Re: nincs cím
Formerplayer Előzmény: #459189Nem, csak aki kupiba jár, ne csodálkozzon, ha jól meg...
Nem vagy tök hülye--illetve nem tudom-- csak addig még valamilyen respekttel olvastam,főleg más oldalakon, a hozzászólásaidat, ameddig sokszor egy magával is évődő, magával is szkeptikus spekuláns képe rajzolódott ki.
Amikor ide is beköszöntél, s az esésben jöttél a rosszindulatú, láthatóan mindennemű cégismeretet nélkülöző, de frappánsnak hitt közhelyeiddel, megváltozott a kép.
Egy megkeseredett,szarkasztikus, a "minden szar és még szarabb lesz" hozzáállású büfi képe rajzolódott ki.
Ha nem ma kezdted, tudhatnád, hogy egy cég és annak pillanatnyi megítélése sokszor és sok okból elválhat. Az, hogy esik az árfolyam, ezer okból történhet----de ennek semmi köze ahhoz, hogy "csőd,tolvaj rv stb"...
Ha tudsz konkrétumot, hogy miért esik, írd be, segíts döntést hozni másoknak, de a céltalan kéjelgés az árfolyamesésen téged minősít. Ha funda oldalról,érvekkel azt mondod"3000-ig megyünk, mert,mert, mert" az ok, legfeljebb vitatkozunk egyet, személyeskedés nélkül.
Így csak a céltalan savazás megy. Én benne vagyok, állok elébe, de ellenérvek nélkül elég unalmas....