Re: nincs cím
Sumér harcos Előzmény: #448270yes,bizonyos megközelitésből igaz:)
ha azt számolom,hogy 5 év alatt költöttem rá 200-250ezret garanciális szerviz gyanánt...mást semmit..
fogyasztása 4.5-5l ...
van benne kicsivel több,mint 100ezer km,és mondjam azt kinálgatnak nepperek érte 1.6 misi körül,holott ilyen nincs a piacon az elmúlt 1 évben hirdetve olyan makulátlan,mint az enyém.....4misiért vettem akcioban egyébként 2007januárban:)
valóban van bukta....elég durva buki van..
de,
1.ezért nem kimondottan eladó,légyxar nincs rajta...
2.most jön az innen inditva,hogy tovább nem bukik az árából ilyen mértékben..
3.a következő 100ezer kilométeren megmondom centire előre mikor mit kell rajta cserélni de szinte semmit....csak hajtani...
4.ezzel nincs bosszuság,soha nem volt,többször nekiindultam europának erre arra vele...cserben soha nem hagyott,költeni kimagaslót soha nem költöttem rá..ennek a csomagtartojában bőröndön kivűl más nem volt,vonohorog csak disznek van...
5.valszeg tellik múlik még egy kicsit az idő,vhol családban fog kikötni a gép...és amig bontóba nem kerül még 15 évig gurulni fog......
és akkor most jön az,hogy a múltkor itt dunakeszin kérdezi egy autoboltos tőlem,mikor szűrőket vettem a kocsihoz.....
hogy nekem jó ez az auto?,mondom jó,semmi baja....mert a lányáék vettek egyet, ugyanilyet használtan és ráköltöttek fél év alatt 500ezret és úgy megutálták,hogy eladták ezt megfejelve 1 misi bukóval......
és akkor kérdem én ezekután,mi a drága,ha ne agyja a... belenyúlok egy ilyenbe,(mert a magyar ugaron könnyen vesz az ember egy ilyet)??:))