nembaj :-)) nekem már beérik a tegnapi shortom .
Bizony-bizony, nekem is ez a fő vezérfonalam, ez az elsődleges elképzelésem, persze kicsit elnagyolva. Ezt kell finomra hangolni, csak hogy jól sikerüljenek a ki és belépések.
Nagy öröm ez a minusz százas káté...
Én bent állok pár pakkocska shorttal, ha feljön értem ok, ha nem akkor meg majd jóval lejjebb longolnék.
Neked is nagyon jók és meglátásaid akárcsak Hathornak,úgyhogy jár Nektek a pont és nyerős,köszi! :D
Gyorsan ugrottunk egy kétszáz pontosat,ez lenne a visszateszt vagy az esés volt a beugratás? :D
egyelőre alacsony kezdés..és innen akarják megint az egekbe húzni..ez a menetrend.
Köszi, ez már nagyon kellett hogy kicsit helyre billentsem az önbizalmamat, és ami a legjobb az egészben, hogy mindez teljesen tudatosan történt, most még a kiszállót is sikerült eltalálnom, igaz 20-30 forinttal feljebb áltam mint a számított céláram, mert mostanában mindig az orrom előtt fordult. :-)
No az helyes,grat! :D
Csippentettem hatit...
Már zártam is, átlagban kb. 300 pont nyrővel a shortokat, ennyi elég egyelőre, biztos ami biztos. ,-)
Ejj,egy 800-900ról indított shorton már lett volna cirka 300 pont...megjátszotta vki?
Yo reggelt!
Nem lettek zöldben a futik. Kicsit betett a hír, meg a recesszió félelme, ahogy vártuk ék szerint, túlvett indikkel, és leszorítók alatt, na meg SP 200naposról le.
olaj a tűzre,fokuszáljunk lefelére januárban,minden maradt a sávjában,nem lenne meglepő holnap reggel plusszos futik,és tovább fel.
USA megtorpant picit, jönnek a leminősítők megint..
Most nincs chartom ezen a gépen, de mint írtam van pár akadály fel. 200napossal egyetemben. Kíváncsi vagyok, megállnak-e?!
Leminősítéssel fenyeget az S&P: Németország is a listán lehet!
A súlyosbodó gazdasági és politikai helyzetre tekintettel több, AAA besorolású európai állam - köztük Németország - leminősítésére figyelmeztethet az S&P - tudta meg a Financial Times. A hírek szerint még ma megérkezhet a bejelentés, miszerint az érintett országok negatív figyelőlistára kerültek. A hírre azonnal lefelé vették az irányt az amerikai indexek, az euró pedig gyengülni kezdett.
eur/usd 1.3620 köré kell jönni,otp 3800,sp 1330,hati 19500.Jövő héten jöhet a maci.
Viszket a tenyerem,vennék csak nemtom hogy ez most kis visszakori vagy ennyi volt az emelkedés :D
Nagyobb részét igen, meg közben napközben játszogattam kicsit, így az egyenleget nagyjából nullára kihozom, holnap meg reményeim szerint keresek is végre. Bár pár napos emelkedés még benne van a pakliban.
A rohadt életbe ezzel a hatival, egész nap pluszban a kt, nap végére szépen minuszba csúsztatják. Lehet hogy megágyaznak a holnapi eszetlen nyitáshoz...