Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

"Hazai" bankok

Re: 450 embert elküld a magyar Erste

#453653 Euroman Előzmény: #453650

az emberek jelentős részének fingja sincs az internetről....és ha van is, nem bízik a biztonságában...én is nagy ívben kerültem a netbankot, és ma sem vagyok biztos benne, hogy nem lehet meghackelni....

#453650 Előzmény: #453439

Már tíz évvel ezelőtt is voltam egy olyan megbeszélésen, amely arról szólt, hogy kellenek-e egyáltalán fiókok a bankoknak, vagy elég egy netbank, hiszen úgyis az a jövő és a kényelem. Akkoriban az volt a konszenzus, hogy NÉHÁNY fióknak kell azért lennie, mert ha sok KP kell, ki, vagy befizetni, vagy aláírni, akkor valahová be kell tudni menni.

Igazából az ennél több fiókból álló hálózatnak már akkor sem látták értelmét. Persze utána jött az uzsorázás, és ahhoz jó sok fiók kellett, hogy mindenkire rá lehessen sózni az üveggyöngyöt, most, amikor a kutyának sem kell és üresen konganak a bankfiókok, akkor tényleg érdemes feltenni a kérdést, hogy mi értelme van ennyi felesleges fiókot fenntartani?

#453499 Euroman Előzmény: #453439

az a kérdőív elsősorban a netbankkal foglalkozott, ami náluk elég sok gonddal küzd....van szerencsém tapasztalni nap mint nap.....nem hiszem, hogy ettől bármi is változik....ha jó a prémium/private ügyintéződ, akkor úgyis rendben mennek a dolgok...az enyém az, tényleg segítőkész.....a központról ugyanez nem mondható el.

#453495 zeeh_ Előzmény: #453439

Szurkolok nekik, elég egy nagy rakás **** az a bank, cseppet sem lesz kár érte. Felőlem Erste is szedheti össze a cuccát és húzhat innen el. Majd átveszi a helyüket más.

#453439 Koffein Előzmény: #453423

Előreláthatólag a következő a Raiffeisen lesz, ma jelent meg a netbankomban egy kérdőív, gondolom jó kis statot készítenek belőle oszt kielemzik az adatok és elkezdik ők is leépíteni a fiókjaikat...

Re: nincs cím

#453424 lagwagoner Előzmény: #453204

Gold bankkártyád van? Én itt látok 16 900 HUF-ot, ha ez az. Az egyedi kondíciót pedig mint Prémium ügyfélre érted?

#453211 Előzmény: #453204

Értem felháborodásodat, de ettől még ezt fogják válaszolni. Mert az egyedi megállapodás nem írja felül az ÁSZF-et, és ha az változik, akkor változik a te egyedi konstrukciód azon része is, ami abban került szabályozásra.

#453204 matgab Előzmény: #453134

Nem úgy van az kérem szépen, mert nekem egyedi kondicióim vannak, tehát nem vonatkoznak rám a hírdetmények, amíg nem írják meg nekem, hogy mostantól a hírdetmény vonatkozik rám is...

#453134 Előzmény: #452897

Azt fogják mondani, hogy ki volt függesztve a hirdetmények között, miért nem nézted meg.

Nekem ezt a hitelkamatokra mondták (másik bank évekkel ezelőtt), hogy hát miért nem reklamáltam időben, egy hete még mondhattam volna, hogy nyalják ki, mert két hetem lett volna erre, ha "veszem a fáradtságot" és elmegyek híreket olvasni.

És ennyi. Nem kötelességük ilyen bagatell dolgokról értesíteni, ha te ennyire nemtörődöm vagy, akkor mit foglalkozzanak veled?

[szarkazmus off]

#452968 Zotya32 Előzmény: #452897

de gyenge duma... milyen ügyintéző ez? Reklamációs adatlapról nem hallott? szépen felveszi a panaszodat, aztán ha jogos, akkor 1-2-3-4-5-x hét után a bank jóváírja.... ha meg nem tetszik a banki válasz, mehetsz a közkedvelt sóhivatalhoz, a pszáf-hoz :))

#452897 matgab Előzmény: #452570

Most reklamálok az Unicreditnél, mert fogták magukat és beterheltek 16000 ft éves kártyadíjat...

Csak úgy se szó, se beszéd, tavaly, meg tavalyelőtt pedig nem volt semmi levonás...

Még jó, hogy nem mondjuk 5 milliót vontak le...

Mondja az ügyintéző:

Hát ami már le van könyvelve, azzal már nem tudnak semmit csinálni...

Mondom neki, adjak egy jó könyvelőt a banknak, vagy semmi baj, ugyanilyen ad hoc módon írják is jóvá...

Bírom ezt a hivatali hozzáállást... Már le van könyvelve...Minhta Mózes tábláin lenne rajta, nem egy szar könyvelőprogramban egy digitális bármikor átírható számsor...

Na mindegy, most várom a visszahívásukat...

Mindenesetre tényleg el kell hogy gondolkodjak, hogy itt biztonságban van-e a pénzem...

#452570 Előzmény: #452569

Ezt bóknak veszem a uzsorás maffia szimpatizánsaitól.

Egyébként úgy hülyeség, ahogy van, de tőlük legalább nem is várok mást, tartalmasabbat :)

Off:OFF, részemről téma lezárva.

#452559 Zotya32 Előzmény: #452478

1097 Budapest, Könyves K. krt. 12-14. 2011. december 23.

Lurdy ház... kíváncsi vagyok, hogy az üzletközpont mikor zár be... elég kihalt szokott lenni...

#452558 Előzmény: #452478

Azért azt se láttam még, hogy a rabszolgák azon keseregnek, hogy elbocsájtanak pár korbácsolót.