Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#454493 Illuzio Előzmény: #454482

Figyi,te nagyon nagy arc,mit meg nem engedsz magadnak.!A Koldus nem rovázik,BÜSZKÉN viseli a sorsát,te is TEDD azt!!!!VONULJ VISSZA.Akkor mutasd meg az arcod legközelebb amikor eléri a befektetésed árfolyama a 8 K-et!!!!!Világos???? Addig húzd meg magad.!!!

#454488 Arsene Lupin Előzmény: #454482

"Én befejeztem veled, mindenesetre."

Nem is tudtam, hogy idáig közünk volt egymáshoz.

"A TF-en kiépített némi-respekted sikerült itt 48 óra alatt lenulláznod.

Ügyes vagy, de nem lehetsz büszke magadra....."

Nem érdekelnek a respect dolgok. Arra azért büszke vagyok, hogy egyszer napirendi pont voltam Phylaxia közgyűlésen. Ott is hasonló bűneim voltak. Be is esett a papír utána rendesen.

#454485 Arsene Lupin Előzmény: #454478

"Itt meg olyan dolgokról beszélsz amiket feltételezel/gondolsz."

Ha valakinek szólok, hogy vigyázat, kutyaszar, az természetesen feltételezésen alapul. Néhány jellemző alapján döntök, de valóban nem viszem kémiai laboratóriumba.

Annak, hogy a vezető és a díszpintyek mit értek el idáig, nem sok köze van a cég megítéléséhez az én szememben. Mert hát Nobel-díjasok is vittek alapot, tehát a megítélésükkel nem lehetett baj, mégis bebuktak rendesen.

#454482 Formerplayer Előzmény: #454472

Arzénné, te reménytelen vagy...

Maradjunk abban: az OTP déjtréd napló írás jobban áll neked. Ha tiszták a szándékaid, ott okoskodsz tovább.

Persze, ha küldött emberként itt fröcsögsz tovább, nekem úgy is jó.

Én befejeztem veled, mindenesetre. A TF-en kiépített némi-respekted sikerült itt 48 óra alatt lenulláznod.

Ügyes vagy, de nem lehetsz büszke magadra.....

törölve

#454481 Illuzio Előzmény: #454460

Pöts voltál(PF-Panny) az is maradsz.!A kereskedéshez soha,de SOHA nem fogsz felnőni,gusztustalan farvizes maradsz örökre.

#454480 Muskatli Előzmény: #454472

"Itt már régen nincsenek megalapozott érvek, hitvita van".

EGYETÉRTEK!!! AZZAL, HOGY ÖNNEK NINCSENEK ÉRVEI, ÖNNEK VAN EGY NEGATÍV HITE. ÉN MINDENT TÉNYEKKEL, ÉSZÉRVVEL CÁFOLTAM....

#454478 Janicroft Előzmény: #454472

Nem. Nem olyan. Mert az utcán azért szólsz valakinek mert tényleg ott van a kutyasz*r. Itt meg olyan dolgokról beszélsz amiket feltételezel/gondolsz. A kettő borzasztó messze áll egymástól, hála a jó Istennek.

A díszpintyes megjegyzéshez pedig csak annyit hogy sokan megirigyelnék azt amit Soós Csaba és a többi vezető elért az életben, de biztos olyan ember díszpintyezte le őket aki ennél sokkal de sokkal többet letett az asztalra, igaz?

#454474 Bendeguz Előzmény: #454472

Mi már rég beleléptünk a "kutyasz*arba", illetve akkor is benne álltunk, amikor még gyémántpor volt.

#454472 Arsene Lupin Előzmény: #454464

"Inkább úgy kérdezném, hogy miért nem válaszol, viszontválaszol a megalapozott érvekre, miért néz le minket ennyire? "

Itt már régen nincsenek megalapozott érvek, hitvita van.

"Értem azt is, hogy Ön színjóságból le akar minket beszélni a részvényvásárlásról, sőt azt szeretné, ha eladnánk veszteség árán is, legalább maradjon valami apró a zsebünkben. Köszönöm! Mérlegelek és döntök magamtól."

Mondtam én bárkinek is, hogy adja el a papírját? Csupán elmondtam a véleményemet. Olyan mintha szólnék az utcán, hogy vigyázat, az ott kutyasz*r. De ha valaki bele akar lépni, ám tegye.

#454467 Lxrose Előzmény: #454463

A pulzusom most is 45 körül ketyeg, úgy tünik, megint a saját gondolatod tényként értékeled.

#454466 Lxrose Előzmény: #454462

Ja és a volatilitás (VIX) is egy indikátor, amit egyesek használnak is, ami szintén nem szubjektív.

#454465 Arsene Lupin Előzmény: #454462

"Azért egy RSI vagy MACD nem mondható szubjektívnek."

A tizedesvessző sem szubjektív. De a várakozások vagy egy cég megítélése azok.

#454464 Bendeguz Előzmény: #454458

Tisztelt Lupin Úr! Elolvastam az elmúlt időkben tett összes e-staros hozzászólását és értem, hogy Önnek nem szimpatikus sem a környezet, sem a tervek, sem az eredmények, sem az image építés, sem az IT tagok. Szíve joga, ezért Önt nem kárhoztatom. Értem azt is, hogy Ön színjóságból le akar minket beszélni a részvényvásárlásról, sőt azt szeretné, ha eladnánk veszteség árán is, legalább maradjon valami apró a zsebünkben. Köszönöm! Mérlegelek és döntök magamtól. De árulja már el, miért jó minden nap osztani a jónépet? Rosszul tettem fel a kérdést, mert ez egy fórum, jöjjön bátran és írjon. Inkább úgy kérdezném, hogy miért nem válaszol, viszontválaszol a megalapozott érvekre, miért néz le minket ennyire? Kérem legyen Ön is tisztelettel felénk, mi is megadjuk minden fórumtársunknak. Tegezve, vagy magázva, mindenhogy.

#454462 Lxrose Előzmény: #454451

Azért egy RSI vagy MACD nem mondható szubjektívnek. Sok a szubjektív elem, néha a túlsúlya is jelentős, de nem minden az. A volatilitás csak akkor emelkedik számottevően, ha az érzelmek elhatalmasodnak. Mostanában volt pár ilyen időszak.

#454460 Lxrose Előzmény: #454447

Felőlem gondolhatod azt is, hogy a gyereket a gólya hozza, csak ne akarj minket is meggyőzni erről!

#454458 Arsene Lupin Előzmény: #454449

"ÉN HISZEK A CÉGBEN TÖRETLENÜL, AZ IDŐ REMÉLEM IGAZOLNI FOG."

Én meg nem hiszek.

"TÉRJÜNK VISSZA PL. EGY ÉV MÚLVA ERRE, KINEK LETT IGAZA..."

Rendben.

DE NEKEM ENNÉL VALAMIVEL HOSSZABB TÁVRA NEM ELÉG A BŐR GARNITÚRA INDIKÁTORA, MÉGHA DÍSZPINTY INDIKÁTOR IS VAN MELLETTE AKKOR SEM!!!

Azért csak vigyázzon, mert nagyon sok nőnek/cégnek vannak olyan rejtett indikátorai, amit csak a nászinduló/belevásárlás aktivál.