kivénhedt komcsi vs George Pataki.. Bravo Lüpen, remek hasonlat, kb Phyl vs Estar.. jó napot
kivénhedt komcsi vs George Pataki.. Bravo Lüpen, remek hasonlat, kb Phyl vs Estar.. jó napot
"E-Star Alternatív Nyrt Aki a tőzsdére lép, annak el kell fogadnia, hogy általa nem kontrollált erők is mérik az értékét, még ha ez időnként nem is vidítja fel a hétköznapokat. A tőzsdei hullámzásokat csakis kemény munkával ls eredményekkel lehet kiegyenesíteni. Ha visszatekintünk az elmúlt 10 évre, beleértve 2011-et is, egy döntően sikerekkel teli időszakot látunk. Bárcsak a válság mindenkit annyira érintett volna meg, mint az E-Start. Eddigi sikereink és tapasztalataink nem elbizakodottságot, hanem tartást és erőt adnak, a jelenlegi tőzsdei fejlemények pedig csak további elszántságot. Mi ezzel vágunk neki 2012-nek. Nektek is nagyon sok sikert kívánunk!"
hALiG bemasolnad mit reagaltak a FB-on, cegnel nem tudok belepni az arckonyvbe. Koszi elore is.
Nem fogom törölni. Természetesen nem arra gondoltam, hogy nem lehet, hisz bárkinek lehet véleménye. Csak feleslegesen nem kell idegesíteni senkit. Mindenki tudja, hogy hibázott. Egyszer is elég elmondani úgy gondolom. S hogy a hibáért ki mennyit fizet? Majd a sors eldönti.
Beírtam a nevemet viselő topikba, bár ide való lenne.
Önnek joga van törölni a hozzászólást. De attól, hogy nem szabad arról beszélni, hogy sz*r van a palacsintában, az még ott van
Facebookon reagáltak.
Amúgy meg remélem ma már nem lesz újabb 7% bukó...
Kedves Lupin Úr!
Mint a topik gazdája, nagyra értékelem munkásságát, de arra kérem, ha lehet legalább feleslegesen ne kavarja fel az állóvizet.
Ha topic gazdája úgy dönt, törli a hozzászólást.
Amúgy ne hisztizzen, hanem tanuljon a múltból.
Demonstrálni majd 2.-án kell. Itt teljességgel szükségtelen.Sőt!
Ez a Phyl és az E-star közötti hasonlóság demonstrálása volt. Az Ön figurája ott is megvolt.
Jó reggelt. Sajnos ez nem Phylaxia múlt elemző topic, kérem e célra nyisson egy másikat.
Ugye így szokták?!
pár napja, hete szóltam - matgab effektusban van a papír !
régebben ilyenkor vagy megfenyegették, vagy szóltak neki, hogy megveszik tőle )))
ezért van "némi" különbség a vagyonelkezelő magyar holding és egy stabilan nyereséges energiaszektoros közt
Nagyon hasonló. Például a Phyl is vásárolt lobbistát, Hárshegyit az MNB-től.
Alulértékelt, ezért szórják. :)
Mindig annak az ellentétét kell csinálni, amit ezek a nagy elemzők mondanak. Igen jó találati aránnyal bejön. :)
Bocs, hogy beleszólok, nekem nincs, de hogyan lehet az, hogy ez a cég is phylaxializálódik??
olvasom, hogy -5, -7 millió stb.... én a phyllel csináltam kb -4, -5 milliót... a 7-ből...
"A balek mindig ingyen akar valamit. Az összes eufóriában a kapzsiságtól felszított és a mindent átható fellendüléstől megsarkantyúzott puszta hazardírozó ösztön uralkodik. A könnyű pénzt hajtó emberek újra meg újra boldogan fizetnek a személyre szabott perdöntő bizo-nyítékért, miszerint könnyű pénz ezen a rohadt világon nin-csen."