Re: nincs cím
kelvin Előzmény: #452437Volt már ilyen hónap. Nem értem miért ez az idegeskedés.
Nincs itt a vége, miért lenne? Azért mert nem kereskedik? Nem tudom speciel Neked mi a fontos, de nekem a tőke megőrzése. Ekkora risk mellett, ilyen teljesítményre képek. 2 féleképpen nézheted az eredményeket. 1. De jó hogy plusz 0,8-1,1% lett és nem mínusz (ez is előfordulhatna). Decemberre sem jósolok sok profitot, majd január és február lesz megint jó.
Számlamenedzselésről csak annyit, hogy egyformán érdekük, hogy mindkét számla ugyanúgy teljesítsen, hisz mindkettőről jutalékot kapnak.
Skalpolni sem lehet állandóan. Nem ismerek a robot technikai részét, de pl ha manuálisan skalpolsz megbízhatósághoz azért kellenek a dolgok (3-4) együttállásai. Anélkül gambling.
Türelem a jutalékot is leveszik idővel és a kötések is megjelennek.
Bár nem tudom, csak tipp a részemről, hogy mivel eléggé nagyok a mam számlák elég sok időbe tart a jutalékot egyesével kikalkulálni. Ha a robot folyamat köt akkor még nehezebb. Szerintem ez lehet az oka, hogy a jutalék kiszámítások ideje alatt nem köt. Lehet az is hogy leállítják addig, majd elindítják és utána vonják le a jutalékot. Így mire a számlán megjelenik a levonás már vannak kötések, de az az új hónapot terhelik.
Mondom még egyszer ez nem hivatalos, de szerintem ez lehet az oka.