Hali, abban igazad van, de ez majd a stocky 2.0 esetén lesz. Egyelőre helytálló volt az iroda kérése, ezért teljesítettem.
Hali, abban igazad van, de ez majd a stocky 2.0 esetén lesz. Egyelőre helytálló volt az iroda kérése, ezért teljesítettem.
Emlékszel, amikor szóltam, hogy változás volt?
Ha lenne egy kicsit jogibb nyilatkozat, látnák, hogy van mögötte valami.
szerinted, ha egy ügyvédi iroda megkeres és törvényre hivatkozik, akkor újság cikk a hivatalos forrás? :)
Nem véletlenül kellett beregisztrálni minden médiumot, Ott vannak a felelős adatai...
"A Médiahatóság szóvivője alaptalannak nevezte az aggodalmat. Kiricsi Karola elmondta, „a médiatörvény nem vonatkozik a felhasználói hozzászólásokra, fórumokra, ahogy a blogokra sem. A médiaszabályozás a médiaszolgáltatásokra és a sajtótermékekre vonatkozik, az említettek pedig nem tartoznak ezen kategóriákba”. Ezért Kiricsi Karola szerint félreértés az is, hogy a Népszava Online-on megjelent és bepanaszolt komment miatt bármilyen vizsgálatot folytatna a Médiahatóság – hiszen erre nincs jogköre."
de te döntesz, végül is sajtószabadság van :)
vau :)
Ez így van, az oldal is felel a véleményekért amik elhangzanak nem csak az aki mondta. Mivel felületet ad hozzá. Kb úgy mint egy újság ahol leközlik valakinek a cikkét.
nem vita, tényközlés... :S
hmmmm, majd utánna nézek
furcsálnám ha így lenne de nem akarok vitatkozni a feleslegesen :)
óhohohó! nagyon is beleköthetnek! a velvet ezért szüntette meg a trollhadsereg kommentelési jogát. a médiatörvény egyértelműen a honlap tulajdonosát teszi felelőssé.
nem véd le a médiatörvény miatt. Pf is azért moderál... Fel van sorolva pár paragrafus szám pl... :)
Jogi nyilatkozat az oldal aljára, kicsit konkrétabban, megfelelő emberrel megíratva, levéd.
biztos nem blue chip-es volt...
régi vagy új (1 évnél frissebb) 'B'-papír gazdája? :)
nem akarnék nagyon belevau, de szerintem csak a szerkesztett tartalmakért pofázhatnak (blog, cikk)
fórumban elhangzó véleményekért nem
persze, hogy volt. :)
Politikusok is olvassák az oldalt? Jó lesz ha visszafogom magam, ebbe az új médiaszabályozásba sok minden belefér. :)
Pereskedni?
Egy jól megfogalmazott post-al bekerülhetnél a retek klub Fókuszába :D
Emlékeztek mikor az elhagyott barátnők meztelen képeit tartalmazó oldalt reklámozta a TV ? :D
volt valami konkrét eset, vagy csak elővigyázatosság?
rágalmazás lehetne egy otp-re nézve, de azért ami a phyl-nél és a keg-nél ment, ami történik a hybridnél, a genesisnél, arra azért a rágalmazást nehezebb lenne bizonyítani, mint az ellenkezőjét...
ha meg nem így gondolják, akkor a Tóth, a Matyók (most már Pimper) és Rényi urak miért nem állnak elő az igazsággal, a dokumentumokkal stb, stb...
Bár ha a "verebeknek" igaza lesz, akkor a Tóth úrnak hamarosan lesz lehetősége bővebben beszélni a phyllel kapcsolatban, megfelelő helyen... várjuk a híreket....
amúgy érkezett vhonnan vmi panasz??
Szólásszabadság... az van! Mindenki azt mond, amit szabad!
A médiatv elől el lehet menni kazah szerverre offshore cégen keresztül :)
Engem nem érdekelnek a cégeket fikázó hozzászólások, mert sokszor nem alaptalanok. Ami zavar, az a rengeteg offtopic és anyázó szöveg.