Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Muskatli Előzmény: #454437

NAGYBETŰKKEL a válaszaim:

"illene felkészülnie a cégből legalább, hogy vitára érdemes legyen"

Ez itt már hitvita. NEM, CSAK CÁFOLNI MERJÜK ÉRVEKKEL AZ OSTOBASÁGAIT. Mivel én nem értek a tőzsdéhez EZT NEM MONDTUK, CSAK LÁTHATÓAN AZ E-STARHOZ NEM ÉRT, ILLETVE NÉHÁNY ALAPVETŐ ÖSSZEFÜGGÉST SEM, PEDIG MAGYARUL ÍRTUK ÉS ÉRTHETŐEN meg nem is vagyok a logika királya TALÁLT, SÜLLYEDT, mint itt oly sokan, elég egyszerű indikátorok alapján írtam le a véleményem EZ HAZUGSÁG, BŐR ÜLŐGARNITÚRA VAGY A DÍSZPINTY MILYEN INDIKÁTORBAN VAN BENNE?!?!!?.

1. Hitelből való terjeszkedés, forráshiány. EZ MÉG MINDIG NEM MEGY ÖNNEK ÚGY LÁTOM... 30-70%, EBBŐL A 30% SAJÁT ERŐ!!!! + TÉNYLEG ÉRDEMES RÁPILLANTANI A CÉG ÜZLETPOLITIKÁJÁRA... CSAK HOGY UTÓLAG RÁJÖJJÖN MILYEN HÜLYESÉGET ÍR!

2. Közgazdászok és díszpintyek ordító túlsúlya egy energetikai cég vezetőségében. ERRE MÉLTATLANNAK TARTOM, HOGY MÉG EGYSZER VÁLASZOLJAK, EZ A MEGJEGYZÉSE ÖNT MINŐSÍTI..

3. Erőltetett image-építés. EZ INKÁBB A PROFIZMUS JELE, DE ERŐLTETETTSÉGET ÉN SEMMIKÉPPEN NEM ÉRZEK..

4. Világokos és eltökélt hívők serege. ÉN HISZEK A CÉGBEN TÖRETLENÜL, AZ IDŐ REMÉLEM IGAZOLNI FOG.

Az ilyen papírok általában előbb-utóbb csúfos véget érnek. TÉRJÜNK VISSZA PL. EGY ÉV MÚLVA ERRE, KINEK LETT IGAZA...

Egyébként a a diszkóban sem teljes vérkép, CT, CV és IQ-teszt alapján dönt az átlagpasi, hogy ráhajtson-e egy nőre. EGYETÉRTEK!!! Három-négy indikátor ott is elég. IGEN, EGY ÉJSZAKÁRA (ÖNNEK MINT DAY-TRADE-ESNEK), DE NEKEM ENNÉL VALAMIVEL HOSSZABB TÁVRA NEM ELÉG A BŐR GARNITÚRA INDIKÁTORA, MÉGHA DÍSZPINTY INDIKÁTOR IS VAN MELLETTE AKKOR SEM!!!