Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RFV

Megkérdezném az itt levő…

#459522 Ricsi

Megkérdezném az itt levőktől (a stoky-s talin személyesen is megtettem), mire alapozzátok azt, hogy lesz még az rv 10K fölött? Mire alapozzátok, hogy lesz még ez a cég? Én is nagy fantáziát látok az alternatív energiában, de egy cégben sosem látok fantáziát, maximum szektorokban. Kapcsolódva a beszélgetéshez, csak válaszokat várok, nem kioktatást.

Re: nincs cím

Nem tudni , mi lesz ma a vége, de talán reményt ad a forgalom erősödése. Még sok meglepetés lehet ma akár eladói, akár vevői oldalon, remélem, az utóbbinál következik be.

#459517 gorogyeckij

Ez a három nap még ilyen lesz... valakik zongoráznak a kisbüfik idegein, ill. akit tudnak még likvidálnak.

Nincs mit szépíteni, ilyen a tőzsde igazi arca.... félelem-kapzsiság ördögi kör.

#459513 rbbj11 Előzmény: #459504

akkor vmi hasznos azoknak, akik mai vételt fontolgatnak:

tapasztalataim szerint nagyon jó találati aránnyal további esés várható még legalább pár napig, amikor egy hulló késben vételre elérkezettnek látom az időt. Most nagyon nagy lelki erővel tudom csak megállni a vételt, szívem szerint belemarkolnék, csak önismeretem miatt nem teszem. Ezért el is húzok géptől, mert nem tudnám megállni.

Amikor ilyen erős vételi késztetésem van, és érzelmektől nem mentes rajongással, dollárjelekkel a szememben, akkor nagyon nagy az esélye a további esésnek. Szóval vigyázat.

#459510 Ricsi Előzmény: #459500

Sok vevőre lehet sokat ráborítani. Ti még komolyan nem láttatok ilyet???

#459507 Primo Előzmény: #459500

Legjobb 5 vételi ajánlat Mennyiség Ár

27 4.511

30 4.505

100 4.502

180 4.501

337 4.500

Legjobb 5 eladási ajánlat Ár Mennyiség

4.547 12

4.569 28

4.570 75

4.578 30

4.579 40

#459501 Előzmény: #459499

Teljesen megértelek, ami az izgalmat illeti. De újra mondom EMPÁTIA!!! - mások bajai iránt.

Gyomorrákosok között nem szoktak szakácskönyvet dedikálni.

#459499 rbbj11 Előzmény: #459495

mióta ide írok, ahogy már mondtam korábban is, figyelem aktívan a rv-t és beszállási pontot keresek.

Ha ma lenne 10x ekkora forgalom, már vételre érdemesnek is tartanám.

Szeretem a kaparós sorsjegyek izgalmát.

#459497 zeeh_ Előzmény: #459489

Igen, nem nagy forgalommal esik, srv sincs. Utolsó kereskedési nap lesz itt mozgás szvsz nagy pakkokkal és utána kap majd talán levegőt, így emelkedni is tud majd.

Freesoft feelingje van (ha az utóbbi napokat, heteket nézzük), ott is csorgott lefelé, nem álltak alá, majd miután sikerült 1000 alá lenyomni, ügyeskedtek egyet és rakétaként lőtt ki.

Re: tozsdei penzkereses

#459496 Lxrose Előzmény: #459463

Én azt írtam, hogy aki tanulni akar, az nem egy módot talál erre ezen fórumon kívül. Ezt nem cáfolta az ő példája sem.

#459495 Előzmény: #459484

Te így látod, én másképp . Nyilván nem kívánom , hogy megmond, de tedd a szívedre a kezed, ugye nincs részvényed...

Fent tartom, hogy egy közösségben , ahol éppen 90% -ban kárt szenvednek, nagyon meg kéne gondolni, ki hogy érvényesíti azt a szabad egyéniségét, ami van neki.

