Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#459726 zeeh_ Előzmény: #459720

Azt mondjuk meg kell jegyezni, hogy nagy gebasz esetén az állam valószínűleg beállna az OTP mögé a bank méretéből adódóan és mivel rengeteg embert érintene, míg E-star esetén nem. Túl sok a kockázat 2012-re jelen állás szerint, főleg a forradalmárok miatt.

Piszok nehéz megmondani, hogy mi lesz majd az aranytojást tojó tyúk. Remélem, azért lesz néhány tarajos a BÉT baromfiudvarban. :)

#459725 Tapasz Előzmény: #459720

Múlt héten javasoltam ugyanezt ezt 3 k otépénél ugyanezt (+ fhb-t) rivotrilnak. Asszem 5300 volt az e-star. Tegnapelőtt a a pakk 20% nak eladását. Bejött volna (sajnos)

Megjegyeztem, ki mit vál…

#459720 Ricsi

Megjegyeztem, ki mit válaszolt... Sok rendes ember van itt, ezért is szeretek idejárni.

Az a baj, sokan ismernek már, és tényleg segíteni akartak, bár nem tudom, mivel szolgáltam rá, hogy hülyének nézzenek :D (Henci kivétel, ő sejtette, hogy valami hátsó szándékom van.)

Én csak arra akartam rámutatni, ha lenne ilyen papírom, én eldönteném ezt a kérdést magamban. Mondjuk, én inkább az OTP-t favorizálnám.

Szerintem a helyes cselekedet a következő lenne.

Eladnám a fele E-staromat, és vennék belőle OTP-t. Persze, ha mondjuk az E-staron buktam 50%-ot, akkor értelemszerűen az otp beker árát a vétel dupláján számolnám. Ha minden felmegy, akkor mindegy, miben ülök, ha meg ez a papír nem megy, mert közbejön valami, legalább az otp papírok visszahoznak valamit a veszteségből.

Ismétlem, szerintem, de én biztosan ezt csinálnám jelen helyzetben. Nem szabad lemerevedni, valamit kezdeni kell a veszteséggel, és csökkenteni a kockázatot.

Re: komoly kérdés

#459716 zeeh_ Előzmény: #459693

Mindkettőnek megvannak a maga forradalmi kockázatai. Főleg, ha nem lesz IMF megállapodás és menni fogunk tovább egy esetleges államcsőd felé vezető úton a malacperselyben lévő tartalékok további felélése mellett.

Ennek ellenére (szigorúan szerintem!) talán E-star jobb lehet, ha megszűnik az eladói nyomás.

#459715 Előzmény: #459706

Persze csak akkor ér, ha bizonyos köröknél forradalmi sikereket érnek el elmegyógyászati kezelés ügyben. Ellenkező esetben revolvert vásárolj.

#459709 rbbj11 Előzmény: #459693

egyiket se Ricsi.

Inkább agrárkosár ETF-et. De az se valószínű, hogy köv. 12 hónapban dupláz, de még a legkisebb kockázattal a legjobban esélyes rá

#459708 macika Előzmény: #459704

2012-ben nem fogsz te duplázni semmiben se

hacsak nem kapod majd el az alját - de 100% emelkedés nem lesz sehol!

ébresztő!

#459707 gorogyeckij Előzmény: #459696

Nem, de nagyon rossz vége lesz, érzem... de nem nekünk... 1* csak megelégeli valaki... aztán +15-be húzzák, és neki annyi a shortjával pofátlankodva.

#459704 Ricsi Előzmény: #459699

A matematika szerint ott a legkisebb az esélyem...

Pukkadj meg különben :)