hvg címlapján van a fekete lovag.."na jó egyezzünk ki egy döntetlenben"..
hvg címlapján van a fekete lovag.."na jó egyezzünk ki egy döntetlenben"..
Épp ez jutott eszembe... de már a múlt héten az IMF magyarázkodásnál, nem most a leminősítésnél.
Kiegyezünk döntetlenben. :)
szerk:
más: Matolcsy vajon hétfőn még alkalmazásban lesz? Tudom, hogy tűzön-vízen át ragaszkodik hozzá Viktor, de a hétvége hosszú lesz, sok mindent át lehet gondolni...
Par napja irtam pont, hogy itt novekedes lesz, ha nem tudunk esni, USA korrekcio hatan felkapaszkodunk. (Aztan jott ez a fantasztikus leminosites, es tudtunk esni :D ) de hatha a felkapaszkodas csokkentene az eses erejet. En optimista vagyok :D
Egy hét külföld esés kibekkelve imf hírrel,leminősítésre esés félezer pont,majd külföld korrekcióval felfelé tartás...és még nincsenek véletlenek,ez kész! :D
ez az éjszakai hír nem hiányzott.. biztam a mai felhúzásban.. be is jött volna..
Otiba visszatért az erő?
Érdekes lesz,itt leminősítés,ott korrekció..bár úgy néz ki ennyi volt az esés minálunk a nagy hírre.
Közben van egy kis felfelé ékelődés, lehet hogy ennyi volt az emelkedés?
Úgy nézem az omniózus gyertya nagyobb mint az azelőtti egész napos mozgás terjedelme.
Mit látok? Hogy negatív vagyok? Inkább racionálisnak mondanám.
Nekem az kevés tervezni, hogy "biztosss jó lessz". Van akinek elég, mert "optimista"...
jah....SP közben csinált egy +14 pontos gyertyát....ezeknek sosem elég nagy egy korrekció..
pedig már azthittem valami nagy guru kaliberű fickó neve áll majd a cikkbne :D
SP közben megszaladt....a fene vinné el...
nehogy bukjunk ma "is" a shortokkal..
Ja benne lehet (nálunk) könnyen... Ilyenkorra már a 2. leszórást vártam volna.
Főleg ha kinn csinálnak pár % os korrekciót néhány nap alatt akkor még lehet itt is elfelejtik a bóvlit...
ez olyan mint amikor Lennox Lewis már halálra püfölte az ellenfelét...de még kijött a 12. menetre :D Hajrá :_)
385 az eladási átlagom...
Franc sem gondolta h még minuszban is lesz ma ez a short...
Ez nagyon jó...kergetik a bűnöst,de itt van a szemünk előtt! :D
Amúgy nagyobb parára számítottam,az imf tárgyalásra majd szinten tartás volt annyira jó hogy gyakorlatilag előző aljon vagyunk,hmmm,érdekes.