Ha USA igy marad zárásig és holnap reggel sem fog emelkedni...és esetleg még kinnt is lesz esés, akkor holnap lefele átugorjuk a támaszt..talán.
Ha USA igy marad zárásig és holnap reggel sem fog emelkedni...és esetleg még kinnt is lesz esés, akkor holnap lefele átugorjuk a támaszt..talán.
Messze van ez a szupertől szerintem, ha megnézzük mit hozott össze múlthéten. Illetve ez most politikai tőzsde, az pedig mindig utálatos. :)
Szerény véleményem szerint közel van a háromszög alj. BUX 50napos mozgóátlag felett pihen ezzel a szinttel együtt. Szerintem erőgyüjtés kell a további eséshez, és ezt az erőt gyüjtjük. Tehát szivóskodunk, majd egy nagyot zuhanunk a napokban a piac után.
Mki együtt esett velünk...csak ők most folytatják :D
mostanában elég sokszor volt igy....lehet venni kéne ? de mire ? logika nem lenne ..csakhogy a háromszögben maradunk még... pedig már törnie kéne..
nem engedik valami miatt...valakik már megint előre tudnak valamit...mostanában sok az ilyen "gyanús" mozgás.
bazzz mit estünk múlthéten. Olyan vagy, mint egy nő akinek egész évben megvan... :)))
Dax közel -3%,buxli nullában...vajon zárólekötés lesz vagy már a holnap felpattincsra gyúrunk?
Vszeg pénteki,feljebb lévő záróra gyúrunk...
kb. 300 ponttal lejjebb kellene lennünk.....szuperbux
pedig plusszos az index, tehát a vétel jó volt, más lehetett a hiba.
Másrészt nem egy napos trade-re gondoltam
felülteljesítőt szerintem nem adni, hanem venni kéne....
annyira lefelé áll minden felfelé fogunk menni....hamarosan miki rally...volt már iylen.. 20-án még semmi oszt egyszercsak..
Oké..... Hajrá short.
ezért jó ez a fórum...."több szem többet lát"
ha egymásnak segítünk talán többet nyerünk...igy is még mindig elég sokszor "átvernek" bennünket...akik a piacot manipulálják : politikusok, hitelminősítők, FED, stb.