Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fegyverek

Re: nincs cím

#456635 GáborGábor Előzmény: #456604

18-20 éves amcsi kölköt nem kell katonának tekinteni mindjárt azért, mert már 1,18 alatt szedi szét és rakja össze az aktuálisan rendszeresített fegyverét ...

Ugyan tudja használni az alapvetőként rendszeresített taktikai és hadászati eszközeit de önállóan többségük döntést hozni képtelen.

Nem ettől lesznek katonák a katonák.

Sajnos mára az igazi katona fogalmát a zsoldos jeleníti meg a legjobban. Képzett, önálló, de csak kis létszámban tud csak tevékenykedni, mivel az eredmény és a pénz motiválja.

Ezeket a figurákat majmolják olykor az amcsi kölkök ...

A fegyverek esztétikájának fogalma kihalt, amikor tömeg gyártásban kezdtek készülni.

Mára az igazi, elegáns fegyverek a vadász fegyverek.

Egyszer nézz be egy field target pályára. Ott talán láthatsz még modern, valódi "technokrata" fegyvereket amiket eredetileg nem gyilkolásra terveztek, hanem sportra.

#456632 hAliG Előzmény: #456631

Nem Te írtad :P :))

De valahol valaki írta, mert emlékszem rá én is! Lehet nem is ezen a fórumon.. :)

#456631 hosszhuszár Előzmény: #456616

Na, akkor csak meg van, de hol írtam, hogy belevertem valakinek is a motorháztetőbe az orrát....

Főleg, hogy ott sem voltam...a nejem, és a lányom volt ott....

nincs fogás?

:))

#456628 hAliG Előzmény: #456624

De nem kellett, mert meghunyászkodtak és elhúzták a csíkot... habár haverom kapott egy szép jobbost előtte. Na mind1. Soha ne kelljen használni semmit!

Mondjuk tegnap is sétáltunk az asszonnyal és két részeg majom belénk kötött, de gyorsan elhúztunk inkább. Vasárnap délután büdipest 11. kerület albertfalva.. Mindenhol megterem a szar sajna.

#456624 KawaBazsy Előzmény: #456615

Gázfegyvert SOHA nem mutogatunk! Nem tudod mi van a másiknál, s utána legálisan le is lőhet, ha éles van nála (mert hivatkozhat arra, h nálad is olyat látott). Ha olyan a szitu, s előveszed, akkor azonnal használni kell - mondjuk egy duplával (nekem úgy van betárazva, h 1 paprika, 1 könnygáz..

#456620 hAliG Előzmény: #456616

Egy kis off még ehhez:

Húgomnak is volt ilyen, épp hogy ki tudta kerülni, utána sírógörcsöt kapott, a ****kalap "driftmester" meg szalagkorlátot fogott.. Az biztos, hogy verem volna a fejét mindenbe ha húgomnak baja esik..

#456616 hAliG Előzmény: #456613

Ez rémlik nekem is, de nem tudom ki írta már, én sem emlékszem :)

4199 2011.05.31 22:07 hosszhuszár (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @banyaiz

A feleségem, most mondja, idáig nem merte, a lányommal jöttek haza B gyarmatról, valami szerpentin szerűn jöttek vele szemben, az Ő sávjában... Neki az volt a szerencséje, hogy ki tudta kerülni, 2 sávos volt az út....

privát üzenet válasz erre

Szerintem banyaiz volt az :)

Szerk:

Bár mégsem, mert végigolvastam. Na mind1. Valaki írta valahol :D

#456615 hAliG Előzmény: #456609

Nekem az öntöltők jönnek be igazán, P99, P22...

Vagy egy gázos P22-m, még nem akadt el soha, pedig lőttem vele sokat.

Kétszer voltam kénytelen használni élesben, egyszer elég volt megmutatni, a másiknál 3-at lőttem.. hatott.

#456613 Ibiza Előzmény: #456607

akkor elnézést.. de elcsodálkoztam akkor, ezért jegyeztem meg..nem keresem vissza..

valaki nagyon feszült volt akinek megtörték a kocsiját.. ő írta.. az is rémlik valami szerpentín uton..

#456605 Ibiza Előzmény: #456602

emlékeim szerint anno te írtad megtörték autód valami hegyvidéki uton ..és közelről nézetted meg a motorháztatőt az elkövetővel..

#456604 Ibiza Előzmény: #456599

a katona parancsra.. indulatok és okok megértése nélkül öl..megszállóként írtja a lakosságot..lásd iraq.."csibész fogd!!" a kutya sem ismeri azt akire rátámad..csak a parancs van.

(a katonát én az identitásának a teljes feladása miatt nem kedvelem)

én a fegyvert mint önvédelmi eszközt tartom valamire az esztétikáján felül..

a fegyver a benne lévő erőt adja át a tulajdonosának..ahhoz kellhet ne kelljen erőszakot alkalmazni..vagy ne legyél eleve vesztes egy jogos önvédelmi helyzetben..(ha te 70kg vagy és könyvelő akkor egy sittes izomagyú 120kg-os szépember mit nem csinál veled? amit nem akar..) ez is egy önvédelmi hatása a fegyvernek..

Ha kiírod fegyverrel védett terület.. kisebb az esély csak úgy bemenjenek körülnézni hozzád amiből konfliktus lehet..