dettó..
dettó..
kíváncsi vagyok mikor jön a hír a vásárlás sikerességéről.
Szia! És milyen számlán volt a részvényed? unicreditnél? Vagy más banknál? Milyen költségekkel jár, a felajánlás?
Tegnap intéztem, elvileg két hónap és ott a pénz, azt mondta a bájos hölgyike az unicreditnél
Kezd csábító lenni az ár:D
Valaki odaadja állambácsinak 815-ért? Mennyi lehet az átfutási idő míg pénzt lát a felajánlott részvényekből az ember ? gondolom hónapok!:D
kiadott egy hivatalos közleményt.. :)
600 alatt volt a részvény.Jött egy bejelentés és felment 800-ra.Nem lehet hogy az állam nem venni akar hanem eladni?Mikor kell bejelenteni a % változást?
a következő megemelt ajánlatra lehet spekulálni :) Nem volna meg az 50, akkor vehetnék piacon is szerintem...
Szvsz marketing, hogy adják el az emberek, mert még nincs meg az 50% - amely esetben az ajánalt sztorno és tiszta bukta a számukra.
Mai vételeket vsz már időhiány (transzferálás átfutási ideje) miatt már nem lehet felajánlani. Lehet ezért nem igazán veszik, inkább adják.
Én is ezt nézem...télleg nem értem, mi folyik itt
Ha komolyan gondolta az 50%-90%-ott akkor miért nem vesz 10%-al olcsóbban most?
Ahhoz képest lassan van benne 100 pont diszkont ár a 815-höz viszonyítva.
Beadhatja derekát a Rába-menedzsment
Egyre inkább úgy tűnik, sikeres lehet az állami vételi ajánlat a Rába-részvényekre, a konkrét elképzelésekről azonban még keveset tudni. A menedzsment lehívta opciójának egy részét.
Hétfőig ajánlhatják fel részvényeiket azok a Rába-tulajdonosok, akik élni szeretnének a Nemzeti Vagyonkezelő 815 forinton megtett nyilvános vételi ajánlatával. (Aki esetleg még vételben gondolkodott volna az ajánlatra tekintettel, az az elszámolás miatt tegnap tehette meg utoljára.) A Generali Alapkezelő kedden jelentette be, hogy 5 százalék fölé növelte három alapján keresztül részesedését a győri társaságban. Pallag Róbert, az alapkezelő portfóliómenedzsere elmondása szerint a megvásárolt részvényeket fel kívánják ajánlani a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőnek, az elmúlt időszak vásárlásait kizárólag arbitrázsügyletnek tekintik. Ha a legpesszimistább verzióval számolunk is, akkor is legkésőbb hat hónapon belül várható a versenyhatósági eljárások lezárása, s tekintve, hogy 775 forint körüli árfolyamokon sikerült vásárolnunk részvényeket, ez még mindig jelentősen a kockázatmentes hozamokat meghaladó nyereséget jelenthet a 815 forintos ajánlati árat figyelembe véve − mondta a szakember. Véleménye szerint az állami részesedés mértéke az ajánlatot követően nemhogy az 50 százalékot, de nagy valószínűséggel a 75 százalékot is meghaladhatja majd.
Elég szépen csorog azért visszafelé. 790 körül mozgott napokig nagy forgalom mellett, ma meg 762 is volt.
generali is lehet nekik gyűjti. 40% sztm