Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Long ötletek

Re: portfolióm

#4686 Kissherceg Előzmény: #4684

Egyébként mentőcsomagok első hatásai lassan elérik a gazdaságot, ha jól emlékszem, talán így köszönthetik a black magicet. Sztm arra lehet kint a portfoliot terelgetni, ahová az állam a mesterséges GDP növeléshez tolja majd bele a lét. Ússzunk az árral :)

Találtam sok érdekes angol cikket, majd igyekszünk ide is megjeleníthető tartalomra formálni :) Hátha hasznos lesz.

#4684 JP Előzmény: #4448

Szia Kanyisz !

Szép nagy portfolió. Tetszene is, ha az enyém lehetne az ára !

USA-ban vége a választási kampánynak, és a velejáró választási láznak is. Bankrendszernek még kél pár púp a hátára, törzsrészvényekké átalakúlt papperekből is lesz annyi mint csillag az égen, nem csak bankosoknál... az a kérdés , hogy az aranyon, ezüstön keresztűl, érdemes-e a gazdaságba pénzt pumpálni, bár ezek jól kéne szerepeljenek mint infláció-előrejelző, ami majd csak összejön valahogy néhány év múlva. (Az anglo americanoddal talán már nem mész minuszba)

De ha már nemzetközi tipp topik ez itt, akkor Opel, és speka ezerrel a Merkel féle szavazótábor toborzó akciójára. Mobilcom dezsávüm van.

Köszi a decemberi szolidaritásért a konkurencián.

Sok pénzt!!

#4581 lilia Előzmény: #4580

szia Ilonka, mi meg nem ismerjuk egymast....:)

engem kitiltottak a pfrol...de lattam uj vagy ott

#4579 lilia Előzmény: #4577

nagyon joo, hagyd benne!

ha lehet én Sorosné lennék az 1000.hsz utan...:), (hisz voltam mar gazdagodóné is a pf-en...)

:))

#4571 lilia Előzmény: #4567

Te, "penzugyi tanacsado"!

A csucs hozzaszolo mi lesz?

Soros?

:))

#4567 Kissherceg Előzmény: #4448

hali, nagyon jól összeszedted és pl family DS logikusnak is tűnik. Arany, Ezüst tartós longon gondolkozom, főleg kondratyev miatt, mert tőzsdei nyereséget a deviza értéktelenedése kiütheti akár itthon, akár nyugaton. Defláció utánan, hiper inflációt jósolnak illetve következtetnek.

#4565 Kanyisz Előzmény: #4482

olaj még korai, sávozik, közelebb sáv tetejéhez. WTI 50,5 felett lenne long (Brentet nem tudom értelmezni, kissé zavaros a chartja mióta összekuszálódtak a minőségi különbségek)

#4537 lilia Előzmény: #4489

Ursim,

megneztem megegyszer ezt a chartot, az 50-55 benne van.

Hosszutavra nem spekizek semmit, orulok ha minden reggel rajovok mi az irany....:)

#4504 BudFox Előzmény: #4448

JÓ topik, gratulálok..

Én még gondolkodom itthon a Synergon -ban...de még kicsit lejjebb..

meg az OTP -n még...ha lemegy nagyon..venni fogom.

#4489 Dr. ursi Előzmény: #4482

válasz a bux hatiban :o) ta-san nem tudom; de szerintem 50 volt a teteje és január már elmúlt és december még odébb van :o) nem longolnék olajat.