Tudjuk ám hogy hanyagolod a hazai junkokat... :))
Tudjuk ám hogy hanyagolod a hazai junkokat... :))
Azt mondjuk meg kell jegyezni, hogy nagy gebasz esetén az állam valószínűleg beállna az OTP mögé a bank méretéből adódóan és mivel rengeteg embert érintene, míg E-star esetén nem. Túl sok a kockázat 2012-re jelen állás szerint, főleg a forradalmárok miatt.
Piszok nehéz megmondani, hogy mi lesz majd az aranytojást tojó tyúk. Remélem, azért lesz néhány tarajos a BÉT baromfiudvarban. :)
Múlt héten javasoltam ugyanezt ezt 3 k otépénél ugyanezt (+ fhb-t) rivotrilnak. Asszem 5300 volt az e-star. Tegnapelőtt a a pakk 20% nak eladását. Bejött volna (sajnos)
Szia szerintem E-star holnap délután már jó lehet. OTP még drága :D
komolytalan kérdés, komolytalan válasz. :) Ismerlek.. :))
Megjegyeztem, ki mit válaszolt... Sok rendes ember van itt, ezért is szeretek idejárni.
Az a baj, sokan ismernek már, és tényleg segíteni akartak, bár nem tudom, mivel szolgáltam rá, hogy hülyének nézzenek :D (Henci kivétel, ő sejtette, hogy valami hátsó szándékom van.)
Én csak arra akartam rámutatni, ha lenne ilyen papírom, én eldönteném ezt a kérdést magamban. Mondjuk, én inkább az OTP-t favorizálnám.
Szerintem a helyes cselekedet a következő lenne.
Eladnám a fele E-staromat, és vennék belőle OTP-t. Persze, ha mondjuk az E-staron buktam 50%-ot, akkor értelemszerűen az otp beker árát a vétel dupláján számolnám. Ha minden felmegy, akkor mindegy, miben ülök, ha meg ez a papír nem megy, mert közbejön valami, legalább az otp papírok visszahoznak valamit a veszteségből.
Ismétlem, szerintem, de én biztosan ezt csinálnám jelen helyzetben. Nem szabad lemerevedni, valamit kezdeni kell a veszteséggel, és csökkenteni a kockázatot.
Szia lesipuskás :D
Csak nem csevegünk a broki haverokkal?
Mindkettőnek megvannak a maga forradalmi kockázatai. Főleg, ha nem lesz IMF megállapodás és menni fogunk tovább egy esetleges államcsőd felé vezető úton a malacperselyben lévő tartalékok további felélése mellett.
Ennek ellenére (szigorúan szerintem!) talán E-star jobb lehet, ha megszűnik az eladói nyomás.
Persze csak akkor ér, ha bizonyos köröknél forradalmi sikereket érnek el elmegyógyászati kezelés ügyben. Ellenkező esetben revolvert vásárolj.
egyiket se Ricsi.
Inkább agrárkosár ETF-et. De az se valószínű, hogy köv. 12 hónapban dupláz, de még a legkisebb kockázattal a legjobban esélyes rá
2012-ben nem fogsz te duplázni semmiben se
hacsak nem kapod majd el az alját - de 100% emelkedés nem lesz sehol!
ébresztő!
Nem, de nagyon rossz vége lesz, érzem... de nem nekünk... 1* csak megelégeli valaki... aztán +15-be húzzák, és neki annyi a shortjával pofátlankodva.
A matematika szerint ott a legkisebb az esélyem...
Pukkadj meg különben :)
lottót :))