Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#448530 KawaBazsy Előzmény: #448520

Sztem 4 személyes. A 370Z pont a 2 ülés miatt nem kéne, akkor már roadster. :-)

Anno az előző Celica is elég drága volt, akkori áron a sima kb 7,5M, a TS meg 9 felett.

Scirocco van, jön ez is meg a Subaru, tán rájönnek a gyártók, h nem csak tohonya SUV-ot venne a nép..

#448520 Sumér harcos Előzmény: #448509

ez 2 személyes vajon?

28000font az középárfolyamon 10misi felett van....ezt ha még megfejeljük vmi büntetővámmal ahogy a cikkben emlegetik,az könnyen lehet akár 12-13-14 misi is....magyar piacon.

ha 2 személyes,de ha nem is az.....akkor sem lesz vmi tuti,mert itt már 330loval versenyzik a konkurens Nissan 370Z,ennek a toyotának meg csak 197lova van...

olyan érzésem van ezzel a toyotával,hogy már vagy 2 éve skicceznek vele oda-vissza,mire megszülik....nem is tud a végére akkorát pukkanni..

de látványra mindenesetre tetszik nekem,ugyan kissé újhullámos Hyundai-os jegyek felfedezhetőek rajta...

egyébként tényleg jók voltak ezek a 4 személyes kupék Calibra,Celica,Prelude stb stb...de vhogy elolvadtak az elmúlt évtizedben a sok műanyag auto és groteszk tervezés között..a mérnökök elfelejtették őket szinte...

#448392 hosszhuszár Előzmény: #448374

ezekkel az a baj, hogy az íróasztaluk mögül hozzák ezeket a lehetetlen "törvényeket", minden hozzáértés nélkül....fingjuk sincs semmiről, csak az lebeg a szemük előtt, hogy . és miből tudnak lyukakat betömni....

nincs közöttük egy olyan ember sem, akik a való életben is részt vesznek.......

na ma pedig,volt a MOMpa…

#448374 Sumér harcos

na ma pedig,volt a MOMparkban vmi kötelező tanfolyam lóturó MO. összes oktatójának...akik autójogsira oktatnak,motorra stb...

ez kb. 3000főt jelent MO-n ennyi oktató van,3napra bontották ma 1000fő volt jelen...

olyan változások lesznek ott is,hogy hanyattesés...

egyik ismerősöm volt ott ma....

jogsik ára,tanfolyam vezetés még emelik tovább jövőre egész markánsan...

az oktatóknak 2016-ra mindnek diplomával kell rendelkeznie....kötelezően....

hát ez utóbbin behidaltam...ma a 3000főből szinte 80%-uk másodállásban tolja ,hiteles autoval,csorikáim az csoda,hogy élnek.....

diploma egy ilyen oktatónak?????

az összes oktató vagy 1% diplomás,ha egyáltalán.....hülyék ezek ott fent,akik ilyen dolgok bevezetésén dolgoznak????

Re: Ez lesz a vég

#448372 taresz Előzmény: #448366

Ezek nem hülyék! Ezek egyenesen barmok! Nem elég, hogy az üzemanyagárak már így is olyanok, hogy a fogyasztás csökkent, ebből kifolyólag a költségvetésbe nem folyik be annyi pénz. Ezt statisztikailag alátámasztották.(Bizonyára ezt is fogyasztásnövelésre gondolták használni, mint a 27-es ÁFÁ-t))

Birka a magyar? Az! Be fogják/fogjuk fizetni az évi esedékes útdíjat, csak kérdem én, hogy akkor az üzemanyag árába beépített útalapot kiveszik? Nem hiszem.

Nem tudom, hogy Orbán/Matolcsy patkány klikk meddig akarja a húrt feszíteni, de remélem nem sokáig. Vagy megjön az eszük (ebben nem hiszek), vagy a szerencsétlen Magyar nép eltakarítja őket.

A birkaságról csak az az idézet jut eszembe amit választások környékén sűrűn lehetett olvasni:

"Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet aljas vagy műveletlen."

#448366 Sumér harcos Előzmény: #448360

majd fizet a magyar,nem lesz itt semmi,nyuznivaló birka ez a nép....

ha nem lesz miből?vidéken már most sincs....kit érdekel ez pesten a parlamenti bőrfotelből?

mondjuk lassan,tényleg fleto időszak jut eszembe,minden félórában új adó...

már az üzemanyag is odabaxós,éppen 22ezerért tankoltam meg a sima szutykomat a héten,nem is emlékszem még ilyen tankolási tételre ennél a gépemnél...

#448363 Zotya32 Előzmény: #448360

"Ha autóra húszezer, motorra tízezer lesz a díj, és hozzáveszem a járós autót, a feleségem járós autóját (félmillión innen érő járművek ezek), a robogót, amivel igazából közlekedek (még így télen is, hogy maradjon másra), meg a motort, amivel túrázunk, a Csikós családnak összesen százhúsz ezer forintot fog jelenteni az a két köhintés között, nem valami finom részletességgel kitalált sarcjavaslat. "

A Csikós család, ha ennyi autóra-motorra futja, ki fogja bírni....

