ÓÓÓ, Ricsikém, ez a ki a menőbb vita....:))
ÓÓÓ, Ricsikém, ez a ki a menőbb vita....:))
Először is elnézést, hogy nem magázódom, de ezeken a fórumokon és általában a neten a tegezés az általánosan elfogadott. Ez a magázódás egy kicsit erőltetett, nekem kissé modorosnak tűnik!
Ennyit erről.
Kérdésem:
Véleményed/infód rövidtávú figyelmeztetés, vagy esetleg 3-5 év múlva is megállja a helyét? Ez tuti infó, vagy saját egyéni meglátás eredménye? (összeesküvés-elmélet?) Csak rövidtávon "kell" szabadulni a papírtól, vagy örökre el kell felejteni?
Mert számomra ezek nem egyértelműek. Néha olyan érzésem van, mintha azt sugallanád, hogy pontos infóid vannak. Néha meg olyan, mintha "csak" a saját nem túl biztató véleményed lenne!
De pörög ez a topic :D Visszaolvastam, látom, mit műveltek. Engem érdekelne, mi a célotok? Valaki ismerje be, hogy hülye volt? Valaki ismerje be, hogy hazudott? Valaki ismerje be, hogy rosszul látott valamit? Komolyan nem értem, mi a célja ennek a sok fröcsögésnek :D:D:D
Mondjuk, amíg csak ebben a topicban teszitek, elfértek...
Pár hónapja (lehet fél éve is van már) azt írtad, hogy sokan akarnak téged kivéreztetni, elvenni tőled a pakkodat. Azt írtad, hogy akár 3000-ig is lemehet, téged akkor se veszélyeztet. Miért gondolod, hogy bököd bizonyos körök csőrét? Miért vagy ennyire fontos nekik az alig 1%-oddal?
de terjesztetted is.. és másokat is be akartál rángatni
ne ferdítsél papa )))
"Én sohasem állítottam, hogy bennfentes vagyok...."
Akkor miért kamuzott a titkárnős rizsával?
Éppen hogy én nyaltam be egy bennfentes dumát. Alig tudtam kiugrani a papírból.
Figyi sas,csak az nem mindegy,ki hogy tudja ezt a részét átvészelni.Nagy arcodból tisztán látszik(a beker árad) kb most van nullán.Az összes sirámod csak a népnek szól.Ha átmenne az árfolyam abba a tartományba ami,neked is fáj,na akkor fogsz majd nyafogni,azután meg eltűnni,ha emelkedő pályára áll (1-3 év)abban a pillanatban megint szárnyalhatsz mint az OTP...."SOS Former,meddig mehet még"
Én sohasem állítottam, hogy bennfentes vagyok....
A magadfajta szerencsétlenek gondolták ezt, amikor az interjú"van rajta garbó, nincs rajta sapka" magasröptű tényeiből vezették le, hogy ez a cég csődérett...
Na ekkor cáfoltam egy olyan ténnyel, amire nem tudtál mit lépni.....
Én legalább őszinte vagyok, de legalább nem nincstelen....mint a modoros megkeseredettek....
kissherceg felhívta figyelmem, h. pl. rahimkulov is tartja az otp-éit azóta is
maga is dumálta fel a nabit vételre anno 4-5000 forintnál mindenféle bennfentes "jól értesült" szöveggel
akkor most mi van? 120 lett a vége
Amúgy külső büdös indikátorokra felhívni a figyelmet korrektebb, mint kamu bennfentességgel tetszelegni:
http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/109/19/#post454129
Egy bennfentes nem ír olyat, hogy "szopóág", hanem pontosan tudja, mikor kell realizálni, és mikor kell kivenni a könyvet.
na ja , de a döntés mindig a tied!
ezt tanuld meg mindörökre!!!!
akármi mi is van a te pénzed a te döntésed
gondolkozzál, mérlegeljél
ez a tőzsde!!!!
azt nem egy ember irányítja
Sas nem vadászik légyre..ezt már többször beírtam ide...
Ettől függetlenül most szopóág van..sokadszor..de ez ágyaz meg az emelkedésnek is.
Ennek meg kellett történnie, hogy majd értékeljem-értékeljük, ha újra felfelé lök a hullám...
NBM ne tetézd.Mitől kellene elájulnom?Mindenki,aki idióta,visszaadja a piacnak.!Sajnos Ő saját érdekében mást is magával rántott.Ez az online előnye-hátránya.Ez van.
Semmiféle méregetés sincs. Engem kóstolgatnak, mert nem lelkesedem a papírért.
Amúgy állítólag a chart mindent elmond. De számos büdös indikátort írtak be többen is.
ez nem igaz mert formert régóta ismerem - vagyis nem csak 1-2-3 éve
szóval lazán lehidalnál ha beírná mekkora összegeket nyert régen s persze bukott is anno az orosz válságban
te hozzá kezdő vagy.. az más dolog hogy most mi van
Én nem pont így jellemezném az avatarom :D , ez is egy vélemény.