Ez mind szép és jó, de akkor miért fostál mellettem egy kis 1.6i-ben? :-))
Ez mind szép és jó, de akkor miért fostál mellettem egy kis 1.6i-ben? :-))
én minden automat koccoltam eddig,kétszer borultam is-nagyon durván.
sokszor mások hibájából.
kb 1 millio km-nél tarthatok...ez lehet 900ezer,de 1millio 100 is...(egyszer mostmár pontosan kiszámolom)
több barátom azt mondja- ennyi autos kaland,ami velem történt 20 év alatt,egy fél település soförével nem történik egy élet alatt..
azonkivül,ha gyerekkoromtól gokartozni hordanak,és vmi enyhén komoly apparátus besorakozott volna mögém,bármikor rallye versenyző lehettem volna...
úgy 5 éve lehetett menni a zengőhöz,vmi felmérésre,egy ismerős ajánlott.....de akkor már öregnek gondoltam magam elkezdeni 30 felett....még ,ha sikerült volna is átmennem a rostán...
félelem nélkül képes lennék 250-el a murván hasitani,és félelem nélkül autót törni....mert sik hülye vagyok:)
Én mentem már több versenypályán is itthon, de csak motorral. Ott tényleg jó, ha az ember kitapasztalja a határokat, mert ha elrontja, akkor annak nem kisodródás, hanem bukás a vége. Autót 20 éve vezetek, soha nem okoztam még balesetet, saját autómmal is padkázás volt eddig a legsúlyosabb, pedig olykor évi 50 ezret is megyek (ha dolgozom).
Nemhogy nem azt írtam, hogy "kell", hanem azt, hogy:"No offense; csak kíváncsi vagyok", hogy vett-e azon valaki részt, vagy csak annyi a vezetői tudás, hogy meddig lehet nyomni a gázpedált a kicsi, sportosnak látszó autokban :)
Vezetni tudás alatt én egyébként azt értem, hogy haza tudsz érni a saját autoddal - bármikor, ha defektet kapsz, ha kisodródsz, ha jégre mész rá és úgy általában megállsz egy eléd ugró idióta előtt. Mondjuk úgy, hogy a hétköznapi rutint értem ez alatt, bár ez megint az én magánvéleményem, nem általános érvényű definíció - és nem is szánom annak. Ezért is kérdeztem rá, hogy valaki kipróbálta-e már magát, hogy tényleg mire képes akkor, ha valami váratlan történik vele, vagy csak ott tartunk még, hogy "ma sem történt semmi baj, pedig olyan cool volt, ahogy nyomtam neki" :)
Miért is kellene azon részt venni? :)
A vezetni tudás nagyon tág fogalom. Hogyan definiálnád?
http://totalcar.hu/magazin/bologatokutya/2011/12/28/szomoru_honda-veg/
Nem tom miért nem lehetett ezeket féláron elpattintani..
:)
http://www.origo.hu/auto/20111223-mazda3-16-dizelteszt.html
Nyugdíjasoknak való autó? Van benne valami lehet azért szeretem én is annyira az enyémet mert úgy hajtok mint egy nyugdíjas. :) Jó az benzines.
Nem értenek ezek az autókhoz. :D
Vazz nem emlékszem olyan évre, amikor Szilveszterig nem lett volna hó. Sosem vártam még a havazást, minden más esetben örülnék, de most csúszkálni akarok 4 keréken! :-)
na,még ez mindig nem dőlt el:))
Szőr! Idétlen idők óta nem láttalak, pedig jól jönne az a pezsgő szilveszterre, ha már a végére értél a turbószámolásnak.. :-))
Erről nekem eszembejut valami: No offense; csak kíváncsi vagyok, hogy akik azt hiszik, hogy "tudnak vezetni", azok közül mennyien vettek részt Safety Driving-on a saját autojukkal a hungaroringi tanpályán? :)
Józsi bá'! Mi - mint üzletemberek - jó áron BÁRMIT megveszünk! :-))
Lotus Omega, chippel, 512le-ig mérte a pad, tovább nem merték nyüstölni, a padot...
850nm nyomaték, akkoriban a F1 autók rendelkeztek ilyen nyomatékkal..
Meghibásodott rajta valami, csak 2000 fordulat felett működött rendesen, alatta leállt...
Így kellett hazahoznom...
Adódott egy olyan helyzet, hogy előttem, voltak, szemből jöttek....viszont ha lassítottam, leállt volna, és nehezen indul újra, ezért vissza 2-be, kövér gáz, rá a kuplung, és gyerünk....rögtön kivágta a seggét jobbra, de a fordulatot, ill a tempót tartani kellett....szemből jöttek, láthatta, hogy ez egy barom, ezért kihúzódott teljesen jobbra, Én meg driftelve az előzendő, és a szembejövő kocsi között lavíroztam....
szerencsére nem történt baj, hála a kihúzódó szembe jövőnek, és a lelek jelenlétemnek, no meg a Jézuskának odafönt.....
Ja, és ez egy 91-es autó volt, 6 sebességes kézi váltóval.
Akkor ott úgy leizzadtam, hogy a szerelőhöz már tréleren vittem....
Mikor kész lett, el is adtam.....
Most viszont vennék 1-et, persze jó áron..))
Na, ilyen autóval még nem találkoztam sajna, eddig 400 ló volt a legerősebb, de az egy aut. GT volt (Jag XKR). Csak motorban éltem még át a "hűbazze" gyorsulást, meg azt, h ez már egész egyszerűen sok (GSX-R 1000, 97')
ezt a tudok vezetni-t, én is így állítottam, amíg nem ültem egy olyan autóban, ami jócskán meghaladta a képességeimet, először...