Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#446655 macika Előzmény: #446510

A PHYLAXIA 1912. Holding Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság (1065

Budapest, Révay u. 10.; a továbbiakban úgy is, mint „Holding”) értesíti a tisztelt

Befektetıket, hogy a Holding, valamint a Holding 100%-os tulajdonosi

részesedésével mőködı két társaság, a Sanopharma Befektetési Kft. (7090 Tamási,

Szabadság u. 94.) és az SZ és K 2005. Ingatlanhasznosító Kft. (3300 Eger, Kistályai

út 8.) könyvvizsgálói feladatait ellátó Kerek Auditor Könyvelı, Pénzügyi Tanácsadó

Betéti Társaság (1223 Budapest, Vilmos u. 13.) megbízása – a könyvvizsgálatért

személyében felelıs könyvvizsgáló tartós betegsége, és erre tekintettel a

könyvvizsgáló társaság akadályoztatása miatt – 2011. november 30. napjával

megszőnik.

Fentiekre tekintettel a Holding Igazgatótanácsa intézkedik a PHYLAXIA 1912.

Holding Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság új könyvvizsgálóját megválasztó

rendkívüli közgyőlése összehívásáról, továbbá a Sanopharma Kft-nél valamint az SZ

és K 2005. Ingatlanhasznosító Kft-nél új könyvvizsgáló kijelölésérıl.

ez is kiütve ĐĐ

#446510 Zotya32 Előzmény: #446498

mert mindig vártam, hogy majd most, na még ezt a hírt megvárom, stb, stb...

vhol meg kell húzni a határt... lassan 5 éve várok itt a csodára... maradt 50k, ezt megtartom, nem érdekel mennyi az árfolyam, 100 alatt nem adom el, a maradék pénzzel meg kisebb-nagyobb kockázatokat vállalva megpróbálom apránként ledolgozni a ma még tetemes bukót....

párhuzamosan mehet a dolog... ülök tovább a phylben, várva a 100 évet, közben meg igyekszem minél jobban a mozgótőkét forgatni, ha 5-10e forintokkal is, de nyereségre törekedni... nincs jobb ötletem.

#446498 Sly-- Előzmény: #446497

Sajnálom, hogy csak ilyen későn döntöttél, már nagyon régóta látod, mi a reális helyzet itt..

De már képes vagy arra, hogy visszahozd máshol!!

#446497 Zotya32 Előzmény: #446483

reggel, 27-ért...

nem érdekel a 100 éves diófa... az már rég elrohadt.

maradt még bőven, amit majd eladok ha eléri a 100 ft-ot, vagy elszárad a számlámon; összes pénzem ebben a hulladékban van, meguntam. kb 900.000 ft-om van kereskedni mással, ha azt sikerülne 1 év alatt duplázni, már boldog leszek... és ha közben ez eléri a 100 ft-ot, akkor is 0-ban leszek a tőzsdei pénzemmel.... osztottam, szoroztam, átgondoltam a kockázatokat a hétvégén, és döntöttem...

#446483 Sly-- Előzmény: #446474

Most? :-(((

és a 100 éves diófa?

Remélem, többet forintozol le máshol, drukkolok!

#446362 Zotya32 Előzmény: #446357

érthetetlen módon ezeknél a stabil, bevételt hozó üzlet az nem jó... csak a szemét, veszteséget termelő bolt kell... lassan 5 év eltelt ezzel a holdingozással, azért ennyi idő alatt, illet volna eredményt felmutatni... nem ilyen abszolút lúzer-világbajnok teljesítményt produkálni... ennyit én is tudtam volna, sőt a sarki csöves is...

De perelni azt tudnak... arra qrvára ráérnek... de nagyon remélem, hogy a fagyi visszanyal, és börtönben fognak elrohadni...

#446360 Zotya32 Előzmény: #446357

és a beszámoló már a múlt, mert azóta a gumist eladták (netán visszaadták)...

van egy nagy-generálra szoruló euro, egy félig üresen kongó irodaház, ahová még nehezebb lesz bérlőt találni, mert TP is beköltözött abba a villába, és egy Rádió, ami még úgy ahogy jó, de néhány fanatikuson kívül sokan nem hallgatják... no, ez utóbbiból sem lesz a Kárpátok rádiója... az is csak egy elterelő duma volt...

#446357 joepappa Előzmény: #446167

annyira gyalázatosan szétlopták ezt a céget, hogy rossz ránézni, basszus a beszámolóban van három bűnrossz leány meg egy középszar. gyakorlatilag ami stabil bevételszerző üzletág volt mind oda. és még nincsenek börtönben?

#446166 Zotya32 Előzmény: #446165

minek vegye meg Móré hulldingot? Mi az ami ebben neki még érték lenne? Már nála van a phyl-pharma zrt, a ceva-perből befolyó néhány százmillió ft meg pont nem hiányzik neki. Móré már csak dísznek van a cégnél, papíron, hogy meglegyen a szükséges létszám, beáldozott 720e db phyl részvény árát, ennyit megért ez a kaland is... re: bankár-story

#446165 macika Előzmény: #446164

nem véletlenül "csatáztam" Jenőbával állandóan itt is meg a humetben is.

sztem tp lemondása (esély 1%), vagy ha az a-vet megenné a céget volna jó hír

ez utóbbihoz az mp3-rádiót is el kellene adnia tp-ek , mert az nem hiszem hogy "kel" mórénak

molekula story re

#446164 Zotya32 Előzmény: #446162

utólag már én is okos vagyok... hidd el, ettől kezdve egy cég vezérének sem hiszek, még az otp-snek sem... :))

csak tudnék végre szabadulni ebből.. de már kamu hír és kamu rally-ra sem futja.. látod 25-től 30-ig tudott menni és kifulladt.. jó, ehhez hír nem volt, de ha lett volna akkor még hamarabb vége, mert tömték volna Böjthéék a friss cuccost...

"Én eladnám mert nem bíz…

#446163 Zotya32

"Én eladnám mert nem bízok benne, de 50% bukóban nem fogom!

Nincs választásom sajnos!

roberrtto"

Rob, én meg eladnám 50%-os bukóban is nagy örömmel... de nincs rá lehetőségem... az kb 50-55 ft között lenne... de mikor és mitől lesz ez annyi???

#446162 macika Előzmény: #446160

ez van, már évek óta mondom, hogy a cég csak tp ígéreteire épül . amik persze sose teljesültek

nagy kamu hír-rallyk is csak a tömésre voltak jól