Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nyilasi befektetési alap

Re: nincs cím

#451319 Lunatic Előzmény: #451262

Elvileg ott az utolsó havi záró volt kint mindig.

Szíve joga persze, az ő blogja, de attól még nem lesz hiteles azok szemében akik nézik már régóta.

Mondjuk felfoghatjuk reklámnak is, akkor meg jön valaki akit érdekel a befektetés, megnézi az oldalt, 21%, yeeah.

Utánanéz jobban, aztán látja hogy nemis annyi.

De akkor végül jó reklámfogás-e ez így?

#451262 rbbj11 Előzmény: #451259

a blog reklám, szíve joga, melyik napot rakja ki oda.

2011-12-01 HU0000708706 113.808,745537

#451261 xmann Előzmény: #451211

Azért erre van megoldás: meg lehet nézni a bamosz oldalán ha nagyon érdekel...kb 3 klikk

Kíváncsi vagyok a +21.44…

#451211 Lunatic

Kíváncsi vagyok a +21.44%-ot mikor frissíti már be.

Szerintem az még a szeptember végi adat, most két hónapja nem rakta ki az aktuálisat.

Értem én, hogy majd akkor fogja, ha több lesz mint 21, de akkor is vicces. :P

Re: hülye kérdés

#450955 xmann Előzmény: #450514

a letétkezelés azt jelenti, hogy az alap eszközeit a bank eszközeitől elkülönítve kezelik, tartják nyilván, stb. elméletileg az unicredit csődje nem jelent problémát az alap tulajdonosainak. természetesen az unicr esetleges csődje esetén valószínűleg egyéb durva dolgok is lennének...

Re: hülye kérdés

#450648 lagwagoner Előzmény: #450514

Dehogy is: nagyon jó a kérdés. Mennyire lehet megbízni a letétkezelésben.

Elvileg BEVA tagság esetén van kártalanítás:

http://www.bva.hu/hu/tagintezeti+oldalak/csatlakozas/biztositott+tevekenysegek/biztositott+tevekenysegek+1.html

"pénzügyi eszköz letéti őrzése és nyilvántartása, valamint az ehhez kapcsolódó ügyfélszámla vezetése [Bszt. 5.§ (2) bekezdés a) pont];"

bizonyos összegig persze:

http://www.bva.hu/hu/kartalanitas/altalanos+tajekoztato/a+kartalanitas+osszege/a+kartalanitas+osszege+1.html

hülye kérdés

#450514 Gonosz

a Nyilasi alap letétkezelője az Unicredit.

Mi történik, ha:

a) az unicredit kivonul Magyarországról

b) vagy mondjuk becsődöl?

Re: hiányzó link

#450476 Netmaster Előzmény: #450469

A portfoliós link ott van, az működik (HF Trading Blog (Portfolio.hu)). Arra tippelek, hogy up to date, csak nem volt a novemberi állás óta semmi kötése, de hátha hétvégén felteszi a decemberi állapotot.

hiányzó link

#450469 holnor

amióta az új honlap van, nm találom a Hedge Fund Trading Blogot. vki meglelte, v ez a menüpont teljesen eltűnt?

#450438 PowerProfit Előzmény: #449092

Döbbenetes helyesírási hiányosságok:

"el hasalnak"

"meg vezették őket"

Általános iskola alsó tagozat...

#449198 zeeh_ Előzmény: #449077

Ha én is gép előtt ülnék napi 24 órában és írnám zsinórban a hozzászólásokat, mint te, már megtettem volna, de mivel mostanában ha naponta 1-2 alkalommal gép mellett vagyok, így nem tudom azonnal jelezni, hogy ez nem ide való. Tehát kéretik mellőzni az OFF-ot! Köszi neked is!

#449092 ele67 Előzmény: #449085

eltelt két év és még mindig avval foglalkoznak ,hogy mit kaptak ,igaz akkor 270 hf volt a forint ,fingjuk sincs mit kellene csinálni ,majd 2év múlva majd meg látod megint úgy el hasalnak .

már látni akik rájuk szavaztak már azt mondják hogy meg vezették őket

#449085 Előzmény: #449080

Esetleg mutass egyet a fröcsögés helyett :) Ha nem sikerül, fejezzed abba. THX.

#449080 ele67 Előzmény: #449067

miért van az ,hogy bár melyik topicba bele nézek ,te mindig a orban kerályt favorizálod .hogy egy jó kormányoznak nem lopnak stb. nyiss fidesz blogot és beszélgess magaddal

#449077 Előzmény: #449069

Szvsz sokkal egyszerűbb lenne, ha valaki akkor szólna, amikor elindul az OFF, hogy ez itt OFF; mint utána elmondani, hogy ez off volt. Uff.