Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#459242 Illuzio Előzmény: #459230

Szerintem te egy házaló biztosítási ügynökként kezdted,(Grazer Wechselseitige) ott szereztél ekkora tapasztalatot?Az biztos hogy nem a Tőzsdén.Te az életedben nem pörögtél-pörgettél ekkora tételeket.Ne nagyzolj.!Olvasd vissza a PF-es beírásaidat.

#459241 Bendeguz Előzmény: #459239

Tud valaki valamit az árfolyam alakulásának okáról, vagy csak a férfiasság méregetése zajlik önök között?

#459239 Arsene Lupin Előzmény: #459237

"fogalmad sincs mit csinálnak, és hogyan ebben a cégben..."

Egy pharma spekinek sem kell tudnia az összes molekula képletét. Vannak egyszerű indikátorok, például ha büdös, nem harapunk bele.

#459237 Formerplayer Előzmény: #459233

Nem való neked az esti fórumozás, Arzénné...akkora bakokat lősz,...

Én nem magamról beszéltem,rólad. Ha tudsz valamit,írd be, de ne lövöldözz bodzapuskával. Érvelj, gondolkozz,oszd meg, amit tudsz, segíts másoknak. Nem nekem. házmesterek gyöngye, a fórum általános alannyal jellemzett tagjainak.

Én teszek arra, mit írsz, itt az első percekben kiderült, igazi outsider vagy, fogalmad sincs mit csinálnak, és hogyan ebben a cégben...

Kéjelegsz, az esésen, de ha valaki cáfolja az érvrendszered az okokkal kapcsolatban, rögtön váltasz, nem érvelsz, hanem újra általános puffogtatásba kezdesz...

Hogy miért nem shortolsz? Túl szerencsétlen szájhős vagy te ahhoz....ráadásul ezt nehezen is tudnád megtenni a jelenlegi tulajdonosi struktúra és tőkepiaci eszközrendszer mellett....szóval kapufa, Arzénné, megint....

#459236 Arsene Lupin

"Hány métereset fogsz spriccelni kétezernél?"

Miért kell egy nyerő trade-nél spriccelni? Bár gondolom, Önnek igen rég nem lehetett ilyen örömökben része.

#459235 Illuzio Előzmény: #459224

A képedből látszik hogy ki is a példaképed,Maffiózók kis Paulie-ja,álnok gátlásos(gátlástalan)ingyenélője.A sorsod sem más.Cupp-Cupp.

#459233 Arsene Lupin Előzmény: #459212

"Ha tudsz konkrétumot, hogy miért esik, írd be, segíts döntést hozni másoknak, "

Ön játszotta idáig a bennfentest, aki azt is pontosan tudja, hogyan is zajlott a garbós interjú. Az kér konkrétumokat? Esetleg akkor is kamuzott?

Első beírásom ebbe a topicba az volt, amikor szóltam, hogy számomra nagyon büdös az Év Üzletembere Díj annak fényében, hogy előtte akvirálták Lantost az fb-be. Semmi sem bizonyítható, de úgy látom, másoknak is büdös lehetett a dolog. Miután tudom, hogy olvassák a cégnél ezt a topicot, és a góré még utána is sűrűn nyilatkozgatott, lehetősége lett volna egy fél mondattal kitérni erre a körülményre. Nem tette.

Azóta több gyanús dolgot is írtam, minden alkalommal nekem is estek a beragadt spekik.

"de a céltalan kéjelgés az árfolyamesésen téged minősít"

Honnan tudja, hogy nem shortolom a papírt?

#459230 Formerplayer Előzmény: #459223

Ez pontosan alátámasztja azt, amit írtam..

Amig a tőzsdefórumon osztottad az észt, még kedveltem is a stílusod--bár ezt a kerályozást akkor sem értettem. Én 2006-ban, 2007-ben komoly mennyiségű könnygázt nyeltem gyurcsótányék jóvoltából, ez belém vésődött egy életre....

