Regisztráció Elfelejtett jelszó

Forex robot

Re: nincs cím

#457729 nemtoom Előzmény: #457554

A bétával kapcsolatban igazad lehet. Nálunk a családban van több Alfa is, a kisebbik %-ban mintha jobban menne. Ha tényleg kipróbálsz egy másik robotot, jó lenne ha megosztanád a tapasztalataidat. És szerintem nem biztos hogy jó döntést lehet hozni indulatból. Az viszont biztos, hogy mióta nekünk van, a QXXL robotjai eddig minden hónapot, sőt minden hetet pozitívan zártak. Ez a hét lehet az első, amikor 0 eredmény lehet - mert meg sem moccantak.

#457698 mrbold Előzmény: #457554

Miért érzed úgy, hogy a QXXL hülyének nézi az ügyfeleket? Nincs egy hete sem, hogy hírlevelet küldtek ki. Régebben ez probléma volt, többen jelezték is a nekik, azóta már gyakrabban küldenek hírleveleket. Én úgy látom, hogy Ők is fejlődnek szépen.

#457554 Peggy01 Előzmény: #457451

A novemberi bétára utaltam, 6,15% bruttónak nem lehet 5,69% a nettója.

Alfából 2 robot megy, én sajnos azon vagyok, amelyik alig hozott valamit, hát persze, hogy nem ennek az eredményét tette ki a blog írója.

A PerfectoFX-et valószínűleg kipróbálom. A QXXL-től amint lehet megszabadulok az biztos, ha továbbra is hülyének tekintik az ügyfeleket, és nem partnernek.

#457451 nemtoom Előzmény: #457444

Nem én számoltam ki rosszul, egy-az egyben idéztem a hivatkozott bloggról. A levonás %-a egyébként is az alaptőke hozadékának függvénye, ami akár hónapon belül is változhat mindkét irányban.Nekem különben sem a kezdetektől van számlám, de mindezeket nem hárításképpen írtam. A mondandóm az, ami már írtam: ha tudsz jobbat, biztosabbat, léci írd meg nekem is.

#457444 Peggy01 Előzmény: #457115

Szerintem:

Mivel század pontossággal mindig annyit vontak, mint amennyit kiszámoltam, ezért biztos, hogy jó a számítás. De egyébként is biztos, hogy jól számoltam.

Alfa bruttó, nettó; béta bruttó, nettó

szeptember 4,83%, 2,79%;5,96%, 2,88%

október 6,68%, 3,90%; 2,29%, 1,05%

november 2,02%, 1,11%; 6,73%, 3,26%

december eddig 0,56%, 0,24%, 1,36%,0,59%

A 4 hónap dollárnövekedése: alfa nettó 8,26%, béta nettó 7,98%, a havi átlag 2,07% illetve 2%. Ha a havi százalékok átlagát veszem, akkor még kevesebb. Ettől nem igen hiszem, hogy elégedett lehetnék, de a QXXL sem, hogy túlteljesítés miatt nem üzemelteti a robotokat. Biztos, hogy nem emiatt, de akkor miért?

Aki augusztusban vagy utána nyitott számlát, azt nem érdekli, hogy az első számlányitoknak mennyi az éves hozama. 4 hónap ahhoz már elég nagy idő, hogy következtetéseket lehessen levonni. Egyébként az utolsó béta nettót rosszul számoltad ki.

#457115 nemtoom Előzmény: #457085

Az alábbiakat a http://www.forexrobotinfo.hu portálról szedtem le:

"...

Quantum Alpha és Béta robotjainak eredményei

Megkaptam a hivatalos novemberi eredménykimutatást és hozzáírtam az eddigiekhez. Nagyon jól látszik, hogy még a novemberi szerény eredmény ellenére is átlagban megvannak az igért százalékok.

Alpha rendszer Béta rendszer

Hónap Bruttó Nettó

Január 1,88% 1,13%

Február 6,00% 3,60%

Március 11,00% 6,60%

Április 3,20% 1,92%

Május 4,40% 2,64%

Június 4,00% 2,52%

Július 8,60% 5,16% 11,94% 7,16%

Augusztus 12,00% 7,20% 22,06% 13,24%

Szeptember 3,90% 2,34% 6,30% 3,15%

Október 16,56% 9,93% 2,24% 1,12%

November 1,70% 1,02% 6,15% 5,69%

Összesen: 73,24% 44,06% 48,69% 30,36%

Átlag nettó: 4,01% 6,07%

Többször is előfordult már, hogy a Quantum robotok nem mutatták az aktivitás jeleit napokon keresztül. Nincs ezzel semmi probléma, ez a robotoknál előfordul, hogy ha a stratégiájuknak megfelelő piaci helyzet nem alakult ki. Vagy elképzelhető az is, hogy közben nyitottak pozíciót, de mivel nekünk csak a pozíciózárásról küldenek információt, ezért nem kaptunk semmit. A múltban többször is előfordult, hogy egy nap annyi pozíciót zárt a robot, ami elég volt a havi átlag teljesítéséhez. Ilyen esetben tehát várunk tovább türelemmel. ..."

