Ezeket a hireket nem szabad olvasni.
Figyeljétek meg, ha megjelenik egy bullos, másnap jön egy shortos 'igéret'.
Valójában fogalmuk nincs, pusztán a helyet töltik ki karakterekkel.
Ezeket a hireket nem szabad olvasni.
Figyeljétek meg, ha megjelenik egy bullos, másnap jön egy shortos 'igéret'.
Valójában fogalmuk nincs, pusztán a helyet töltik ki karakterekkel.
nincs akkora rend a világban..
megneszelték pár állam eladna aranyából.. gyorsan levitték..de nyílván aki venni akar vehet.. jan febr ázsiai aranyláz.. meglátjuk..
ez is érdekes, idáig a 2200 sem zárták ki....
Nem lehet itt már senkinek hinni...azt egyébként is a templomban kell...
Én minden esetre amíg nem tör recsegve mindent, nem hiszek ezekben az előre jelzésekben..
eladtam ma elég jól a tegnapi pánikos másik felet és pont jókor vettem rajta eurót olcsóért..
1575 sokkal erősebb támasza, mint az 1620, és az már megszűnt létezni. Egyértelműen letörte még aznap, nem fals.
Nyelik be az 1620-on és alatta nyílt shortokat, akik egy idő után feladják, és maguktól zárják.
Nem szeretném 1575 alatt látni, mert akkor baj lesz.
Szerintem még korai örömködni.
Talán 1620 felett tekinthetők stabilnak a most felvett long pozik, különös tekintettel arra, hogy a dollár mozgatja.
Nemrég épp egy ilyen háromszögből letörést vettek meg 1600-on.
Akkor Nyilasi is elemezte, de arról, hogy a letörés után felrántják 1600-ról 1790-re nem szólt.
Én ezt a nagy szimmetrikus háromszöget néztem, lehet kisebbre kellene húzni, mert ha ez alakul, akkor... 1300-as tartomány is lehet, ha kisebb befogókkal nézzük, akkor is 1500 alatti lehet a cél:
http://www.kephost.com/images4/2011/12/15/nxet3mcga6hejyqzepcd.png
Na tököm tele, hogy mindig csak pofázok :)
Mióta certiben buktam majd 2 millát 1 nap alatt, azóta kicsit félősebb vagyok :(
Most elárulom tudatlanságomat :-) olaj és más instrumentumok piacán nem volt semmilyen fedezeti követelmény változás?
Úgy emléxem, amikor olaj rally volt még 2008-ban 150 felé már ott is erősen emlegették a spekulánsok anyukáját.
Nem vonom kétségbe, hogy a nagyszereplők rásegítenek, de ha egyik v. másik mégis eladni kénytelen, szerintem átlagárat számol, a Ta-t csak másodlagosan figyeli.
+++ Viszont korábbi évek grafikonjait böngészve az arany többször fordult már december 2. felében longba egy-egy komolyabb beadás után.
Kinek fáj, ha spekulációs buborék van az arany piacán? Ez nem olaj, vagy élelmiszer.
Fáj a jegybankoknak, hogy nem jutnak olcsón aranyhoz. Hát rásegítenek.
Olaszország eladna aranyat? Erre a hírre gondolsz? :)
http://ecoline.hu/makro/2011/11/7/Az_aranytartekokbol_megoldhato_az_olasz_ado_AYQO18
Szóval a németek szerint el kéne adni az olaszoknak egy kis aranyat :)
Nem, nem maradt ki semmilyen tény. Támaszon nem fog kiszállni egyetlen nagy szereplő sem. Majd ha alatta leszünk, akkor beönti.
az szép... ennyit a guruk 2k is lehet az arany.. szólamairól...
kell pár óvintézkedést tennem... napi 70usd mozgás az már szép...
Sok oka lehet a fedezeti követelmények megemelésének.
Ha jól emlékszem az egyik arról szól, hogy keretet szabjanak a spekulációs buborék képződésnek.
Ha van erről aktuális hired, szívesen elolvasom.
Természetesen tudom, hogy ez csak a tálalás, a háttérben sok más ok lehet.
Viszont neked lehet, hogy kimaradt az a tény, hogy sok európai központi bank (többek között az olasz is) potenciális forrásnak tekinti az arany készletét az államadósság finanszirozásában.
Innen már csak egy lépés, hogy a jelenlegi kedvező áron eladják egy részét.
Kérdés, hogy meddig érzik kedvezőnek az árat.
adja?
uhh
veszi....
Szted azért emelik meg a fedezeti követelményeket a kis és nagybüfik számára, mert adják a jegybankok? :)) A lófact. Ki akarják csavarni a kezükből a rudacskákat.
1575 alatt (hetes szinten) viszont becsatlakoznak az öntésbe a nagyobb befektetők is, és sztem vissza se térnek 1155-ig.
Na ja, de ha 1-2 jegybank sutyiban már adogatja, akkor azok nem türelmes TA kereskedők.