Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

gorogyeckij Előzmény: #459474

igen, sajnos töretlen csökkenő trendben van... nekem a 12k-ról, és a 1k feletti aljtól rakott fibó alapján 355x jön ki.

Ha bárkit is megnyugtat, nekem is van 8k-ról is, de 5,2k-ról is... és nem stoppoltam ki. A nagyok se stoppolnak (Hedge Fundok pl.), én mire fel kicsiként. A kistoppolás azért lett kitalálva, hogy realizáld a veszteséged.

Csőd biztos nem lesz, annak jelei lennének, ez a téma tapasztalatim szerint mindig előjön, amikor ilyen esések vannak.

Vagy sima emberi reakció, vagy manipulatív céllal kelnek szárnyra.

Olyan ez, mint amikor jöttek 10-11k környékén kollégámnak az e-mailok, hogy itt kell beszállni, mert 24k lesz, meg stb.

Mondtam neki... na, akkor most kell eladni, megindult a disztribúció... és igazam lett. Volt ismerős, akit 10-9k környékén likvidáltak, pedig volt 5k-ról is pakkja. Nem adta el 10k felett, hanem HITELBŐL rávett... rábaszott. Ezt is mondtam előre neki. Persze nem akarok tetszelegni a megmondóember képében, de egy kicsi objektivitással nagyon gyorsan rá lehet jönni a tőzsde VALÓDI működésére.

Most is, kis forgalom mellett, kihasználva a kisbüfik félelmeit lenyomják, aztán majd jan.-ban meg elszáll 6k fölé.

Egyébként a menagement azért hallgat, mert valamiből ki kell termelni a 10% körüli kötvényhozamokat... hát most termelik ki.