Valóban érthetetlen, hogy ha a robotok matematikai alapon elemezve működnek, akkor mi lehet a várakozás oka. A jelentősebb valutapároknál minden nap nagy a mozgás, és a forgalom is magas szinten kiegyensúlyozottnak tűnik. Lehet, hogy az éves célszámok túlteljesítése valamilyen okból kifolyólag nem érdeke a QuantumXXL-nek, de ez csak találgatás. A TadawulXf-nek pedig a robotok működéséhez nincs köze, ezért fölösleges tőlük érdeklődni.

Jól belegondolva én is azt tudom mondani magamnak amit az eredménykimutatás készítője: türelem. Illetve ha valaki ennél jobbat, és biztonságosabbat tud, az ossza meg a tudását.

Nem tudjátok miért nem m…

#457085 Peggy01

Nem tudjátok miért nem működnek a robotok? Mert, hogy nem működnek az biztos! De a szerverfelügyeleti díjat van pofájuk a QXXL-eseknek levonni. Nem kéne a fejeteket a homokba dugni és áltatni magatokat " a robot úgy ítéli meg, hogy nem biztonságos...." szöveggel. Ezt a partnerképzésen kiokított, MLM rendszerben jutalékot kapó, minket beszervező partnerek fújják. Azért azt nem hiszem, hogy meggyőződésből.

Az utóbbi hetekben a többi kezelt számlás robot szépen működött. Nem rosszabbul, mint a többi hónapban, de a QXXL már előre bejelentette, hogy a december az mindig gyengébb, mint a többi. Hát, ha nem működnek a robotok, akkor náluk biztos így is lesz.

Akik szeptember óta léptek be, azok bizony az eltelt 4 hónap alatt kb. 8 %-t értek el az egyik alfán, a bétán pedig még ennyit sem. Hát ez nem havi 6-10%, hanem kb. a negyede. Nem 1 hónapról van szó, hanem most már 4-ről. Nem hiszem, hogy egyedüli lennék, akinek ez egyáltalán nem tetszik, és előre kijelentem, hogy nem "károgok", csak a véleményemet írom le.

Hogyan tudnánk utána járni, hogy üzemelnek-e a robotok? TADAWULTÓL esetleg?

Idegesít, mert érzem, hogy van valami mögötte. A szerverhasználati díjat is csak 15-én vontk le. Mintha egyáltalán nem is foglalkoznának a forexel. De vajon miért?

Sziasztok! Láttam, h va…

#456118 negyvenentúl

Sziasztok!

Láttam, h valaki belinkelte a kezeltszamla.blog.hu t .Legelőször én is azt olvastam és utána jutottam el ide. Végigolvasva a bejegyzéseket a véleményetek ugyanazt tükrözi, mint amit objektíven elemzésre bocsájtott a blogger. Ha valakinek kételyei vagy kérdése van először olvassa el azt és utána nagyobb rálátása lesz az egész kezelt számlás történetre. Ez mindenképp egy jó lehetőség, amit ki kell használni- persze alaposan végiggondolva - melyiket is szeressem! :)

#453826 ikszf Előzmény: #453761

Jó, végül is jogos, hogy a saját sikerdíjukat ne kelljen már megverni.

nemtoom: mindkettőről

#453761 kelvin Előzmény: #453716

Igen nettóra.

Már miért lenne duplán sikerdíjjas? Mindig a profit 40%át fizeted. Attól, hogy pl az októberi hónap jutalékát nem tudta kitermelni a novemberi, attól még nem fizetsz pluszban, pusztán annyi történik, hogy a Te profitod kevesebb és ezzel együtt az övéké is.

Nyilván ez egy következő magasabb nyereségű hónapban megváltozik. Így előfordulhat pl, hogy az októberi jutalékod több volt, mint a novemberi bruttó profit így levonás után összességében kis negatív az eredményed, de ez nem a robot működésének, pusztán a jutaléknak köszönhető. Ez nem dupla sikerdíj, inkább az egyenlőtlen működés eredménye. Ugyanis, ha minden hónapban 3% fix nettó lenne ilyen nem fordulhatna elő. A kiugrásoknak köszönhetően viszont ez a következménye.

A high water markot a ne…

#453716 ikszf

A high water markot a nettó eredményekre vetítik?

