Azzal kalkulálj, hogy + 30% a új biztosítás, ami most lett törvény....
Azzal kalkulálj, hogy + 30% a új biztosítás, ami most lett törvény....
91 éves korában elhunyt Sergio Scaglietti
Elhunyt a legendás Ferrari-tervező, Sergio Scaglietti
idén ,kötelező biztositás kapcsán találtam a tavalyi tarifához viszonyitva 6000ft-al olcsóbbat( éves dijat értve)
erre nem számitottam,ugyan olvasható volt 20-30%-os jóárasitás a biztositok részéről..
Toyotánál például a Prius ;)
Egyébként, valószínűleg arról lehet szó, amit írsz, thx :)
idő van bőven, úgylátom :)
most fújd ki purhabbal, akkor nem fognak elgörbülni a lamellák a későbbiekben ;-)
már kész van az is, de nem lett lefotózva....
nagyjából, majd ha ráérsz, azért egyengesd ki a klíma hőcserélő lamelláit ;-)
http://videa.hu/videok/jarmuvek/nissan-juke-r-I35T3QUA1KGgyCO7
480 lóerős 3,8-as V6-os
ez az utolsó Civic a 3ajtóst,5ajtóst Angliában szerelik össze,még a Type-R-t is,még Japán piacra is...
ugyan a Civic Type-R is elköszönt(miért ne?ne is legyen egy sportos auto sem már Honda márka alatt-tiszta hülyék újabban a Hondánál)
nos ezek az ún. ufó civicek ritka xarok,olyan összeszerelési hibák garmadája van náluk jelen,hogy hihetetlen-hullanak szét-2 ismerősnek is van-szidják őket...
a legutolsó szedán civic,melyben ez a hibrid változat is van,Törökországban szerelik....
ilyen szedán volt az egyik barátomnak 1.8-as 140 loerős benzines-ezt tapostam is eleget,meg ültem mellette is...
ez nagyon jó kis auto volt ,iszonyat jól feküdte a kanyarokat....
de,hogy a hibriddel mi a gondja közönségnek?nemtom....nekem pl.Hondában biztosan nem kellene..
meg hallani lehetett a Toyota Hibrideknél,hogy sok a meghibásodás....mi is ott az hibrid nagy lapaj,talán Camry?
Nézegettem mostanában pár dolgot, és feltűnt valami: feltűnően olcsók a Civic hybridek. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet ennek az oka?
Biznisznek, Józsi bátyám? :-)
http://www.hasznaltauto.hu/auto/jaguar/xk/jaguar_xk_8_4.0_coupe_automata-5124247
grat hozzá,!
én 320cdi-t vennék, de nem kell, mert nem járok sehova, így nem kell 2 autó....
elég a feleségemé..
igen., de ha csere lesz akkor e 350cdi lesz a vége szerintem, egy kicsit megpiszkálva mint a régi :)
w221, az s?
megvan még az e is, szerintem sokkal jobb mint az s. gyenge a 350-es motor, és zabál. a dízel sokkal dinamikusabb ,és ha a belét kitaposom is 10l, a benzines 15 alatt el sem indul...a g pedig hibátlan(még vagy 30 évig) sosem lesz eladó...