Nyertél!
Igazad van, erre nem gondoltam, örülök ha tanulok valamit!
;<))
Nyertél!
Igazad van, erre nem gondoltam, örülök ha tanulok valamit!
;<))
o))
OK!
-> volt régen egy mondás: ne tegezz mert lekurvázlak!
Értettem!
;<))
Mindenkinek megvan a maga "hülyéje". Ha zavarja, tegezzen. Én maradok a magázásnál. Legfeljebb csendőr-pertu lesz.
Szerintem tedd, amit én...
Minden topicban tegezem, itt viszont magázom, hiszen ez a saját topicja. Itt otthon van. Szerintem így udvarias a hozzáállásom.
Át kell lépni akivel az ember nem akar vitakozni, esetleg egy meleg éghajlat ajánlás segít, főleg így télidőben.
De megkérdezhetem miért ez a magázósdi?
14-15 éve lógok a neten és fórumokon a tegezés megy, minden tisztelet ide vagy oda.
Nekem nem megy a magázósdi!
Igen.
A sportban sikert elérni csak kemény diktatúrával lehet.
Társadalomban nem.
A mai tipp nagyjából be is jött.
A DAX-ban nem várok sunyi rallyt. Nem véletlenül tűnt el úgy Angela. Ők is a recesszió szélén billegnek.
Nálunk meg csúnya hónapok jönnek, kivéve, ha a kerály hamut szór a fejére és kanosszát jár. De nem az a típus. Pedig akkor tényleg felmossák vele a Kossuth teret.
azért vicces h mindenki bebarnított várva a nagy januári buksit, közben pedig a transport index kitört, lehet ebből egy nagy sunyi rally is, miközben mindenki remeg meg shortol...
Túl diszkriminatív vagyok, ha elsősorban a topic névadójának véleményei miatt jövök ide be? Ő sem fossa szét a többi témát. Mindenki tisztelje az adott szoba íratlan szabályait szerintem és nincsenek félreértések szvsz. Peace.
_AT_ kettő :-))
Annyi történt, hogy nem óhajtottam egy "jó"-diktatúra-aberrálttal vitatkozni. Ha huszadszor visszajön, akkor sem.
Igen, a pf. OTP topicjában is voltak nagyon aktív emberek, akik a más véleményét nem bírták elviselni. Rendszeresen személyeskedésbe fulladtak esetükben egyes dialógusok. A vége az lett, hogy ezeket az aktív, régi tagokat kimoderálták...
A témákat van joga befolyásolni a topic létrehozójának, ha elolvasta a lenti beírásomat nem is ezt vitattam. Azt, hogy gyalázzon, sértegessen embereket ahhoz Lupin fórumtársunknak sincs joga.
Nem tudom melyik beszólásomra gondol, mert sűrűn váltom a pozícióim. Az elmúlt jó egy héten legalább 1-2 long és 2-3 short pozimat zártam le nyereséggel. Jelenleg egy kisebb longba ülök minimális veszteséggel, a héten valószínű le tudom zárni ezt is eredményesen.
Rövid távon én a kivárást javaslom, januárban majd tisztábban lehet látni az mozgások vonatkozásában. Extra hosszútávon a befektetőknek longot javaslok, de nem zárom ki, hogy lejjebb lesznek jobb beszállási pontok.
Arra meg megkérem a kollégákat, hogy ebben a topicban ne szólítsanak meg, mert a jövőben mellőzni kívánom ide a további beírásaimat...
Igaz, köszönöm a helyreigazitást, jogos. Módosítom a topic névadójára, bár ez szerintem csak formalitás, mert ennek a topicnak ő a motorja...
Úgy van, Rozsdáskilincs a topic-gazda. Nem is tudok törölni aberrált hozzászólásokat, csak kérni tudtam, hogy nyisson önálló topicot.
Magasztalás nincs, a napi agymenéseim vannak egy helyre összegyűjtve.
Már megbocsáss, de nem Lupin a topic gazda, nem Ő nyitotta ezt a topikot, hanem Rozsdáskilincs és az csak egy dolog, hogy itt majdnem mindenki Lupint magasztalja.....
Hello Ricsi,
Azt gondolom hogy egy ország működőképessége nem feltétlenül az elnevezésétől függ, hanem inkább attól, hogy mennyire teremt ideális életfeltételeket. Ha egy diktátor igazságos (lehet királynak is hívni) és érezhetően igazságos döntéseket hoz, akkor az mindenkinek előnyös. Ha ő szórja a pénzt, és a nép éhezik, akkor meg mindegy hogy egyedül teszi, vagy a megválasztott bandájával, előbb-utóbb el fogják kergetni a p.csába. Vagy magától lelép, mert már nincs mit lenyúlnia...
egyetértek.