Felmegyünk 500-ról 800-ra, levonják a 300*0,4 jutalékot így leesünk 680-ra.

Majd a 680 feletti részre már újra vonják.

Így a 680 feletti rész duplán sikerdíjas....

??

#453247 nemtoom Előzmény: #453215

Jóllehet nem vagyok szakértője más által működtetett robotok pénzügyeinek, saját meglátásom azért van.

A mi pénzünk a saját számláinkon vannak.

A mi számláinkhoz a bróker (tadawulfx) tud hozzáférni, a robotok marketing-támogatója, a quantumxxl nem.

A quantumxxl a bróker szerverparkjában felügyeli a robotok működését, de a pénzügyekhez nincs hozzáférése.

Az egyéni számlákról a mam számlákra történő átcsoportosításhoz a bróker hozzájárulása szükséges (mivel a számlák fölött a quantumxxl-nek nincs rendelkezési joga).

A robotok csak a mam számlákról juthatnak pénzhez, és csak oda tudnak pénz visszaküldeni az ügylet lezárását követően.

A bróker nem játszik az ügyfelétől kölcsönvett pénzzel, nem is vesz kölcsönt tőle, sőt, a tőkeáttét miatt esetünkben 1:500 arányban megnöveli azt.

Én úgy vélem, hogy a mi pénzünk saját eszközként a forex piacon nem jelenik meg.

Azt nem tudom, hogy a bankszámlánkon levő (saját) pénzünk kereskedési célra fel nem használt része a bankban hogyan dolgozik, viszont nem szabad elfelejteni, hogy a tadawul működését minden országban az ottani állami pénzfelügyelőség folyamatosan ellenőrzi. Valószínűtlennek tartom, hogy az egységes eu-s pénzügyi előírásokat egy bejegyzett, nemzetközileg elismert brókercég megsértené. Egyébként brókercég általánosságban egy igen komoly tőkével és helytállási képességgel rendelkező pénzintézet, aki mögött ott van az 1:500 tőkeáttétet biztosító pénzügyi finanszírozó.

Ha egy szavas választ kérsz: nem.

#453215 Tavasz Előzmény: #453208

Szeretnék egyet kérdezni.Mivel a pénzünk egy közös gyüjtő számlán van egy ilyen robotnál,amire nem látunk rá.Viszont engedélyt adunk,hogy azon kezeljék.nem lehet,hogy saját eszközül használják??

#453208 nemtoom Előzmény: #453126

Egyetértek. Én az elején úgy kezdtem, hogy felállítottam magamnak egy táblázatot. Havonta bruttó 6%-ot irányoztam elő, minden hónap alapja az előző hónap zárója volt. A bruttó eredményből visszavettem a 40%-ot és a 10 USD-t. Ezt vetem össze a tényleges teljesítménnyel. Most is vezetem a táblázatot, és ehhez a tervhez képest még (jelentős) plusszban vagyok.

Ami zavar 1: hogy a kezdeteknél hónaőpokig nem volt kereskedésmentes nap, 2: jó, hogy sok kötés van, viszont a kötések nagyon alacsony értékűek. A kezdetekkor bátrabb volt a robot.

#453126 Májki75 Előzmény: #453013

Szia nemtoom!

A tegnapi nap azért mindkettőnél azt hiszem végre normális volt, szerintem :)

#453124 Májki75 Előzmény: #453013

Szia nemtoom!

A tegnapi nap azért mindkettőnél azt hiszem végre normális volt, szerintem :)

#453016 Peggy01 Előzmény: #452447

Ugyan már! Még Exel-lel is néhány perc alatt én is ki tudnám számítani a jutalékokat néhány ezer főnél, azért meg nem kell leállítani a robotokat, hogy egy időintervallum adatait feldolgozza a megfelelő program. Egyértelmű, hogy nem működtek a robotok egy hétig, de ezt nem kéne letagadni és nem a 6. napon kellene az ügyfeleket tájékoztatni. De legalább az is hihető lenne. Hülyének néznek bennünket!

#453013 nemtoom Előzmény: #452447

Június óta van alfa, illetve július óta béta robot-számlám, mostmár több is. A július-augusztus-szeptember normális volt, az októbert két szenzációs nap csúcsra vitte. A november az októberi volt, sajnos a két csúcsnap nélkül. Mintha elbizonytalanodott volna mindkét robot, apró, nagyon apró kötések, szinte heteken át nagyobb kötés nélkül. Ugyanakkor az árfolyam-mozgások erőteljesek, a forex forgalom legalább normálisnak, de inkább erőteljesnek mondható.

Ha egyszer kizárólag matematikai számítások alapján működnek, ellentmondás a pénzpiaci kiszámíthatatlanságra történő visszautalás, mint a műveletek hiányának indoka.