Tetszene egy ilyen elliott fel:
Hati napos: Lett benne tegnap meg ma egy doji. Fordíthatná fel az árfolyamot.
Tetszene egy ilyen elliott fel:
Hati napos: Lett benne tegnap meg ma egy doji. Fordíthatná fel az árfolyamot.
Már kijött. ,-)
Négy kelet-európai ország kilátásait rontotta a Fitch
2011. december 13. | 17:08
Bulgária, Csehország, Lettország és Litvánia hitelbesorolásához tartozó kilátásokat vizsgálta felül a Fitch Ratings, és az európai gazdasági és pénzügyi kilátások romlása miatt pozitívról stabilra rontotta. A hitelminősítő felülvizsgálja a többi, még pozitív kilátásokkal rendelkező országot is.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/negy_kelet-europai_orszag_kilatasait_rontotta_a_fitch.159921.html
Olyan mintha erre nyugodtak volna meg a piacok ,-) mert amióta kijött a hír nem esnek.
Pletykára adni, hírre venni??
Berni Európát és az eurót nem tudja, és szerintem nem is akarja feldumálni. Már pedig ezek betegeskednek a napokban.
Holnap reggelig még változhat a helyzet, lehet hogy Bernibácsi böfög valamit amitől megzakkannak. Szerintem benne van azonban az is a pakliban, hogy még a héten kijön v.melyik hitelminősítő egy pár leminősítéssel.
Na nekem megint megmaradt minden.
Remélem elégé beadták napi minimumra USAt ahogy mondod, és innen fel karácsonyig :D
Este FED beszéd, Berni adhatna valami ajándékot a fa alá az embereknek ,-D
Hát a hatit kivéve eléggé elcsúszott ez a nap végi rizsporozás. Kt +75, Mol eléggé gyengus, Otp szintén zenész.
Nem legjobbról,17e alattról...megint megmentenek vajon?Bár erő az nincs nálunk..jöjjön egy szép letörés,shorterősítés gyanánt.
Otp 30 percesen van egy ékelődés, ha lefelé indulna meg belőle, akkor minimum a hosszútávú trendvonalig esne, vagy egy kicsivel alá.
Shortban..nagy móka ami itt megy.
amíg ilyen láncfűrészes a kormányunk én nem nagyon számítok eszement emelkedésre, Matolcsy ??? le akarja cserélni az IMF delegációt ??? hát mit is gondol magában? kiváncsi lennék, vagy a többiek? Schmitt Pál aki pánikolva sikolt fel ha betüleves van ebédre a parlamentben? K.Laci? R.Anti ? ha én külföldi ngybefektető lennék lazán körberöhögném szegény kishazánkat ,illetve ahogy egy fórumon olvastam :
"a hitelminősítők helyében ugy verném be a Mo államadóságának besorolását a politikai bizonytalanság miatt,mint hülyegyerek a f@szát a kulcslyukba"
és ez inkább elkeserítő mint szórakoztató,én továbbra is shortban,meglátjuk
Legyen ebből a pénzből 6 emeletes háza és egész nap a görcs rángassa fel s le...
Kb hasonlóra tudtam gondolni én is :(
Mert akkor a kisbüfi is normális kockázat mellett poziba tudott volna kerülni talán.
Az hogy egy elliot kifutott, nem biztos hogy azonnal kezdődik egy újabb. Egész nap az emelkedő hsz-t figyeltük, az pedig egyelőre úgy néz ki letört, erre már nem lehet alapozni az emelkedést. Talán ha amcsik kicsit nagyobb vehemenciával megindulnának, akkor bizakodhatsz. Illetve abban is, hogy a végén általában felkötnek minket. Én azt látom a magyar piacon, hogy teljes az érdektelenség, nincs forgalom, nulla az egész, és emiatt nagyon veszélyes, oda pakolják pillanatok alatt ahová csak akarják.
a tegnapi nap ellentéte a mai...ezek nem igazi mozgások..az év vége miatt van ez szerintem..
Hathor - minden azon múlik hogy estig mi lesz az USA piacon, most a tegnapi nappal 1-1 az állás..holnap együtt mehetünk velük.
Arra vettem, hogy befejeződött az elliott, jöhetne egy újabb.
Arra vettem, hogy emelkedő háromszög alján vagyunk, és eddig is tartottak esésben, csak nem szakadunk ezekre be.
Ellenben amire vettem a javát az emelkedő háromszög volt, ami felül lett írva.
Nyugat megy fel, futik is, forint egész nap erősödik így állt össze a kép.
Stop? 16800alatt nem szeretném látni.
17050 alatt van a beker, ez az 50pont belefér, de ha megyünk fel, akkor fel vagyok tankolva
Bennünket le akarnak lökni,kinn akármilyen szépek is...de tegnap miért nem volt jó?