Elci átka működik. Tartós betegség.
A PHYLAXIA 1912. Holding Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság (1065
Budapest, Révay u. 10.; a továbbiakban úgy is, mint „Holding”) értesíti a tisztelt
Befektetıket, hogy a Holding, valamint a Holding 100%-os tulajdonosi
részesedésével mőködı két társaság, a Sanopharma Befektetési Kft. (7090 Tamási,
Szabadság u. 94.) és az SZ és K 2005. Ingatlanhasznosító Kft. (3300 Eger, Kistályai
út 8.) könyvvizsgálói feladatait ellátó Kerek Auditor Könyvelı, Pénzügyi Tanácsadó
Betéti Társaság (1223 Budapest, Vilmos u. 13.) megbízása – a könyvvizsgálatért
személyében felelıs könyvvizsgáló tartós betegsége, és erre tekintettel a
könyvvizsgáló társaság akadályoztatása miatt – 2011. november 30. napjával
megszőnik.
Fentiekre tekintettel a Holding Igazgatótanácsa intézkedik a PHYLAXIA 1912.
Holding Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság új könyvvizsgálóját megválasztó
rendkívüli közgyőlése összehívásáról, továbbá a Sanopharma Kft-nél valamint az SZ
és K 2005. Ingatlanhasznosító Kft-nél új könyvvizsgáló kijelölésérıl.
ez is kiütve ĐĐ
Ja, látom...
egyik se; 26k nyitóban
lehet, ez kellett az emelkedéshez... :))
Melyik 45K volt az?
mert mindig vártam, hogy majd most, na még ezt a hírt megvárom, stb, stb...
vhol meg kell húzni a határt... lassan 5 éve várok itt a csodára... maradt 50k, ezt megtartom, nem érdekel mennyi az árfolyam, 100 alatt nem adom el, a maradék pénzzel meg kisebb-nagyobb kockázatokat vállalva megpróbálom apránként ledolgozni a ma még tetemes bukót....
párhuzamosan mehet a dolog... ülök tovább a phylben, várva a 100 évet, közben meg igyekszem minél jobban a mozgótőkét forgatni, ha 5-10e forintokkal is, de nyereségre törekedni... nincs jobb ötletem.
Sajnálom, hogy csak ilyen későn döntöttél, már nagyon régóta látod, mi a reális helyzet itt..
De már képes vagy arra, hogy visszahozd máshol!!
reggel, 27-ért...
nem érdekel a 100 éves diófa... az már rég elrohadt.
maradt még bőven, amit majd eladok ha eléri a 100 ft-ot, vagy elszárad a számlámon; összes pénzem ebben a hulladékban van, meguntam. kb 900.000 ft-om van kereskedni mással, ha azt sikerülne 1 év alatt duplázni, már boldog leszek... és ha közben ez eléri a 100 ft-ot, akkor is 0-ban leszek a tőzsdei pénzemmel.... osztottam, szoroztam, átgondoltam a kockázatokat a hétvégén, és döntöttem...
Most? :-(((
és a 100 éves diófa?
Remélem, többet forintozol le máshol, drukkolok!
érthetetlen módon ezeknél a stabil, bevételt hozó üzlet az nem jó... csak a szemét, veszteséget termelő bolt kell... lassan 5 év eltelt ezzel a holdingozással, azért ennyi idő alatt, illet volna eredményt felmutatni... nem ilyen abszolút lúzer-világbajnok teljesítményt produkálni... ennyit én is tudtam volna, sőt a sarki csöves is...
De perelni azt tudnak... arra qrvára ráérnek... de nagyon remélem, hogy a fagyi visszanyal, és börtönben fognak elrohadni...
és a beszámoló már a múlt, mert azóta a gumist eladták (netán visszaadták)...
van egy nagy-generálra szoruló euro, egy félig üresen kongó irodaház, ahová még nehezebb lesz bérlőt találni, mert TP is beköltözött abba a villába, és egy Rádió, ami még úgy ahogy jó, de néhány fanatikuson kívül sokan nem hallgatják... no, ez utóbbiból sem lesz a Kárpátok rádiója... az is csak egy elterelő duma volt...
annyira gyalázatosan szétlopták ezt a céget, hogy rossz ránézni, basszus a beszámolóban van három bűnrossz leány meg egy középszar. gyakorlatilag ami stabil bevételszerző üzletág volt mind oda. és még nincsenek börtönben?
minek vegye meg Móré hulldingot? Mi az ami ebben neki még érték lenne? Már nála van a phyl-pharma zrt, a ceva-perből befolyó néhány százmillió ft meg pont nem hiányzik neki. Móré már csak dísznek van a cégnél, papíron, hogy meglegyen a szükséges létszám, beáldozott 720e db phyl részvény árát, ennyit megért ez a kaland is... re: bankár-story
nem véletlenül "csatáztam" Jenőbával állandóan itt is meg a humetben is.
sztem tp lemondása (esély 1%), vagy ha az a-vet megenné a céget volna jó hír
ez utóbbihoz az mp3-rádiót is el kellene adnia tp-ek , mert az nem hiszem hogy "kel" mórénak
molekula story re
utólag már én is okos vagyok... hidd el, ettől kezdve egy cég vezérének sem hiszek, még az otp-snek sem... :))
csak tudnék végre szabadulni ebből.. de már kamu hír és kamu rally-ra sem futja.. látod 25-től 30-ig tudott menni és kifulladt.. jó, ehhez hír nem volt, de ha lett volna akkor még hamarabb vége, mert tömték volna Böjthéék a friss cuccost...
"Én eladnám mert nem bízok benne, de 50% bukóban nem fogom!
Nincs választásom sajnos!
roberrtto"
Rob, én meg eladnám 50%-os bukóban is nagy örömmel... de nincs rá lehetőségem... az kb 50-55 ft között lenne... de mikor és mitől lesz ez annyi???