ezzel én is egyetértek,csak mazochista vagyok:)
teher alatt nő a pálma:)
ezzel én is egyetértek,csak mazochista vagyok:)
teher alatt nő a pálma:)
Nem beszólásként, de az IFA kék, a traktor piros, az autó meg benzines.:)
egyébként érdekes,hogy ilyen karcsú fogyasztásra van kiélezve ez a saxo,de c3 1.4hdi-ről már nem hallani ilyen zengő metaforákat,nemtom mit csinált a citro ott....
a tág családban volt ilyen zárt kétszemélyes smart smart(nemtom mi a tipus neve)...diesel,megvolt elégedve vele.....azután kicserélte egy németből hozott,full extra lupo 3l-re,na vele még jobban megvan elégedve...
családunkban már évek óta skociai a buli,ádáz verseny folyik,hogy ki tud előhuzni egy kisebb fogyasztású dieselt:)
:))
Azt mindjárt gondoltam, h kis fogyasztásban teljesen képben vagy.. :-)
http://totalcar.hu/magazin/kozelet/elviskot
http://belsoseg.blog.hu/2010/12/09/4_5_litert_sem_eszik_a_varosban
cöcö:))
vw lupo 3L diesel:)
gyári adat 3l/100
Nézd, a 750-es motorom is 6-ot eszik. A 125-ös viszont 3-at. :-)
Kocsiban asszem a Citroen AX 1.4D/Saxo 1.5D a legkisebb fogyasztású. Remélem a gyereknek nézelődsz.. :-)
köszi.
Azt hittem kevesebbet eszik, akkor nem egy nagy durranás..
800 cdi-ről azt hallottam 3-3,5 liter...
Jobban megéri egy kis 1600 dieselt venni,
Smartos haver válasza:
"ForTwo
0,6 benzin 5-5,2
0,7 benzin 5,2-5,7
0,8 diesel 4,2-4,7
Roadster (enyém)
0,7 61Kw 6,5-7,8"
A 600ccm benzines sima smart mennyit fogyaszhat?
Köszi.
"Több derékszög kanyarban kisebb gázra bekapcsolt ESP-vel is úgy keresztbeállt, hogy csak lestem, rosszabb úton pedig félelmetesen hirtelen elveszhet a tapadás."
"kitudjahánylóerős"
:))vicces irás...de ez tényleg egy varrógép...
köszi:)
Az MX-et az élményre tervezték, úgyhogy az érzet biztosan jó. :-)
Sztem 160 ló egy 2000-es motortól teljesen jó, kicsit hegyesebb is, mint az átlag 130-150 ló. A Honda vvti 200 v. 240 lova inkább az átlagtól eltérő.
kliőve örökre:)
egyébként smart roodster mit tud ,olyat néztél már közelebbről?
mondjuk a nagyobb turbos motorral,azzal párszáz kiloval?
de mondjuk nem tűnik vmi komoly gépnek,inkább csak egy női auto.
érdekesek az arányok....meg az is érdekes lehetne,hogy milyen érzet párosulna az emberben ezekhez az arányokhoz...mikor mindet végighajtaná....suly,loerő,gyorsulás..
az ujnál ez 2000-es 160lovas akkor elég karcsún dolgozik-lehet agyon van fojtva euro5-el
Nyilván ráverne, ez leszabályoz 7200-nál, az meg 6000-től 8000-ig húz a legjobban. De 1 másodperces gyorsulás különbség nem olyan nagy dolog. S ahogy írtam, az előző MX-el a 0.2 sec meg elhanyagolható..
S azt is írtam, h a maiban ugyanúgy 160 ló a motor, de egy másodperccel jobbat gyorsul.. tehát az arányok miatt érdekes. A vég meg persze több, de az engem nem érdekel, semmilyen járművel nem szeretek 150 felett menni (a majd 300-as végsebességű motorommal sem anno).
utána meg egy pesti aszfaltbetyár vette meg:))