miféle mennyiért?
Olyat vegyél, amilyet szeretnél. :-) Az enyém is eladó lesz tavasszal, mert bnőnek túl csicsás, s nem lehet rá dobozt tenni.. gyűjtsd a pénzt. :-)
Sziasztok!
Úgy értesültem, hogy kiegészítő jogsival fél nap alatt lehet engedélyt szerezni 125 cm3-as motorra. Milyen 125-ös mocit érdemes venni? Kell rá rendszám? Mennyibe kerülnek a normálisabbak? Még mindig munkába járásra kellene, de ha már ilyet is lehet, akkor nem 50 cm3-as robit veszek.
Motor tárolására alkalmas egyedileg elzárható motorgarázs a Baross u. Ferenc krt sarkánál kiadó .
videofigyelőrendszerrel felszerelve.
7.500/hó/motor (akár 2 motornak is).
Jól van, de szívesen bármit, ha itt a környéken van:-))
Hagyd csak, köszi, a szekszárdi barátom is el tudta volna vmikor küldeni, de nem tudott pontosat, úgyhogy inkább átutaltam az eladónak a fuvarköltséget(4E pénz), oszt jön postán. :-)
Hát Bátaszékről szívesen elhozom, de kicsit körbe kell telefonáljam a fuvaros cimbijeimet, hogy mikor ki megy Pestre, nem lehetetlen a küldetés. Ha gondolod egy próbát megér....
Nem is, mert ez Cruiser! :-) Ezzel könnyen megtanul majd a lányod motorozni.. csak hozzad Alsóörsre. :-)
Bazsy a barátnődet elfogadom... te nem lettél chopperes.. :)
Kawasaki Eliminator. Igazi pusztító! :-)
Jut eszembe, Vateráztam egy téli gumi garnitúrát, Bátaszéken van. Nem jársz errefelé? :-)
GáborGábor meg tudja mondani, valami fűnyíró féle... :D
Te Bazsy, ez milyen gép? Hátulról nem ismerem fel:-))
:)
A bnődet még nem láttam, de ezzel a vassal jöhet, bármikor ...
:)
Csokiii! Chopperesek lettünk! (főleg a bnőm) Remélem így már elfogadsz.. :-)
Persze, hogy el lehet közlekedni, hisz én is minden nap az Mz-vel járok:D Ha esik, ha fúj. Csak ha leesik a hó, akkor fogom lerakni. Még mindig ugyanazok a mocik vannak amiket láttál:-)
Miket olvasok:)
Nekem a motor közlekedési eszköz, folyamatosan azzal járok. Persze, nem döntöm úgy, mint nyáron, de azért el lehet vele közlekedni:)
Pedig jobb, mint az aszfalt az biztos. Aszfalton már csak akkor megyek, ha sebesség hiányom van. Ha választanom kéne melyiket adjam el egy percig sem gondolkodnék, hogy a vfr röpül. Persze ez csak virtuális, mert marad minden motorom szépen a garázsba.
A nagyot már sajna le kell rakni valóban, kár kockáztatni a hideg aszfalton. Régebben még januárba is mentünk egy óracskát a téli napsütésbe, mostanában már nem kockáztatok, marad a krossz:-))