Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#452524 Sumér harcos Előzmény: #452519

yes:)

ugyan én akkor későbbi részekbe valszeg nem néztem bele:))

mindig azt hittem végig W116-al szerepelt:))

#452517 KawaBazsy Előzmény: #452514

Láttam én is Pécelen egy ezüst hasonlót, de az a faceliftes NB-FL volt. A különbséget gondolom vágod.. :-)

#452514 Sumér harcos Előzmény: #452208

ma maglód magasságában az M0-án bevártam egy mx5-öt délután,azt hittem te leszel az..:))

ugyanolyan volt a gép ,mint a tiéd....annyi,hogy rendszám talán ksk....

#452222 Sumér harcos Előzmény: #452168

"Régi motoros:

Veteránnepper kategóriában vannak a legganajabb tetvek, pl a jeccerű éhezőnyugdíjasnak beöltözött surdakalapos bácsi."

úgy néz ki a nyugdijas neppert utálja legjobban a cikkiró,erre a surdakalapos negativ felhangra többször visszatér:)))))

#452210 Sumér harcos Előzmény: #452168

Először is nem minden pesti nepper pesti, mert a csömöri vagy százhalommbattai vidékinek mondja magát. Sok vidéki ****paraszt pl Dunakesziről azt hiszi, hogy az még Pest."

hahaha röhögnöm kell,dunakeszi mondhatjuk bátran,hogy pest....

egyrészről szinte összevan épülve egyik oldalról majdnem a váci úttal,újpesttel ,másik oldalról szinte káposztással,

komplett budapest kiköltözött ide a 3-4 lakoparkba,sokszor úgy érzem pest komplett szocpolos-hiteles fajtája itt lődörög a két kölkével...azonkivül reggel- este, mind pestre akar bejutni kijutni olyan dugót okozva,hogy meggebed a kocsijában a várakozástól...

még a másik egy autoügynökhöz régi ismeretség útján kávézni járok...van ott vagy 6-7 nepper(vki alkalmazott-vki társtulaj,kusza rendszerben),mind pesti szinte és onnan is járnak ki...

#451611 KawaBazsy Előzmény: #451607

Nekem volt Celica cabrio is. Meg Jeep Wrangler, aminek nem csak a teteje, az ajtaja is egy mozdulattal lejött.

Vegyél vmit! :-)

#451607 Sumér harcos Előzmény: #451605

semmilyen,pont a hamis érzés miatt...

a legnyitottabb autom az akkor fiatal targa crx volt.....

vagy jó néhány tetőablakos is volt a 90-es években,mint céges, az akkor 6 honapos carisma,3 éves e-s merci-ezeket többen is hajtottuk:)

tovább nem nyitottam,mindig lebeszéltek...én meg hagytam...

de attól még én kategoria szinten csak a cabrionak adtam a voksom:))

#451605 KawaBazsy Előzmény: #451603

"ez egy téves érzés is lehet"

Bravó, fel is ismerted, miért ÉRZIK jobbnak az emberek biztonság szempontjából a CC-t. De ennek semmi alapja, a fémtetőst is ugyanúgy felnyitod, csak kővel, nem késsel. A riasztó meg ugyanúgy szól.

"de talán annyi,hogy 4 évszakos..."

Vazz a Saab-ot is úgy hirdetik, s teljesen helytálló is ez. Majd megmutatom a prosiban. :-)

Szerk: Cabrio mániáás?? Milyen cabriod volt eddig?

#451603 Sumér harcos Előzmény: #451600

bizonyos szempontból meggyőztél...tök igaz,ráadásul cabrio mániás vok,miota az eszem tudom..

de talán annyi,hogy 4 évszakos...

volt olyan paff becsajoztam,mentem randizni,akár csaj lakása.....egész éjjel vadidegen helyen utcán állt a gép akár budapesten is nem egyszer....és ilyenkor örültem,hogy targa:)ugyan a targa más kategoria,illetve pontositva ha jól körülnézek,kihalt kategoria...talán a helyét átvette ez a CC...

és slussz poénként ez a fontossági szempont már nem érint

talán ez az egy, utcán bárhol a biztonságérzet alapján jobban ott merném hagyni,mint egy bőrtetőst...

ugyan ez egy téves érzés is lehet,

mert,

nem oly régen olvastam egy statisztikát erről,hogy semmivel sem rongálnak meg több bőrtetőst utcán,mint bármely más kategoriást...ugyan megjegyzem mennyiségi különbség is van közöttük,vagy gőzöm sincs hogy viszonyitották ezt a statisztikát...

#451600 KawaBazsy Előzmény: #451586

Ok. Mondj előnyt, ami miatt jobb a CC tető, mint mondjuk a Saab vászonteteje (azért nem a Mazdát mondom, mert ez télleg csak egy takaró, míg az egy bélelt, 3 rétegű, tökéletesen szigetelő tető volt. Hátrányokat mondok én:

-Nehéz.

-A legrosszabb helyen nehéz, emeli a súlypontot. A vászontető ezzel ellenben csökkenti.

-Bonyolult mechanika.

-Nagy helyet foglal.

-Drágább.

#451586 Sumér harcos Előzmény: #451582

igen igen....

no mondanom sem kell alapozo nélküli hetero forma ember vok:))

de kissé elgondokodtató ez a CC kategoria,

mert,

sok minden megoldható vele akár egy autoval...egy több autos familiben...

cabrio mániások,szűken családi auto,női auto....úgy mindenki megtalálhatja benne a számitását..

és a jelenlegi kinálat egy fos ebből a szegmensből....kizárásos alapon szinte EOS,mert a volvo drága,a franciák meg trágyák:)hiányoznak a japánok innen számomra nagyon:)