Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

zeeh_ Előzmény: #456681

Én idén a tolvajmédiával szívtam be nagyon, amikor miután a kopasz főtolvaj kiszórta a hatit, a cimborája pedig többmillió papírt zúdított rá a piacra egy nap alatt, bejelentették, hogy ugrott mindkét rádió és szépen elkezdtek futószalagon jönni a rossz hírek. Nem volt egy jó érzés benyelni egy giga bukót, amit még mindig nem tudok, hogy mikorra fogom tudni ledolgozni, már ha egyáltalán sikerül valaha. Elkövettem 2007-ben a kezdők hibáját, nem raktam be azt a rohadt stopot és amikor nem voltam pár napig, beszakadt a fenébe. Utána már soha nem volt a bekker közelében sem az árfolyam. Okozott sok álmatlan éjszakát, amint láttam olvadni a lóvét, főleg, amikor áprilisban muszáj volt realizálni. Sokk hatás volt a javából, de tanultam belőle.

Ma már érzelmek nélkül likvidálok egy pozit, ha úgy látom, hogy nem érdemes tartani. Kár rajta lelkizni, azzal csak rosszabb lesz, max. idegileg megy tőle tönkre az ember.

Persze megtettem több emberrel együtt a megfelelő lépéseket a Szász hivatal irányába az áprilisi műsor miatt (amikor minden oldal lehozta, hogy tilalmi időszakban dobta a pakkját a kopasz főtolvaj), de ennyi kőműves biz' Isten, nincs még egy hivatalban, hogy minden egyes beadványt nevetséges okokkal söpörjenek le az asztalról + azzal, hogy továbbítják a kedves kollégának, aki majd eldönti, indít-e vizsgálatot.

Atomtemetőbe tenném az egész korrupt Szász hivatalt, semmi értelme fenntartani.