Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#459268 Dioka Előzmény: #459255

Először is elnézést, hogy nem magázódom, de ezeken a fórumokon és általában a neten a tegezés az általánosan elfogadott. Ez a magázódás egy kicsit erőltetett, nekem kissé modorosnak tűnik!

Ennyit erről.

Kérdésem:

Véleményed/infód rövidtávú figyelmeztetés, vagy esetleg 3-5 év múlva is megállja a helyét? Ez tuti infó, vagy saját egyéni meglátás eredménye? (összeesküvés-elmélet?) Csak rövidtávon "kell" szabadulni a papírtól, vagy örökre el kell felejteni?

Mert számomra ezek nem egyértelműek. Néha olyan érzésem van, mintha azt sugallanád, hogy pontos infóid vannak. Néha meg olyan, mintha "csak" a saját nem túl biztató véleményed lenne!

De pörög ez a topic :D V…

#459267 Ricsi

De pörög ez a topic :D Visszaolvastam, látom, mit műveltek. Engem érdekelne, mi a célotok? Valaki ismerje be, hogy hülye volt? Valaki ismerje be, hogy hazudott? Valaki ismerje be, hogy rosszul látott valamit? Komolyan nem értem, mi a célja ennek a sok fröcsögésnek :D:D:D

Mondjuk, amíg csak ebben a topicban teszitek, elfértek...

#459266 Bendeguz Előzmény: #459260

Pár hónapja (lehet fél éve is van már) azt írtad, hogy sokan akarnak téged kivéreztetni, elvenni tőled a pakkodat. Azt írtad, hogy akár 3000-ig is lemehet, téged akkor se veszélyeztet. Miért gondolod, hogy bököd bizonyos körök csőrét? Miért vagy ennyire fontos nekik az alig 1%-oddal?

#459264 macika Előzmény: #459262

de terjesztetted is.. és másokat is be akartál rángatni

ne ferdítsél papa )))

#459261 Illuzio Előzmény: #459250

Figyi sas,csak az nem mindegy,ki hogy tudja ezt a részét átvészelni.Nagy arcodból tisztán látszik(a beker árad) kb most van nullán.Az összes sirámod csak a népnek szól.Ha átmenne az árfolyam abba a tartományba ami,neked is fáj,na akkor fogsz majd nyafogni,azután meg eltűnni,ha emelkedő pályára áll (1-3 év)abban a pillanatban megint szárnyalhatsz mint az OTP...."SOS Former,meddig mehet még"

#459260 Formerplayer Előzmény: #459255

Én sohasem állítottam, hogy bennfentes vagyok....

A magadfajta szerencsétlenek gondolták ezt, amikor az interjú"van rajta garbó, nincs rajta sapka" magasröptű tényeiből vezették le, hogy ez a cég csődérett...

Na ekkor cáfoltam egy olyan ténnyel, amire nem tudtál mit lépni.....

Én legalább őszinte vagyok, de legalább nem nincstelen....mint a modoros megkeseredettek....

#459259 rbbj11 Előzmény: #459221

kissherceg felhívta figyelmem, h. pl. rahimkulov is tartja az otp-éit azóta is

#459256 macika Előzmény: #459255

maga is dumálta fel a nabit vételre anno 4-5000 forintnál mindenféle bennfentes "jól értesült" szöveggel

akkor most mi van? 120 lett a vége

#459251 macika Előzmény: #459249

na ja , de a döntés mindig a tied!

ezt tanuld meg mindörökre!!!!

akármi mi is van a te pénzed a te döntésed

gondolkozzál, mérlegeljél

ez a tőzsde!!!!

azt nem egy ember irányítja

#459250 Formerplayer Előzmény: #459246

Sas nem vadászik légyre..ezt már többször beírtam ide...

Ettől függetlenül most szopóág van..sokadszor..de ez ágyaz meg az emelkedésnek is.

Ennek meg kellett történnie, hogy majd értékeljem-értékeljük, ha újra felfelé lök a hullám...

#459249 Illuzio Előzmény: #459246

NBM ne tetézd.Mitől kellene elájulnom?Mindenki,aki idióta,visszaadja a piacnak.!Sajnos Ő saját érdekében mást is magával rántott.Ez az online előnye-hátránya.Ez van.

#459248 Arsene Lupin Előzmény: #459241

Semmiféle méregetés sincs. Engem kóstolgatnak, mert nem lelkesedem a papírért.

Amúgy állítólag a chart mindent elmond. De számos büdös indikátort írtak be többen is.

#459246 macika Előzmény: #459242

ez nem igaz mert formert régóta ismerem - vagyis nem csak 1-2-3 éve

szóval lazán lehidalnál ha beírná mekkora összegeket nyert régen s persze bukott is anno az orosz válságban

te hozzá kezdő vagy.. az más dolog hogy most mi van

#459244 exmnbs1 Előzmény: #459242

(#12494) Re: Közzétételi menetrend 2011 Értékelés: 0

előzmény (#12493: egyetleneim) | válasz erre | 2011. február 14. - 10:06

8700-on van vevő... az RFV kamuzott volna a manyup pakkról? Mégis piacra kerül és lezúzzák a vérbe?

DMolnar