hali Krapu, tessék véleményt alkotni :)
hali Krapu, tessék véleményt alkotni :)
Egyébként mentőcsomagok első hatásai lassan elérik a gazdaságot, ha jól emlékszem, talán így köszönthetik a black magicet. Sztm arra lehet kint a portfoliot terelgetni, ahová az állam a mesterséges GDP növeléshez tolja majd bele a lét. Ússzunk az árral :)
Találtam sok érdekes angol cikket, majd igyekszünk ide is megjeleníthető tartalomra formálni :) Hátha hasznos lesz.
Szia Kanyisz !
Szép nagy portfolió. Tetszene is, ha az enyém lehetne az ára !
USA-ban vége a választási kampánynak, és a velejáró választási láznak is. Bankrendszernek még kél pár púp a hátára, törzsrészvényekké átalakúlt papperekből is lesz annyi mint csillag az égen, nem csak bankosoknál... az a kérdés , hogy az aranyon, ezüstön keresztűl, érdemes-e a gazdaságba pénzt pumpálni, bár ezek jól kéne szerepeljenek mint infláció-előrejelző, ami majd csak összejön valahogy néhány év múlva. (Az anglo americanoddal talán már nem mész minuszba)
De ha már nemzetközi tipp topik ez itt, akkor Opel, és speka ezerrel a Merkel féle szavazótábor toborzó akciójára. Mobilcom dezsávüm van.
Köszi a decemberi szolidaritásért a konkurencián.
Sok pénzt!!
ne offoljunk kanyisz okos topikjába :)
késő, beírtam anno poénból, de kitalálok vmi más pozíciót :))
szia Ilonka, mi meg nem ismerjuk egymast....:)
engem kitiltottak a pfrol...de lattam uj vagy ott
nagyon joo, hagyd benne!
ha lehet én Sorosné lennék az 1000.hsz utan...:), (hisz voltam mar gazdagodóné is a pf-en...)
:))
bazzz :D:D nem is vettem észre :D:D jó, hogy szólsz :D kiveszem :D
Te, "penzugyi tanacsado"!
A csucs hozzaszolo mi lesz?
Soros?
:))
hali, nagyon jól összeszedted és pl family DS logikusnak is tűnik. Arany, Ezüst tartós longon gondolkozom, főleg kondratyev miatt, mert tőzsdei nyereséget a deviza értéktelenedése kiütheti akár itthon, akár nyugaton. Defláció utánan, hiper inflációt jósolnak illetve következtetnek.
olaj még korai, sávozik, közelebb sáv tetejéhez. WTI 50,5 felett lenne long (Brentet nem tudom értelmezni, kissé zavaros a chartja mióta összekuszálódtak a minőségi különbségek)
csártilag minden lehetséges.
fundásan azonban 50 a teteje.
Ursim,
megneztem megegyszer ezt a chartot, az 50-55 benne van.
Hosszutavra nem spekizek semmit, orulok ha minden reggel rajovok mi az irany....:)
JÓ topik, gratulálok..
Én még gondolkodom itthon a Synergon -ban...de még kicsit lejjebb..
meg az OTP -n még...ha lemegy nagyon..venni fogom.