Szar sajtó ide szar sajtó oda , hidd ell jól fog kijönni ebből . Annyira meg akarják fingatni Orbánt ,Brüsszelben még sem tudnak azonnal válaszolni Orbán levelére. És ne hogy azt mond nekem hogy nem érnek rá. :) És ezt hogy fogja a média tálalni?
Szar sajtó ide szar sajtó oda , hidd ell jól fog kijönni ebből . Annyira meg akarják fingatni Orbánt ,Brüsszelben még sem tudnak azonnal válaszolni Orbán levelére. És ne hogy azt mond nekem hogy nem érnek rá. :) És ezt hogy fogja a média tálalni?
"Megszervezett provokáció"
Természetesen az. A kordonbontás is az volt. Az úriemberség arról szól, hogy a rendőrség biztosítja a bejutást vagy pedig demonstratíve rabomobillal el is viszi a tüntetőket.
Így is ritka sz*r sajtója van a kerálynak külföldön, most még rátett egy lapáttal.
Az idén dec 20 és 8 napig tart
szerinted mikor van hannuka?
Ne keverjük a két esetet, a kordon mellett akkor be tudtak menni dolgozni a „honatyák most ennek megakadályozása volt a cél.
Ezeknek nincs családjuk ,nincs mire készülni holnapra , vagy csak a hanukában érdekeltek.?
Szánalmas hülyék.Ez az egész cirkusz Gyurcsány újszerű puccskísérlete! Megszervezett provokáció és nem LMP önkielégítés.
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/elvittek-a-rendorok-gyurcsany-ferencet-2075472
Emlékeim szerint amikor a fiúkák bontották a kordont, akkor senki sem vittek el a rendőrök. Ennyit az úriemberségről. Meg a békés karácsonyról.
Amúgy ekkora ingyenreklámot nem kaphatott volna Gyurcsány és a DK. Délutánra tele lesz a hírrel a külföldi média.
Szerintem ritka nagy barom az a politikus, aki egyszerre fűrészeli el magát külföldön és saját kezűleg építi fel a nulláról a bedöglött ellenzéket.
Eddig mindig azt írtam, hogy sajnos nincs alternatívája a kerálynak. Őfelsége már dolgozik az ügyön. A nyíltan kerályellenes EU-IMF delegáció most már egyáltalán nem fog visszasietni a tárgyalásokra. Szerintem a céljuk egyértelműen a kerály levadászása. A Gyurka-féle kisvaddal már nem fognak megelégedni. Az olasz csődört sem a népe, hanem Angela vadászta le. Lehet, hogy nem ő húzta meg a ravasz, de a kilövési engedélyt ő adta meg. Sarko meg bólogatott, pedig inkább a saját nevét kellett volna megkeresni a lista alján.
Csúnya hónapok elé nézünk.
Egyelőre nemhogy a DAX 6000-et, de az 5900-at is feladni látszanak. Józan hozzáállás.
Bezzeg a jóval nagyobb bajban levő franciák már megint eldobták az agyukat.
"Ez pedig elég veszélyes a karácsonyi beigli készítésekor, a hozzávalók arányinak elrontása szempontjából"
Nálunk kerül édes fehérbor is a mákos és diós töltelékbe. Amire aztán a bejgli kisül, a maradék bor is elkopik.
Szerintem simán hülye.
Lehet, hogy csak az eddig is "jól bevált" kettős kommunikáció az egyetlen terve: ha kib*sznak minket/velünk akkor is elég lesz itthon azt mondani kenyér+víz mellé, hogy:
1. Nekünk most is k*rva jó.
2. És azért nem még jobb, mert velünk ki lett b*szva (törökök, labancok, oroszok, zsidók, arabok, spekulánsok, ufók után most az EU jön mint közellenség...).
Szerintem ennyi a Nagy Terv. Azt hiszi, itthon elég ha van kire öklöt rázni és nagyot álmodni.
De szerintem baromi nagyot téved.
Lehet, hogy Angeláéknál a kijózanodás Karácsonykor is eljöhet?
Jaj Lupin Úr! Könnyesre nevettem magam reggeli helyzetértékelésén. Alig tudtam nevetés nélkül felolvasni, természetesen a hallgatóság is szakadt a nevetésben. Ez pedig elég veszélyes a karácsonyi beigli készítésekor, a hozzávalók arányinak elrontása szempontjából :-)
Az a szomorú ha igaza lesz , még kb. 10 millió birka is a főkolompos miatt áldozat lesz...nem kicsit hanem nagyon :(
Vidám karácsonyi hangulat köszöntött be a tőzsdékre. Hirtelen mindenki örül és bizakodó. A sz*ros palacsintákat jó vastagon beszórták porcukorral, így most békés havasi tájra emlékeztetnek.
Beindult az indexek év végi felrángatása. a DAX ma 5900 körül kezdhet. A kérdés, hogy van-e vér a frankfurti bankárfiúk pucájában 6000-ig felhúzni a papírt még az idén. Mert hogy csúnya év elé néznek a németek is.
Közben az Angela által összeterelt EU-s nyáj kezd szétszéledni, nem is beszélve, hogy megjelent a nyájban egy-két fekete bárány is. A magyar birka különösen nem bír magával. Külföldi állatorvosok kergebirka-kórra gyanakszanak, de ő egyenesen szabadságharcosnak képzeli magát, és ebben a hitében a hazai állatorvosok kétharmada is megerősítette. Viszont az EU-s pásztoroknak már tele van a t*ke az állandóan kiugráló és visszabégető magyar birkával. Ha még sokat ugrál, feláldozzák, kicsapják a pusztába mindenféle hitel és védőháló nélkül. Mindenesetre a farkasok már kinézték maguknak.
Részemről továbbra is BUX hati short. Nyugodtan alszik az a speki, akinek egy bolond birka bután bátor bégetése fedezi a poziját.
ezt aláírom: nincs abban semmi különleges, ha egy újabb áldozatot szed a tőzsde. És mindig is az volt a világ rendje, hogy néhány jóérzésű embert és a papokat kivéve át is lépett mindenki az elesett emberen, ami az evolúció rendje is. vagy feláll vki, és tanul belőle, vagy a földön marad. ha tul nagy hisztit csap, csak ellenszenvet vált ki azokból, akik esetleg felsegíthetik
Szokásos kettős beszéd. Külföldre, ugyan most elfogadjuk a kifogásolt törvényeket módosításokkal mert januártól Alkotmány hatályba lép , és ezek kellenek hozzá. Viszont amennyiben további módosítások szükségesek IMF EU tárgyaláson megvitatjuk, és még módosíthatók.
Belföldi kommunikáció finoman de kiosztottunk néhány saller, kokit a kapitalista kizsákmányoló népnyúzóknak.
Vékony jégen egyensúlyoznak az elvtársak, csak nehogy beszakadjon az egész ország alatt. Annyira belebonyolódtak ebbe a szabadságharc életérzésbe, hogy ez már a racionális döntéseket akadályozza vsz, és akkor finom voltam. :)
Merjünk nagyot álmodni :)
22.13-as hír.
Mong A. jó lesz ha vigyáz...mert az elhíresült Kossuth Rádiós 1 perces némasága a szólásszabadság korlátozása miatt már az állásába került....a kerály berág, és esetleg úgy jár, mint az oroszoknál annak idején Politkovszkaja....a kerály természetében hasonlít Putyinra
)))))
Az első jó mondás...azzal a kiegészítéssel, hogy rátok az IMF nélkül sincs szükség....örömünnep lesz, ha végre eltakarodtok!