Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: g

#450052 Arsene Lupin Előzmény: #450049

Ha a DJIA nem zár 12000 felett, akkor holnap nem SC-vel, hanem némi visszaszórással kezdünk. A kínaiak persze hatalmasat emelkedhetnek a ma éjjeli hasas és a mai hír után.

.........:)

#450050 feketemelos

Sziasztok !

Szerintetek miért jobb ezzel kereskedni , mint mondjuk az otival ? Mi az előnye ?

Előre is köszönöm a válaszaitokat.

#450048 Frontin Előzmény: #450042

Iszonyúan túlvett minden, holnap nap elején talán még lehet némi emelkedés, aztán indulhat a korrekció.

Re: nincs cím

#450043 Ibiza Előzmény: #450028

nem kapzsiság ha kifuttatod a pozid.. nálam a mák hiányzik.. jó a megérzés de nem indul el amíg el nem adom.. pedig kivárom..

szép nyerő van már a számláimon..de hatalmas kásahegyet kellett átrágni.. a pozik amik szép pénzeket elvittek azok is jók voltak.. de nem lehetett tartani..

#450042 BudFox Előzmény: #450037

én várok reggelig...őrület ami megy...érdemes lenne megnézni kik vették az OTP -t 3000 -en egy héttel ezelőtt :D

#450041 BudFox Előzmény: #450039

beálltam a könyv tetejére mindkét oldalra még pozíciót csökkenteni..15-15 k az én vagyok...had fogyjon..

majd holnap irányba állok.

#450039 Ibiza Előzmény: #450034

a lényeg ne kapkodj..nem biztos most long a jó oldal..de mire kiderül addigra elszállhat..

havi zárás van.. reggel lesznek liqvidálások sztem..és sc-k.. olyan dolgok mennek amire nem látunk rá..

érdekes nem? halálvárás vérzivatar.. másnap meg szivárvány.. és a hírek is erősítik egymást.. ez nem véletlen..

lk

#450036 Waszeitung

Longokból kiszálltam 17550 magasságában..több volt ez amire számítottam :D

Hátha lesz némi visszaesés...17500 on 700 konti vevő,hmmm.

#450034 BudFox Előzmény: #450032

hát igen...most ennyit be kellett vállalni...magasról voltak a shortok...nagy nyerőben is voltam...nem hittem volna hogy eddig felrángatják..mégis...

nembaj..majd a másik bizniszen megint keresek. :-)

#450032 Ibiza Előzmény: #450029

kisérted a sorsod.. pedig visszakaptál szép lehetőségeket..mákos vagy..

#450029 BudFox Előzmény: #450024

én meg lezártam a shrotokat..most egálban vagyok...

affene...buktam ezen a bizniszen...kb. 100 pontot....no mindegy...majd visszajön...magasról voltak a shortok megkezdve..csak közbe adogattam rá...le kellett volna zárni... nem tettem.. mindig ezek a 3 % os emelkedések... hirtelen jön mindig..bezzeg lefele nagyon nem akar már menni.

#450026 sbbacsi Előzmény: #449970

Kereskedhetetlen... de ez csak egyéni szoc probléma. A nagyobb baj az, hogy fundát kellene tükrözni a piacoknak és lassan nulla a realitásérzékük. Ezt a nagy mozgások és irányváltások teljesen egyértelműen mutatják.

Lassan eljutunk oda, hogy:

- rossz hír: -99%

- jó hír: +99% (az eredeti árfolyamra nézve)

Lassan kezdek aggódni a gombok mögött ülő kereskedők ilyen szintű hangulatváltozásai miatt. Orvosi eset lehet egyénre vetítve is.