Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

Re: regadó, és átírás változások

#444992 Kriszti@n Előzmény: #444882

szlovák rendszám? mert nekem kint a kötelezőm az egekben...(s350 g320)

#444882 Ricsi Előzmény: #444875

Mindig a regadóról beszélünk, de...

Átírási illeték 30 Eur, kötelező biztosításom 80 Eur/év, cégautóadó 0 Eur, teljesítményadó 0 Eur. És az elsőt kivéve a többit folyamatosan fizetni kell itthon.

#444875 hosszhuszár Előzmény: #444873

ez stimmel is, de azért linkeltem, mert sokkal kedvezőbb lesz a regadó, mit idáig...

mondjuk neked idáig is kedvezőbb volt..))

#444873 Ricsi Előzmény: #444862

Jelentősen szigorodik a külföldi rendszámú autók magyarországi használata. A közúti közlekedésről szóló törvény ugyanis úgy módosul, hogy ilyen autót Magyarországon élő magánszemély csak egy napig használhat − vagyis lényegében arra van ideje, hogy elguruljon és lecserélje a rendszámot. Ha az autó nem az övé, hanem például egy cégtől bérli azt vagy egy céges autóról van szó, a magánszemélynek rendelkeznie kell az üzemben tartó írásos hozzájárulásával az autó használatához.

Nekem ennyi elég...

Re: nincs cím

#444744 kerikoma Előzmény: #444672

Igen logikus. Nagyon nehéz eladni is, de venni is. Amelyik tetszene, az vagy nagyon messze van, vagy hétvégén nem lehet megtekinteni, vagy elviszik mint a cukrot. Volt olyan gép, hogy reggel rakták fel a hahura, délelőtt felhívtam, megegyeztünk, hogy másnap megyek megnézni Solymárra. Másnap még jó hogy felhívtam, mert még aznap elvitték mikor felrakta a netre. Ennyire jó volt az ár értékarány. Kicsit szitkozódtam, mert már vagy 3 autót így elvittek előlem, hogy nem tudtam időbe megnézni, mert messze volt a lakhelyemtől.

#444672 hosszhuszár Előzmény: #444671

Ami a kategóriájában feltűnően olcsó, mind csaló, szerintem...

Ha mélyen ár alatt akarnak eladni egy autót, nem is tud felkerülni a hahura, hiszen mindenkinek vannak ismerősei, akiknek szól előtte...szerintem...

#444576 hosszhuszár Előzmény: #444573

1.35-et kér érte..

boltra gondoltam, de akkor nem...

saab a Te asztalod..))

Hacsak nem ezzel jössz a talira..))

#444575 KawaBazsy Előzmény: #444533

Netmasterek.. az kemény, tudsz élni! :-)

Én 2005-ben hagytam abba a bulizós életmódot. Öregszünk.. :-)

#444573 KawaBazsy Előzmény: #444567

Most írta be vki a Saab topicba ár nélkül. :-)

A 9-5-nek nagyon lent van az ára, úgyhogy meglepődnék, ha 1.3M-nál többet kapna érte..