Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: nincs cím

#453869 BudFox Előzmény: #453864

Ha USA igy marad zárásig és holnap reggel sem fog emelkedni...és esetleg még kinnt is lesz esés, akkor holnap lefele átugorjuk a támaszt..talán.

#453865 Krisztofer Előzmény: #453852

Messze van ez a szupertől szerintem, ha megnézzük mit hozott össze múlthéten. Illetve ez most politikai tőzsde, az pedig mindig utálatos. :)

#453864 Hathor Előzmény: #453862

Szerény véleményem szerint közel van a háromszög alj. BUX 50napos mozgóátlag felett pihen ezzel a szinttel együtt. Szerintem erőgyüjtés kell a további eséshez, és ezt az erőt gyüjtjük. Tehát szivóskodunk, majd egy nagyot zuhanunk a napokban a piac után.

#453862 BudFox Előzmény: #453844

mostanában elég sokszor volt igy....lehet venni kéne ? de mire ? logika nem lenne ..csakhogy a háromszögben maradunk még... pedig már törnie kéne..

nem engedik valami miatt...valakik már megint előre tudnak valamit...mostanában sok az ilyen "gyanús" mozgás.

#453859 Waszeitung Előzmény: #453853

Dax közel -3%,buxli nullában...vajon zárólekötés lesz vagy már a holnap felpattincsra gyúrunk?

#453849 rbbj11 Előzmény: #453846

pedig plusszos az index, tehát a vétel jó volt, más lehetett a hiba.

Másrészt nem egy napos trade-re gondoltam

annyira lefelé áll minde…

#453839 Ibiza

annyira lefelé áll minden felfelé fogunk menni....hamarosan miki rally...volt már iylen.. 20-án még semmi oszt egyszercsak..

#453820 BudFox Előzmény: #453793

Oké..... Hajrá short.

ezért jó ez a fórum...."több szem többet lát"

ha egymásnak segítünk talán többet nyerünk...igy is még mindig elég sokszor "átvernek" bennünket...akik a piacot manipulálják : politikusok, hitelminősítők, FED, stb.