A baj az itteni buta észosztásodon van. Ameddig makro-kritikával élsz, sokszor magam is bólogatok.Ameddig a zótépé déjtrédeken pörögtél, sokszor magamra ismertem--magam is évekig 5000-6000 darabokat pörgettem, minimális sikerrel.

Szerintem maradj a kaptafánál....

#459227 macika Előzmény: #459221

tulajdonosi bejelentés még nem volt itt

más: otp 2008 - ott se volt - az otp egyébként is egy remek tréd papír nagy forgalommal

még rahim se adta el a pakkját tudtommal, miért is adná a tőzsdén?

#459226 Előzmény: #459222

Feltétlenül szólj, ha már hőemelkedésed van, akkor veszünk. Kérlek, ne utólag...

#459225 rbbj11 Előzmény: #459113

sajnos attól tartok, lesz még hasonló mellélövésed, készülj fel rá: ezért érdemes pl. Graham minden szavát megfogadni és még sok hasonló örök érvényű igazságot. Az mindig benne van a pakliban, h. adott spekulációra feltett tőke nagy része megsemmisül, ezt csak úgy lehet kezelhetővé tenni, ha megfelelő az egy lapra feltett tőkerészlet. De ezt már sokan írták a topicban.

#459224 pepe01 Előzmény: #459219

Majd meglátod, velem nem érdemes kötekedni, mert nem érdekel a céltalan fröcsögés. Az ilyen csevejeket meghagyom másoknak. Egyébként minden a tervek szerint alakul, a fundamentumokkal nincs semmi gond. Cupp

#459223 Arsene Lupin Előzmény: #459149

Miután olyan éles szemmel és penge aggyal észrevette, hogy tök hülye vagyok a tőzsdéhez, nagyon elszomorodtam magam. Aztán beírtam a google keresőbe a tőzsdefórum formerplayer szavakat. Na és mit találtam a tárolt változatban?

------------------------------------------------------------------------

Szerző: formerplayer

2010. május 7. 8 óra 33 perc

Cím: RE: Ma Hozzászólás

Kedves Lupin Úr!

Maximális reszpekt a tőkepiacon tanusított meglátásaiért,80%-ban magam is egyetértek vele,tisztelet a beismert hibákért...

De ezt a kerályozást abbahagyhatná már, kicsit gázos az a zsigeri gyűlölet, ami árad a szavai mögül. Úriember minimum lehetőséget ad a cselekvésre, a bizonyításra a másiknak, aztán kritizál....legalább 1 évet adjon nekik....ha kérhetem....

--------------------------------------------------------------------------

#459222 pepe01 Előzmény: #459209

Teljesen igazad van!

Én a játék izgalmáért tőzsdézem, ezért vagyok benne a kicsikben. A könnyen kalkulálható Telkos profit lehetősége nem hoz lázba, ez van. Csupán második szempont a profit, az aljvadászat sikere hoz lázba igazán.

#459221 Primo Előzmény: #459215

Szerintem egy nagytulaj pl:Aviva nem mindegy az árfolyam egy szint alatt ők is kiszórják.Lásd Otp 2008 ban

#459219 Illuzio Előzmény: #459208

Off Ugyanmááááááááááááááá.Hagyd ezt az álszent dumádat,ettől még egy papírodból sem fogsz kiszállni haszonnal.!(Semmi kötekedés)Beugrottál a rábeszélőknek,most megpróbálsz menekülni.Ennyi és nem több.Remélem az álszenteskedésed elnyeri méltó jutalmát. Uff.

"Soós Csabának amerikai …

#459216 MrTibi16

"Soós Csabának amerikai típusú opciója van Makra József 7,27%-os részvénycsomagjának megvásárlására. Az opció 2011. december 31-ig hívható le 7500 forintos vételi áron." mi lesz ezzel...?

#459215 macika Előzmény: #459210

ez pontosan így van - a stratégiai nagytulajoknak egy bizonyos szinteknél mindegy az ár elvégre nem szállnak ki, nem adnak

csak a tolvajokban van a bennfentes mutyizás