#448359 KawaBazsy Előzmény: #448356

Ismer az asszony? Hiszen már lenyugodtál, le sem tojod a többi csajt.. :-)

Az MX meg továbbra sem csajozós autó szerintem, ahhoz vmi menőbb embléma (Z3, SLK, TT), több extra, esetleg dögösebb szín kéne. MX-et azok vesznek, akik az autót akarják élvezni. Megjött a téli gumi szettem, kivi leszek majd, milyen lesz vele marhulni a hóban. :-)

Nincs olyan isten, hogy én egy 4 hengeres diesel Renault-hoz kössem magam, ennél sokkal izgibb autót is megunok 1-2 év alatt. S tudod, ha lepereg, érdemes legyen végignézni, nekem akkor az MX-es bródszájdok lesznek majd vetítve, nem kormos diesel kerregés! :-) Eccer élünk!! :-D

#448356 Sumér harcos Előzmény: #448313

ez is igaz,volt ilyen időszakom is:)

de ez a diesel kombi mostmár megmarad szinte bontóig,nem üzletre van:)

mellé kellene az mx,ha az asszony nem vágna ki vele....de válóok lenne az mx,mivel biztos csajoznék állitólag:)))

a 90-es években szinte nem volt meg autom fél vagy 1 évnél tovább,2 ütemű trabanttól zsigulin át a targáig minden...volt...

volt olyan ,vettem egy honda civicet 1995 márciusában egy Honda ügynöknél a pesti piacon,3honapos volt gyönyörű,tűzpiros,alesio 5küllős felni,ültetve-odajöttek a rövid idő alatt is az utcán ,pesten is,hogy nem eladó-e?....asszem 1.285.000-ért került hozzám akkor...leugrottam vele szegedre autopiacra, 3.piacon elvitték 1.600.000-ért.....ez volt a csúcsom autóval befektetett idő és pénz tekintetében:)

ja és ezzel még a rövid idő alatt egy bombázó kurvát is összeszedtem,rohadt jó kis luvnya volt:))

ezt az autót tavaly teljesen lelakva pesten láttam,

kedvem lett volna utánamenni,egy fiatal gyerek vezette,de mondom hülyének nézne:)

#448313 KawaBazsy Előzmény: #448281

Új autót még csak cégeset vettem, magamnak soha.

Autón eddig egyszer buktam, a kettővel ezelőtti Subaru Outback-emen. Márkaszervizbe vittem átnézetni, ez volt a hiba, sógorommal kellett volna. 250 ezer volt pluszban az alkatrész, amit ráköltöttem (amúgy drágábban ment el ősszel, mint tavasszal vettem), ennyi a bukta. Az összes többi autómon árában voltam, vagy nyertem. Ügyesen kell vásárolni, s gyakran cserélgetni. :-)

#448281 Sumér harcos Előzmény: #448270

yes,bizonyos megközelitésből igaz:)

ha azt számolom,hogy 5 év alatt költöttem rá 200-250ezret garanciális szerviz gyanánt...mást semmit..

fogyasztása 4.5-5l ...

van benne kicsivel több,mint 100ezer km,és mondjam azt kinálgatnak nepperek érte 1.6 misi körül,holott ilyen nincs a piacon az elmúlt 1 évben hirdetve olyan makulátlan,mint az enyém.....4misiért vettem akcioban egyébként 2007januárban:)

valóban van bukta....elég durva buki van..

de,

1.ezért nem kimondottan eladó,légyxar nincs rajta...

2.most jön az innen inditva,hogy tovább nem bukik az árából ilyen mértékben..

3.a következő 100ezer kilométeren megmondom centire előre mikor mit kell rajta cserélni de szinte semmit....csak hajtani...

4.ezzel nincs bosszuság,soha nem volt,többször nekiindultam europának erre arra vele...cserben soha nem hagyott,költeni kimagaslót soha nem költöttem rá..ennek a csomagtartojában bőröndön kivűl más nem volt,vonohorog csak disznek van...

5.valszeg tellik múlik még egy kicsit az idő,vhol családban fog kikötni a gép...és amig bontóba nem kerül még 15 évig gurulni fog......

és akkor most jön az,hogy a múltkor itt dunakeszin kérdezi egy autoboltos tőlem,mikor szűrőket vettem a kocsihoz.....

hogy nekem jó ez az auto?,mondom jó,semmi baja....mert a lányáék vettek egyet, ugyanilyet használtan és ráköltöttek fél év alatt 500ezret és úgy megutálták,hogy eladták ezt megfejelve 1 misi bukóval......

és akkor kérdem én ezekután,mi a drága,ha ne agyja a... belenyúlok egy ilyenbe,(mert a magyar ugaron könnyen vesz az ember egy ilyet)??:))

#448270 KawaBazsy Előzmény: #448267

Számold már ki lécci az új autókon az értékvesztéseket.. a Renault-on eddig kb 2 misi.. :-)

#448267 Sumér harcos Előzmény: #448260

ja, én nem amellett érvelek,hogy kötelező,hanem mint tényt állapitom meg,hogy a magyar ugaron ez divik...

és ilyen,mint te,hogy 200ezer,(nem tekerget) felett árul autót,ritka,mint a fehér holló:)

és magam is 240ezerkm-es végig szervizeltet,igazoltan szervizkönyvben, sokkal vigabban vásárolnék,mint egy tekergetett 100ezrest...

ugyan én 1999 óta csak szalonból vettem autot,pontosan a magyar ugar tendenciozus magatartása miatt:)

#448260 KawaBazsy Előzmény: #448258

Nézd, én a 6 éves Touareget sem tekertem 246-al, mégis elment 1 hét alatt. A Mazdát sem 238-al, tavasszal el fogják vinni, mint a pinty. NEM fogadom el azt az érvelést, h tkp "kötelező" tekerni, különben nem eladható a jármű. Eladható az, csak PIACI ÁRON!!!! A paraszt meg azért teker, mert egy 480E-t futott autót a 120 ezret futott árán akarja eladni!! Alig várom, h hozzanak végre olyan rendelkezéseket, h ennek vége legyen. Angliában senki nem teker, ott minden évben a műszakin feljegyzik a km-t, börtön jár érte.