Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#460005 holnor Előzmény: #459999

"E-Star Alternatív Nyrt Aki a tőzsdére lép, annak el kell fogadnia, hogy általa nem kontrollált erők is mérik az értékét, még ha ez időnként nem is vidítja fel a hétköznapokat. A tőzsdei hullámzásokat csakis kemény munkával ls eredményekkel lehet kiegyenesíteni. Ha visszatekintünk az elmúlt 10 évre, beleértve 2011-et is, egy döntően sikerekkel teli időszakot látunk. Bárcsak a válság mindenkit annyira érintett volna meg, mint az E-Start. Eddigi sikereink és tapasztalataink nem elbizakodottságot, hanem tartást és erőt adnak, a jelenlegi tőzsdei fejlemények pedig csak további elszántságot. Mi ezzel vágunk neki 2012-nek. Nektek is nagyon sok sikert kívánunk!"

#459999 Pedrito Előzmény: #459976

hALiG bemasolnad mit reagaltak a FB-on, cegnel nem tudok belepni az arckonyvbe. Koszi elore is.

#459998 kelvin Előzmény: #459988

Nem fogom törölni. Természetesen nem arra gondoltam, hogy nem lehet, hisz bárkinek lehet véleménye. Csak feleslegesen nem kell idegesíteni senkit. Mindenki tudja, hogy hibázott. Egyszer is elég elmondani úgy gondolom. S hogy a hibáért ki mennyit fizet? Majd a sors eldönti.

#459988 Arsene Lupin Előzmény: #459972

Beírtam a nevemet viselő topikba, bár ide való lenne.

Önnek joga van törölni a hozzászólást. De attól, hogy nem szabad arról beszélni, hogy sz*r van a palacsintában, az még ott van

#459976 hAliG Előzmény: #459951

Facebookon reagáltak.

Amúgy meg remélem ma már nem lesz újabb 7% bukó...

#459972 kelvin Előzmény: #459970

Kedves Lupin Úr!

Mint a topik gazdája, nagyra értékelem munkásságát, de arra kérem, ha lehet legalább feleslegesen ne kavarja fel az állóvizet.

#459970 Arsene Lupin Előzmény: #459964

Ha topic gazdája úgy dönt, törli a hozzászólást.

Amúgy ne hisztizzen, hanem tanuljon a múltból.

#459964 Előzmény: #459962

Demonstrálni majd 2.-án kell. Itt teljességgel szükségtelen.Sőt!

#459959 Előzmény: #459952

Jó reggelt. Sajnos ez nem Phylaxia múlt elemző topic, kérem e célra nyisson egy másikat.

Ugye így szokták?!

#459958 macika Előzmény: #459957

pár napja, hete szóltam - matgab effektusban van a papír !

régebben ilyenkor vagy megfenyegették, vagy szóltak neki, hogy megveszik tőle )))

#459957 macika Előzmény: #459944

ezért van "némi" különbség a vagyonelkezelő magyar holding és egy stabilan nyereséges energiaszektoros közt

#459951 zeeh_ Előzmény: #459846

Alulértékelt, ezért szórják. :)

Mindig annak az ellentétét kell csinálni, amit ezek a nagy elemzők mondanak. Igen jó találati aránnyal bejön. :)

#459944 Zotya32 Előzmény: #459890

Bocs, hogy beleszólok, nekem nincs, de hogyan lehet az, hogy ez a cég is phylaxializálódik??

olvasom, hogy -5, -7 millió stb.... én a phyllel csináltam kb -4, -5 milliót... a 7-ből...

"A balek mindig ingyen a…

#459942 MrTibi16

"A balek mindig ingyen akar valamit. Az összes eufóriában a kapzsiságtól felszított és a mindent átható fellendüléstől megsarkantyúzott puszta hazardírozó ösztön uralkodik. A könnyű pénzt hajtó emberek újra meg újra boldogan fizetnek a személyre szabott perdöntő bizo-nyítékért, miszerint könnyű pénz ezen a rohadt világon nin-csen."