Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: ds

#454292 Hathor Előzmény: #454282

Már kijött. ,-)

Négy kelet-európai ország kilátásait rontotta a Fitch

2011. december 13. | 17:08

Bulgária, Csehország, Lettország és Litvánia hitelbesorolásához tartozó kilátásokat vizsgálta felül a Fitch Ratings, és az európai gazdasági és pénzügyi kilátások romlása miatt pozitívról stabilra rontotta. A hitelminősítő felülvizsgálja a többi, még pozitív kilátásokkal rendelkező országot is.

http://www.portfolio.hu/gazdasag/negy_kelet-europai_orszag_kilatasait_rontotta_a_fitch.159921.html

Olyan mintha erre nyugodtak volna meg a piacok ,-) mert amióta kijött a hír nem esnek.

Pletykára adni, hírre venni??

#454286 Arsene Lupin Előzmény: #454277

Berni Európát és az eurót nem tudja, és szerintem nem is akarja feldumálni. Már pedig ezek betegeskednek a napokban.

#454282 Frontin Előzmény: #454277

Holnap reggelig még változhat a helyzet, lehet hogy Bernibácsi böfög valamit amitől megzakkannak. Szerintem benne van azonban az is a pakliban, hogy még a héten kijön v.melyik hitelminősítő egy pár leminősítéssel.

#454277 Hathor Előzmény: #454269

Na nekem megint megmaradt minden.

Remélem elégé beadták napi minimumra USAt ahogy mondod, és innen fel karácsonyig :D

Este FED beszéd, Berni adhatna valami ajándékot a fa alá az embereknek ,-D

#454270 Frontin Előzmény: #454259

Hát a hatit kivéve eléggé elcsúszott ez a nap végi rizsporozás. Kt +75, Mol eléggé gyengus, Otp szintén zenész.

A tegnap zázóbani véletl…

#454267 Fornit

A tegnap zázóbani véletlen long ma záróban elment 17k-17k

#454259 Waszeitung Előzmény: #454258

Nem legjobbról,17e alattról...megint megmentenek vajon?Bár erő az nincs nálunk..jöjjön egy szép letörés,shorterősítés gyanánt.

Re: nincs cím

#454254 Frontin Előzmény: #454241

Otp 30 percesen van egy ékelődés, ha lefelé indulna meg belőle, akkor minimum a hosszútávú trendvonalig esne, vagy egy kicsivel alá.

amíg ilyen láncfűrészes …

#454249 Borska

amíg ilyen láncfűrészes a kormányunk én nem nagyon számítok eszement emelkedésre, Matolcsy ??? le akarja cserélni az IMF delegációt ??? hát mit is gondol magában? kiváncsi lennék, vagy a többiek? Schmitt Pál aki pánikolva sikolt fel ha betüleves van ebédre a parlamentben? K.Laci? R.Anti ? ha én külföldi ngybefektető lennék lazán körberöhögném szegény kishazánkat ,illetve ahogy egy fórumon olvastam :

"a hitelminősítők helyében ugy verném be a Mo államadóságának besorolását a politikai bizonytalanság miatt,mint hülyegyerek a f@szát a kulcslyukba"

és ez inkább elkeserítő mint szórakoztató,én továbbra is shortban,meglátjuk

#454241 Waszeitung Előzmény: #454239

Legyen ebből a pénzből 6 emeletes háza és egész nap a görcs rángassa fel s le...

Kb hasonlóra tudtam gondolni én is :(

#454239 Frontin Előzmény: #454233

Mert akkor a kisbüfi is normális kockázat mellett poziba tudott volna kerülni talán.

#454237 Frontin Előzmény: #454234

Az hogy egy elliot kifutott, nem biztos hogy azonnal kezdődik egy újabb. Egész nap az emelkedő hsz-t figyeltük, az pedig egyelőre úgy néz ki letört, erre már nem lehet alapozni az emelkedést. Talán ha amcsik kicsit nagyobb vehemenciával megindulnának, akkor bizakodhatsz. Illetve abban is, hogy a végén általában felkötnek minket. Én azt látom a magyar piacon, hogy teljes az érdektelenség, nincs forgalom, nulla az egész, és emiatt nagyon veszélyes, oda pakolják pillanatok alatt ahová csak akarják.

#454236 BudFox Előzmény: #454233

a tegnapi nap ellentéte a mai...ezek nem igazi mozgások..az év vége miatt van ez szerintem..

Hathor - minden azon múlik hogy estig mi lesz az USA piacon, most a tegnapi nappal 1-1 az állás..holnap együtt mehetünk velük.

#454234 Hathor Előzmény: #454230

Arra vettem, hogy befejeződött az elliott, jöhetne egy újabb.

Arra vettem, hogy emelkedő háromszög alján vagyunk, és eddig is tartottak esésben, csak nem szakadunk ezekre be.

Ellenben amire vettem a javát az emelkedő háromszög volt, ami felül lett írva.

Nyugat megy fel, futik is, forint egész nap erősödik így állt össze a kép.

Stop? 16800alatt nem szeretném látni.

17050 alatt van a beker, ez az 50pont belefér, de ha megyünk fel, akkor fel vagyok tankolva