Nem volt Neked elég a mai tombolás? Ne legyél telhetetlen! :-P
Nem volt Neked elég a mai tombolás? Ne legyél telhetetlen! :-P
korai...
Ha a DJIA nem zár 12000 felett, akkor holnap nem SC-vel, hanem némi visszaszórással kezdünk. A kínaiak persze hatalmasat emelkedhetnek a ma éjjeli hasas és a mai hír után.
Sziasztok !
Szerintetek miért jobb ezzel kereskedni , mint mondjuk az otival ? Mi az előnye ?
Előre is köszönöm a válaszaitokat.
oké srácok...akkor majd holnap a reggeli SC után adunk valamennyit :D
Iszonyúan túlvett minden, holnap nap elején talán még lehet némi emelkedés, aztán indulhat a korrekció.
viszem tovább azt án majd bővíteni is kellene
nem kapzsiság ha kifuttatod a pozid.. nálam a mák hiányzik.. jó a megérzés de nem indul el amíg el nem adom.. pedig kivárom..
szép nyerő van már a számláimon..de hatalmas kásahegyet kellett átrágni.. a pozik amik szép pénzeket elvittek azok is jók voltak.. de nem lehetett tartani..
én várok reggelig...őrület ami megy...érdemes lenne megnézni kik vették az OTP -t 3000 -en egy héttel ezelőtt :D
beálltam a könyv tetejére mindkét oldalra még pozíciót csökkenteni..15-15 k az én vagyok...had fogyjon..
majd holnap irányba állok.
a lényeg ne kapkodj..nem biztos most long a jó oldal..de mire kiderül addigra elszállhat..
havi zárás van.. reggel lesznek liqvidálások sztem..és sc-k.. olyan dolgok mennek amire nem látunk rá..
érdekes nem? halálvárás vérzivatar.. másnap meg szivárvány.. és a hírek is erősítik egymást.. ez nem véletlen..
Kockáztatok, 550-579 között visszanyitottam a korábban lezártakat.
Longokból kiszálltam 17550 magasságában..több volt ez amire számítottam :D
Hátha lesz némi visszaesés...17500 on 700 konti vevő,hmmm.
reggeli trendlines-os:
http://www.trendlines.hu/admin/wp-content/uploads/2011/11/BUX19.png
hát igen...most ennyit be kellett vállalni...magasról voltak a shortok...nagy nyerőben is voltam...nem hittem volna hogy eddig felrángatják..mégis...
nembaj..majd a másik bizniszen megint keresek. :-)
kisérted a sorsod.. pedig visszakaptál szép lehetőségeket..mákos vagy..
17500 hati magasságában is 100 kontis vevők...vajon mi a terv?
én meg lezártam a shrotokat..most egálban vagyok...
affene...buktam ezen a bizniszen...kb. 100 pontot....no mindegy...majd visszajön...magasról voltak a shortok megkezdve..csak közbe adogattam rá...le kellett volna zárni... nem tettem.. mindig ezek a 3 % os emelkedések... hirtelen jön mindig..bezzeg lefele nagyon nem akar már menni.
Örülni kell a nyerőnek! Kapzsiság eluralkodik könnyen meg van a baj.
Kereskedhetetlen... de ez csak egyéni szoc probléma. A nagyobb baj az, hogy fundát kellene tükrözni a piacoknak és lassan nulla a realitásérzékük. Ezt a nagy mozgások és irányváltások teljesen egyértelműen mutatják.
Lassan eljutunk oda, hogy:
- rossz hír: -99%
- jó hír: +99% (az eredeti árfolyamra nézve)
Lassan kezdek aggódni a gombok mögött ülő kereskedők ilyen szintű hangulatváltozásai miatt. Orvosi eset lehet egyénre vetítve is.