#459492 Kissherceg Előzmény: #459485

gondolom a történet nem itt indult.. Megszívlelendő:

Dan Gramza bácsi gyanuba keveredett, hogy ő vszleg egy bukott trader lehet, azért kell neki 1-2 ezer dollárért előadni pl: itt Bpesten.

Erre ment az észrevétel:

"Szegény Dan Gramza- én nem voltam ott, de az anyagát holnap megkapom - egyébként ismerem.

A lelkületet kell megérteni, hogy miért adhat elő 1-2 ezer dollárért egy ilyen kaliber

1. Az átlag amerikai iskolázott ember jóindulatú - és kooperatív

2. Az átlag magyar iskolázott ember nem jóindulatú - versengő, és nem kooperatív

3. A siker önzetlenné tehet

4. Az önzetlenség sikeressé tehet

5. A kudarc savanyúvá tehet

6. A savanyúság kudarcba kergethet

7. Mellesleg sokan ingyen és bérmentve segítjük az érdeklődőket a fórumon (még 1-2 ezer USD-t sem kérünk)

8. Ez mégis örömet okoz - majd annyit mint a lé (picit kevesebbet)

9. A fentieket az amerikaiak tudják

10. Lehet Gramza is tudja

11. Sztem Vakmajom is tudja

12. Sztem Vanek úr is tudja

13. Sztem Farkas is tudja

14. Sztem Veermedve is tudja

15. Sztem TopKaiser is tudja - ugye?"

#459490 rbbj11

a kötvényhozamnak és a fórumnak az égvilágon semmi köze egymáshoz.

Azt mondtam, amit tartok is, negyedévente tájékozódj független forrásokból a céggel kapcsolatban: BET jelentés, negyedévente visszatekinted az árfolyamot, negyedévente megnézed, hol áll épp a kötvények árfolyama.

Ehhez nem kell fórumra mászkálni, ismét téves következtetést vontál le, a logikát nem értem benne.

Ha a csődtől félsz, és szted itt a fórumon lévő infók miatt elébe tudsz menni történeseknek, az is hibás elképzelés, erre legjobb bizonyíték az eddigi fórumozás, hisz nem segítette elkerülni a jelenlegi helyzeted. Csak objektív elemzés és hideg fejjel való döntések segítenek helyes döntéseket hozni.

Tanulni sem érdemes ide járnod, hisz azt írtad, be fogod fejezni a tőzsdét, ha e-starból kiszálltál.

#459489 gorogyeckij Előzmény: #459474

igen, sajnos töretlen csökkenő trendben van... nekem a 12k-ról, és a 1k feletti aljtól rakott fibó alapján 355x jön ki.

Ha bárkit is megnyugtat, nekem is van 8k-ról is, de 5,2k-ról is... és nem stoppoltam ki. A nagyok se stoppolnak (Hedge Fundok pl.), én mire fel kicsiként. A kistoppolás azért lett kitalálva, hogy realizáld a veszteséged.

Csőd biztos nem lesz, annak jelei lennének, ez a téma tapasztalatim szerint mindig előjön, amikor ilyen esések vannak.

Vagy sima emberi reakció, vagy manipulatív céllal kelnek szárnyra.

Olyan ez, mint amikor jöttek 10-11k környékén kollégámnak az e-mailok, hogy itt kell beszállni, mert 24k lesz, meg stb.

Mondtam neki... na, akkor most kell eladni, megindult a disztribúció... és igazam lett. Volt ismerős, akit 10-9k környékén likvidáltak, pedig volt 5k-ról is pakkja. Nem adta el 10k felett, hanem HITELBŐL rávett... rábaszott. Ezt is mondtam előre neki. Persze nem akarok tetszelegni a megmondóember képében, de egy kicsi objektivitással nagyon gyorsan rá lehet jönni a tőzsde VALÓDI működésére.

Most is, kis forgalom mellett, kihasználva a kisbüfik félelmeit lenyomják, aztán majd jan.-ban meg elszáll 6k fölé.

Egyébként a menagement azért hallgat, mert valamiből ki kell termelni a 10% körüli kötvényhozamokat... hát most termelik ki.