Regisztráció Elfelejtett jelszó

RÁBA fórum

Re: Állami ajánlat

#452011 lagwagoner Előzmény: #452010

Face to Face tényéleg gáz, a telefonbank már jobb, meg az internetes felület is elmegy.

#452001 vincentlauria Előzmény: #451855

a számlanyitás az unicreditnél elvileg ingyenes, de van havi díja, számlacsomagtól függően, ami elvileg visszajár, ha lezárult a tranzakció. Ha nem az Unicreditnél vagy, transzferálnod kell oda a pakkod, ennek 5000 Ft egyszeri díja van a Cibnél, pakkmérettől függetlenül.Gondolom máshol is hasonló..

Re: nincs cím

#451999 vincentlauria Előzmény: #451953

Sziasztok! Van egy kisebb rábapakkom, minimális veszteséggel, de úgy döntöttem eladom, remélve, hogy az értékét megsokszorozhatom máshol. Érdekelne más döntése is. Ma voltam számlát nyitni az UNicreditnél... katasztrófa..

#451855 Kissherceg Előzmény: #451083

gyász, de elfelejtettem a felvásárlást. Valaki a fórumról már felajánlotta részvényét? Mik a költségek?

#451083 GáborGábor Előzmény: #450125

Sztem. ülj nyugodtan a pici hátsódon és "nicht ugri-bugri!" - mint azt, anno, nekem is tanították ...

;)

Várj keleti türelemmel - és lőn ...

Valami.

Amire esetleg nem is számítottál - pozitól függően.

Vagy bejön, vagy sem.

Általában nem jön be - akkor hallgathatsz és/vagy firkálhatsz a "Dühibe".

Ha meg bejön, akkor van megfelelő topik a részvényededet illetően. Ahol az állításod mellett, illetve az estleges ténykedésed igazolására mellett ragadhatsz kardot.

Ha unod magad (és semmi pozit nem kell védened) akkor meg bátran politizálj!

:)

Állami ajánlat

#450125 Frici

Jóapámnak van kb. 200 db. Rába részvénye amit még elég régen vett, kb. 1300 Ft körüli áron vette.

Ő eddig bőszen tartotta (nem is beszéltünk róla) Most került újra szóba amikor én is elekezdtem bontogatni a szárnyamat a piacon :-)

Szóval elég drága a számla fenntartása valami 500 Ft/hó-t fizet érte és más nincs is a számláján.

Na szóval szerintem érdemes lenne eladni, bár ebben nem vagyok biztos.

Meg tudnátok nekem mondani hogy jelen helyzetben mik a lehetőségek?

Gondolok itt az állami ajánlatra, mi is a menete? hogyan zajlik milyen fázisai vannak és én mint kisrészvényes hogyan vehetek részt ebbe ha úgy gondoljuk?

Re: nincs cím

#442988 holnor Előzmény: #442295

viszont a tranzakciós költséggel csökkentheted a többi ügyletből származó nyereségedet.

Re: Tűzoltásra kell a kormánynak a Rába

#441864 Sumerologo Előzmény: #441810

Ma nem megy a "bót". Vagy elfogytak a haverok pakkjai. vagy még alszanak.:)