Re: a régi mondás....
Alexander Előzmény: #459479Mr. Joker, illetve, semmi Mr. én inkább a nyers őszinteséget választom, ami a szívemen az a számon...
Azt gondolom hogy Lupin úrnak mint topic gazdának joga van eldönteni hogy milyen jellegű hozzászólásokat vár a saját topicjában. Amire lehet intelligens módon reagálni, ami ez esetben a kérés tiszteletben tartása, vagy lehet gyermekként viselkedve hisztizni, és ezt a hisztit intellektuális burokba csomagolni. De a lényegen ez nem változat szerintem.
Miért nem nyitsz saját topicot? A látogatottsága a legfőbb mutatója lesz a népszerűségnek. Mindenki a sajátjával verje a csalánt, ahogy a mondás van... -vagy ha más ösvényén haladunk, illik betartani a kérését, meglátásom szerint.
Viszont, ami érdekel, nem olyan rég nagyon erősen ajánlottad a longot. Kérlek erről nyilatkozzál, érdekel hogyan látod a helyzetet rövid, közép és hosszabb távon, és voltál-e annyira tökös legény ha már ajánlottad a longot, hogy full long pozíciót vettél fel? (mert ugye, mindenki a sajátjával... a csalánt) Ígértem, hogyha bejön a long, akkor megkövetlek. Eddig nem igazán volt a nagy emelkedés.