Elvitték a rendőrök Gyurcsány Ferencet
Arsene Lupinhttp://www.blikk.hu/blikk_aktualis/elvittek-a-rendorok-gyurcsany-ferencet-2075472
Emlékeim szerint amikor a fiúkák bontották a kordont, akkor senki sem vittek el a rendőrök. Ennyit az úriemberségről. Meg a békés karácsonyról.
Amúgy ekkora ingyenreklámot nem kaphatott volna Gyurcsány és a DK. Délutánra tele lesz a hírrel a külföldi média.
Szerintem ritka nagy barom az a politikus, aki egyszerre fűrészeli el magát külföldön és saját kezűleg építi fel a nulláról a bedöglött ellenzéket.
Eddig mindig azt írtam, hogy sajnos nincs alternatívája a kerálynak. Őfelsége már dolgozik az ügyön. A nyíltan kerályellenes EU-IMF delegáció most már egyáltalán nem fog visszasietni a tárgyalásokra. Szerintem a céljuk egyértelműen a kerály levadászása. A Gyurka-féle kisvaddal már nem fognak megelégedni. Az olasz csődört sem a népe, hanem Angela vadászta le. Lehet, hogy nem ő húzta meg a ravasz, de a kilövési engedélyt ő adta meg. Sarko meg bólogatott, pedig inkább a saját nevét kellett volna megkeresni a lista alján.
Csúnya hónapok elé nézünk.