5460 a napi átlag. Kíváncsi vagyok, mit tartogat még a mai nap.
5460 a napi átlag. Kíváncsi vagyok, mit tartogat még a mai nap.
Azért nincsen veszve minden, és ha egyszer megindulunk...
Aligha lesz komoly hatása. Ha meglépték, biztos nem lesz rossz.
ez mi a bánatos pék f@szát jelent???most ez jó vagy rossz??
Az igaz, hogy ellentmondhat, el is húzódhat,de aztán a kamatokat is fizetni kell ám. És mivel kétség nem fog férni a követelés jogosságához, a vesztes nagyon hülye állam vajon örömmel fizeti majd?
Szép kis erő mutatkozott, azt is tudjuk, hogy nem átkötés volt, mert egy időpontban különböző, ráadásul emelkedő árfolyamon mentek a kötések. Ehhez képest tényleg parasztság 10-et adni 5361-en.
szép...
Erről írtam tegnap. Ki ne kapcsolhatja, ergo szolgáltatnia kell, bírósági úton meg saját költségén! behajthatja... Hogy a frászban? Küld neki egy fizetési meghagyást a követelés 3%-áért, amire majd ellentmond bírósági perré alakul és 3-4 év múlva megkapja a cég a lóvét? Vagy leinkasszózza a cég az önkormányzat számlájáról?
Erről (is) beszéltem tegnap. 20 percre megjelent egy "vételi erő". Azonnal kicsavart 6000 db-ot az eladó kezéből. Néhány kisbüfi is megjelent a vételi oldalon.
De azért van olyan tahó az eladó vagy egy betojós, hogy ismét lenyomták 10 db-bal......
Látod, ezért írtam Neked rögtön, nehogy pont most add el!
Tényleg , ült a piszok jampi... A z ilyen nem komoly üzletember, bohóc. Meg itt van ez a kötvény is. A mai világba.... Bezzeg egy jó rokonság kormánytaggal... Az biztos pénz lenne. De ez?!
Csupa veszély ez a világ.
emlegetett Lüpen
nem biztos, lehet most a fotel lesz a baj...
Nagyon téved, ha azt hiszi, hogy izgultam az E-Star vezér öltözködése miatt.
A lengyel kötvénykibocsátás nem lesz egy olcsó forrás, ha egyáltalán összejön. És azt is vissza kell majd fizetni. Amúgy csúnya év elé nézünk, nagy felárral lehet majd csak kibocsátani egy pénzügyileg billegő cég kötvényeit.
Az azért picit más volt,nem önszántából dobta be ,én is ott buktam ,bár másnap szerencse volt ,hogy visszament,azt hiszem 32-ről 48-ra.
Nem értek hozzá, csak pszichikailag ítélném meg. Aki simán elismeri, hogy időnként több a gond minta az öröm, az két mondattal később nem blöfföl, hogy két három hónap múlva újra beindul a dolog. Szerintem.
Volt jelentősége, egyrészt 2-3hónapról beszélt, ami után normális kerékvágásba kerül a cég, másrészt Lengyel kötvény kibocsájtást terveznek.
Ja és úgy volt öltözve mint egy könyvelő, Cián úr megnyugodhat.
Én idén a tolvajmédiával szívtam be nagyon, amikor miután a kopasz főtolvaj kiszórta a hatit, a cimborája pedig többmillió papírt zúdított rá a piacra egy nap alatt, bejelentették, hogy ugrott mindkét rádió és szépen elkezdtek futószalagon jönni a rossz hírek. Nem volt egy jó érzés benyelni egy giga bukót, amit még mindig nem tudok, hogy mikorra fogom tudni ledolgozni, már ha egyáltalán sikerül valaha. Elkövettem 2007-ben a kezdők hibáját, nem raktam be azt a rohadt stopot és amikor nem voltam pár napig, beszakadt a fenébe. Utána már soha nem volt a bekker közelében sem az árfolyam. Okozott sok álmatlan éjszakát, amint láttam olvadni a lóvét, főleg, amikor áprilisban muszáj volt realizálni. Sokk hatás volt a javából, de tanultam belőle.
Ma már érzelmek nélkül likvidálok egy pozit, ha úgy látom, hogy nem érdemes tartani. Kár rajta lelkizni, azzal csak rosszabb lesz, max. idegileg megy tőle tönkre az ember.
Persze megtettem több emberrel együtt a megfelelő lépéseket a Szász hivatal irányába az áprilisi műsor miatt (amikor minden oldal lehozta, hogy tilalmi időszakban dobta a pakkját a kopasz főtolvaj), de ennyi kőműves biz' Isten, nincs még egy hivatalban, hogy minden egyes beadványt nevetséges okokkal söpörjenek le az asztalról + azzal, hogy továbbítják a kedves kollégának, aki majd eldönti, indít-e vizsgálatot.
Atomtemetőbe tenném az egész korrupt Szász hivatalt, semmi értelme fenntartani.