Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#451696 Frontin Előzmény: #451682

Bizony-bizony, nekem is ez a fő vezérfonalam, ez az elsődleges elképzelésem, persze kicsit elnagyolva. Ezt kell finomra hangolni, csak hogy jól sikerüljenek a ki és belépések.

#451679 Frontin Előzmény: #451676

Én bent állok pár pakkocska shorttal, ha feljön értem ok, ha nem akkor meg majd jóval lejjebb longolnék.

#451676 Waszeitung Előzmény: #451666

Neked is nagyon jók és meglátásaid akárcsak Hathornak,úgyhogy jár Nektek a pont és nyerős,köszi! :D

Gyorsan ugrottunk egy kétszáz pontosat,ez lenne a visszateszt vagy az esés volt a beugratás? :D

#451669 BudFox Előzmény: #451630

egyelőre alacsony kezdés..és innen akarják megint az egekbe húzni..ez a menetrend.

#451666 Frontin Előzmény: #451665

Köszi, ez már nagyon kellett hogy kicsit helyre billentsem az önbizalmamat, és ami a legjobb az egészben, hogy mindez teljesen tudatosan történt, most még a kiszállót is sikerült eltalálnom, igaz 20-30 forinttal feljebb áltam mint a számított céláram, mert mostanában mindig az orrom előtt fordult. :-)

#451658 Frontin Előzmény: #451654

Már zártam is, átlagban kb. 300 pont nyrővel a shortokat, ennyi elég egyelőre, biztos ami biztos. ,-)

#451637 Hathor Előzmény: #451630

Yo reggelt!

Nem lettek zöldben a futik. Kicsit betett a hír, meg a recesszió félelme, ahogy vártuk ék szerint, túlvett indikkel, és leszorítók alatt, na meg SP 200naposról le.

#451630 lyonell Előzmény: #451567

olaj a tűzre,fokuszáljunk lefelére januárban,minden maradt a sávjában,nem lenne meglepő holnap reggel plusszos futik,és tovább fel.

#451567 Hathor Előzmény: #451528

USA megtorpant picit, jönnek a leminősítők megint..

Most nincs chartom ezen a gépen, de mint írtam van pár akadály fel. 200napossal egyetemben. Kíváncsi vagyok, megállnak-e?!

Leminősítéssel fenyeget az S&P: Németország is a listán lehet!

A súlyosbodó gazdasági és politikai helyzetre tekintettel több, AAA besorolású európai állam - köztük Németország - leminősítésére figyelmeztethet az S&P - tudta meg a Financial Times. A hírek szerint még ma megérkezhet a bejelentés, miszerint az érintett országok negatív figyelőlistára kerültek. A hírre azonnal lefelé vették az irányt az amerikai indexek, az euró pedig gyengülni kezdett.

http://www.portfolio.hu/gazdasag/leminositessel_fenyeget_az_s_p_nemetorszag_is_a_listan_lehet_3.159508.html

eur/usd 1.3620 köré kell…

#451528 lyonell

eur/usd 1.3620 köré kell jönni,otp 3800,sp 1330,hati 19500.Jövő héten jöhet a maci.

#451472 Waszeitung Előzmény: #451467

Viszket a tenyerem,vennék csak nemtom hogy ez most kis visszakori vagy ennyi volt az emelkedés :D

#451467 Frontin Előzmény: #451465

Nagyobb részét igen, meg közben napközben játszogattam kicsit, így az egyenleget nagyjából nullára kihozom, holnap meg reményeim szerint keresek is végre. Bár pár napos emelkedés még benne van a pakliban.

A rohadt életbe ezzel a hatival, egész nap pluszban a kt, nap végére szépen minuszba csúsztatják. Lehet hogy megágyaznak a holnapi eszetlen nyitáshoz...