Regisztráció Elfelejtett jelszó

Motorosok

Re: 125 jogsi

#455213 KawaBazsy Előzmény: #455195

Olyat vegyél, amilyet szeretnél. :-) Az enyém is eladó lesz tavasszal, mert bnőnek túl csicsás, s nem lehet rá dobozt tenni.. gyűjtsd a pénzt. :-)

125 jogsi

#455195 Bendeguz

Sziasztok!

Úgy értesültem, hogy kiegészítő jogsival fél nap alatt lehet engedélyt szerezni 125 cm3-as motorra. Milyen 125-ös mocit érdemes venni? Kell rá rendszám? Mennyibe kerülnek a normálisabbak? Még mindig munkába járásra kellene, de ha már ilyet is lehet, akkor nem 50 cm3-as robit veszek.

Re: nincs cím

#453468 matgab Előzmény: #446918

Motor tárolására alkalmas egyedileg elzárható motorgarázs a Baross u. Ferenc krt sarkánál kiadó .

videofigyelőrendszerrel felszerelve.

7.500/hó/motor (akár 2 motornak is).

#446907 KawaBazsy Előzmény: #446884

Hagyd csak, köszi, a szekszárdi barátom is el tudta volna vmikor küldeni, de nem tudott pontosat, úgyhogy inkább átutaltam az eladónak a fuvarköltséget(4E pénz), oszt jön postán. :-)

#446884 kerikoma Előzmény: #446633

Hát Bátaszékről szívesen elhozom, de kicsit körbe kell telefonáljam a fuvaros cimbijeimet, hogy mikor ki megy Pestre, nem lehetetlen a küldetés. Ha gondolod egy próbát megér....

#446729 KawaBazsy Előzmény: #446717

Nem is, mert ez Cruiser! :-) Ezzel könnyen megtanul majd a lányod motorozni.. csak hozzad Alsóörsre. :-)

#446633 KawaBazsy Előzmény: #446560

Kawasaki Eliminator. Igazi pusztító! :-)

Jut eszembe, Vateráztam egy téli gumi garnitúrát, Bátaszéken van. Nem jársz errefelé? :-)

#444237 kerikoma Előzmény: #444030

Persze, hogy el lehet közlekedni, hisz én is minden nap az Mz-vel járok:D Ha esik, ha fúj. Csak ha leesik a hó, akkor fogom lerakni. Még mindig ugyanazok a mocik vannak amiket láttál:-)

#444030 Ricsi Előzmény: #443932

Miket olvasok:)

Nekem a motor közlekedési eszköz, folyamatosan azzal járok. Persze, nem döntöm úgy, mint nyáron, de azért el lehet vele közlekedni:)

#443932 kerikoma Előzmény: #443921

Pedig jobb, mint az aszfalt az biztos. Aszfalton már csak akkor megyek, ha sebesség hiányom van. Ha választanom kéne melyiket adjam el egy percig sem gondolkodnék, hogy a vfr röpül. Persze ez csak virtuális, mert marad minden motorom szépen a garázsba.

A nagyot már sajna le kell rakni valóban, kár kockáztatni a hideg aszfalton. Régebben még januárba is mentünk egy óracskát a téli napsütésbe, mostanában már nem kockáztatok, marad a krossz:-))