Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#448258 Sumér harcos Előzmény: #448255

vhol megcsinálták neki...ja...

de a 100ezer km-es dieselek ma a magyar piacon mind ilyenek...senkinek kétsége ne legyen e-felöl:)

mert amelyik nem ilyen az még nem eladó...

ezért nem lehet eladni a 200ezres makulátlan németből hozottat,mert a vevő szereti,ha át van baxva...

mindenki tekerget,most lesz- van-készül vmi törvény ez ellen-de majd akkor hiszem a létjogosultságát,ha az első neppert lekapcsolják ezzel.....erős kétségeim vannak a törvény gyakorlati betartatásával kapcsolatban majd...

relativ mi látszik,valszeg látszik a 480....de a vevő szereti a bűvös 100ezret...

#448255 KawaBazsy Előzmény: #448253

Azért 480 km látszik egy kocsin, láttam a hetekben pár tucatot hasonló km-el.. haverod tekerte? Gratula..

#448253 Sumér harcos Előzmény: #448249

másik haver 2009-ben adott el éppen ilyen passat kombit,mert vett egy újabb volvo kombit szlovák cégére akkor....

még néztem is a passatot,azt mondja hagyjam nem kell az nekem....480.000km volt már benne,vevő 120.000km-el vitte el....2001-es volt,hirdetve úgy volt,mint makulátlan ....vevő örült neki állitólag,hogy át van baxva.....

#448249 Sumér harcos Előzmény: #448247

az a tipus számomra már pont az kategoria,amit eladni kell nem venni...:)

ugyan a múltkor 2.8misiért találtam egy feketét kombiba dieselbe passátba,ami magyar első gazdás volt 200ezer km-el...az szépen nézett ki,csak áron felül akart érte kissé,évjárat talán 2005 volt...

egyik haver is pont tegnap hivott,van egy ragyogó állapotú egyedien gyönyörű 1995-ös évjáratú E-s mercije-tényleg szépen mutat,tetszik nekem is....1997-ben vette magyar első tulajtól,ismerőstől...

csak éppen margón megjegyezte 500ezret költött rá a múlt honapban,előtte a klima elektronika xarakodott,nem kis szervizköltséggel...és majd minden 2 évben van egy nagyobb szervize vmi.....10-en éves autónál nincs okosság,megy lové...

#448247 pepe01 Előzmény: #447878

Szia

Lehet azért találni bőven korrekt eladót, csak jól körül kell nézni.

Nekem most kedvencem a 2000-es évek beli passát combi.

#448147 _pda_ Előzmény: #448139

ezért nem nagyon hiszek a kintről behozott autókban sem

az emberek ott is racionálisak, 200k alatt nem nagyon cserélik le a kocsikat

jellemzően sokat utaznak napi szinten munkába, sokat autópályáznak

ezért kevésbé kopottak az autók belülről, de a sok kilóméternek azért megmarad a nyoma mindehol

szóval nagy okosság nincs, kifohatsz jót is szerencsével, meg egy jól kinéző hulladékot is

nekem sem egyszerű az autóvásárlás, hiába az egyik szakmám a szerelő

vettem már olyan Golf 2 GTD-t, h bécsig megette a nívót :))))

#448137 _pda_ Előzmény: #448133

"ja még esetleg ismerőstől lehet vmi megkimélt benzinest,"

ezért vettem meg a főnökasszonyom F Astráját jópár éve

együtt vettük át a szalonban, márkaszervíz mindíg, törve sohasem volt, rakatott bele egy klimát, oszt annyi a luxusnak :)

sokszor törtem a fejem, h kellene egy jobb autó, de nincs miért lecserélni

még mindíg makuláltlan és ez nagy szó egy 99' dec. 21-es autótól ;-)

160 van benne

#448133 Sumér harcos Előzmény: #447968

ja még esetleg ismerőstől lehet vmi megkimélt benzinest,

de dieselbe már nehezebb a téma....azokat általában 300-400ezer alatt ritkán támasztják le.....

dieselbe 100ezer km-es megkimélt-amiben valós is a km,5 év körüli-nem létezik,nincs a használtautopiacon...

ha adódik is ilyen véletlenül-az még udvarból elkel vmi ismerősnek...

én már feladtam ezt a kategoriát régen:)

németbe lehet még....jól körülnézve...

ismerős is tavaly novemberben eladott adásvételivel egy pesti ügynöknek 100ezer km-es 1 gazdás,ő hozta ki almérát....

az ügynöknek még idén nyáron is megvolt a kocsi..... km látom visszatekerve vagy 60ezerre,szervizkönyv..

úgy veszem észre,hogy benzinesbe már(ugyan most a benzin az olcsobb) nem kell a megkimélt 1 gazdás magyar sem,hiába van klima stb....

beállt a piac,mint gerely...

#447968 KawaBazsy Előzmény: #447878

Szerinted miért mentem Németországba autóért? Kérdezd meg Sumér kollégát, hogy néz ki a Mazda 238 ezer km-el.

Amúgy ne add fel, nekünk is kemény meló volt jó Passatot találni, ráment pár napunk, elautóztunk jópár liter benzint ez ezzel jár. Amúgy tudok JÓ eladó autót, de nem diesel.

Opel Astra 1.6i, kombi, ezüst, digit klímás, 2006 év végi, téli-nyári kerék, garantált 120 ezerrel, semmi komoly sérülés, szomszédomé 1 éves kora óta. Gondolom megvan még..

#447946 Sumér harcos Előzmény: #447878

most,ha nagyon sznob és hülye akarok lenni,azt mondom-használtautoba xart vagy xarabbat lehet venni,nincs más lehetőség...

és szinte a környezetemben egyre másra látom úgy járni az emberkéket,hogy 2 kör után-ahogyan körülnéztek a használtauto felhozatalban-csak és kizárolag újat vettek végül szalonból...de teljes mellszélességgel megtudom őket érteni.

#447878 kerikoma Előzmény: #447742

Sziasztok!

Tegnap használtautó vásárló körúton voltam! Katasztrófa a helyzet nálunk srácok. Egy autót majdnem megvettem, nagyon pipec volt ez volt a szöveg:

"Magyarországi sérülésmentes, újszerű belső szép külső állapotban, sok extrával eladó cserélhető kedvező hitel megoldott. Garantáltan, sérülésmentes, magyarországi forgalomba helyezés. TEKINTSE MEG TELJES KÍNÁLATUNKAT A FUNKCIÓK/JÁRMŰVEK UGYANITT CÍMŰ MENÜPONTBAN Metál autó. Gyári kulcsok őszinte leinformálható kilométer, sérülésmentes, szervizelt kocsi. Forduljon hozzánk bizalommal telefonon vagy személyesen"

Az órába 158 ezer volt, a szervízkönyvbe meg véletlenül az utolsó szervíz dátumánál 258 ezer.

Már teljesen megvoltunk egyezve, már a biztosítást kötöttük, épphogy vissza tudtam vonni az átutalást.... pffffffff hányingerem van

annyira szép és megkímélt volt az autó, hogy megvettem volna 258 ezer km-el is ha annyi van az órában és egyezik a szervízkönyvvel, de így megint csak az átbaszás jutott amit nem tudtam elviselni

Használt autó vásárlásnál roppant észnél legyetek!!!